02 / 05 / 2024

Küçükçekmece raylı sistem projeleri

Küçükçekmece raylı sistem projeleri

İstanbul Küçükçekmece’de AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Belediye Başkanı Temel Karadeniz yaptığı açıklamada “Küçükçekmecelilerle gönül köprüleri kurarak, büyük bir aile olduk” dedi. Karadeniz ilçedeki raylı sistem projelerini de anlattı...

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nın maliyeti ne kadar olacak?

İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Balyalı, "“Proje bedeli 192 milyon Avro olarak belirlenmiş ama şu anda güncellemeyle birlikte 250 milyon Avro'yu aşacağı tahmin ediliyor" dedi.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Murat Köse'den Ankara Büyükşehir'e raylı sistem eleştirisi!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin raylı sistem yatırımlarını eleştirdi.

Kirazlı-Halkalı Raylı Sistem Hattı imar planı tadilatı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Kirazlı - Halkalı Raylı Sistem Hattı Katar Düzenleme alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

İstanbul'a 233 kilometre raylı sistem kazandırdık!

AK Parti'nin Gaziosmanpaşa mitingde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Bu güne kadar İstanbul'da 19 kilometre tünel,  bu hafta açtığımız Gebze-Halkalı hattıyla birlikte 233 kilometre raylı sistem kazandırdık. Hedefimiz şehrimizi 190 kilometrelik tünel'' dedi.

Küçükçekmece raylı sistem projeleriyle ulaşım üssü olacak!

İstanbul Küçükçekmece’de AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Belediye Başkanı Temel Karadeniz yaptığı açıklamada “Küçükçekmecelilerle gönül köprüleri kurarak, büyük bir aile olduk” dedi. Karadeniz ilçedeki raylı sistem projelerini de anlattı...

Sabiha Gökçen'in raylı sistem ve metrosunu Bakanlık yapacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre, Sabiha Gökçen'e raylı sistem ve metroyu Bakanlık yapacak. 

Samsun hafif raylı sistem hattı 36,2 kilometreye çıkıyor!

Samsun hafif raylı sistem hattı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) kampüs hattının tamamlanmasıyla birlikte 36,2 kilometreye çıkacak. Yaklaşık 130 milyon liralık yatırımın yüzde 87’lik kısmı tamamlandı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne raylı sistem geliyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Sultan Selim Köprüsü üzerinde bir de raylı sistem yapacağız. Proje bitmek üzere. Yakın da onun da ihalesini başlatacağız." dedi. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi oylamaya çıkıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kültür, Yenidoğan ve Fabrikalar mahallelerine 3. Etap Raylı Sistem Projesini anlattı.

İzmir'deki raylı sistem uzunluğu 178 kilometreye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2004 yılında 11 kilometre olan İzmir'deki raylı sistem uzunluğunun yılbaşından sonra 178 kilometreye çıkacağını söyledi.

Küçükçekmece-Çatalca Metro Hattı'nın ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçükçekmece ile Çatalca arasındaki 30 kilometrelik raylı sistem hattını bugün ihaleye çıkarıyor. Metro hattı Arnavutköy-Çatalca-Büyükçekmece-Esenyurt–Avcılar-Küçükçekmece-Başakşehir'den geçecek.

Küçükçekmece raylı sistem projeleri Haberi

Küçükçekmece raylı sistem projeleri

2014 yılından bu yana görev yaptığı ilçe için yeniden aday gösterilen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ile yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeleri Yeni Şafak gazetesine anlattı. Karadeniz, “Göreve geldiğimiz dönemden itibaren ilçemizde 5 yılda dev proje ve yatırımlara imza attık. Sosyal belediyecilik alanında da pek çok önemli hizmeti vatandaşlarımızın kullanımına sunduk” dedi. Karadeniz, “Küçükçekmecelilerle gönül köprüleri kurarak, büyük bir aile olduk. Gönül Belediyeciliği 'güven' ile başlar diyerek, hemşerilerimizle kurduğumuz iletişimde ‘Söz verdiyse yapar’ kanaatine sahip olmak en büyük zenginliğimiz oldu. Elimden geldiğince Küçükçekmeceli vatandaşların düğünlerine ve cenazelerine gitmeye, onların yanında olmaya çalışıyorum” dedi.

HER MAHALLEYE BİR SEMT KONAĞI

Temel Karadeniz, “Vatandaşlarımız, belediyeye gelmeden işlerini halledebilsinler diye, semt konaklarımız vasıtasıyla ayaklarına gidiyoruz. Yeni dönemde semt konaklarımızın sayısını artıracağız. İlk dönemimizde 2...