28 / 05 / 2024

Küçükçekmece Sefaköy seyran cami

Küçükçekmece Sefaköy seyran cami

Seyran Camii hayırseverlerin yardımlarını bekliyor. İnşaatı yarım kalan ve 1 milyon 85 bin lira borcu olan caminin temmuz ayında başlayan inşaatında alt kısımlarının bir bölümü tamamlanırken, diğer kısımlarında ise çalışmalar ödeneksizlikten aksıyor...

Büyük Konaklar Büyükçekmece'de yüzde 20 peşin 24 ay vade fırsatı! Teslimler Haziran 2025'te!

Önay Grup imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de yükselen Büyük Konaklar Büyükçekmece'de yüzde 20 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Önay Büyük Konaklar'ın fiyatı ne kadar? İşte Büyük Konaklar ile ilgili ayrıntılar...

Habitat Evler Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin 24 ay vade avantajıyla! 

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Habitat Evler'de yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Big Country Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin, 15 ay vade fırsatı!

Akyapı tarafından Büyükçekmece'de yükselen Big Country projesinde 25 peşin, 15 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

İstanbul Küçükçekmece'de yıkım kararı verilen bina korku saçıyor! SON DAKİKA!

Küçükçekmece'de riskli olduğu için yıkım kararı verilerek boşaltılan ancak yıkılmayan bina mahalleleyi tedirgin ediyor. Her gün binanın önünden geçen mahalleli, bir an önce yıkım yapılmasını istiyor. 

Glamorous Desıgn Mimarlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sefaköy Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Glamorous Desıgn Mimarlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sefaköy Küçükçekmece Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Emad    Cavad tarafından açıldı.

Torkam E-5 Çarşı dükkanları bugün satışa çıkıyor!

TOKİ tarafından Küçükçekmece- Sefaköy mevkiinde hasılat paylaşım modeli ile yapılan TORKAM E5 projesinde 186 tane dükkan bugün saat 13:00'te açık artırma usulü ile satılıyor...

Küçükçekmece Sefaköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Küçükçekmece İlçesi, Sefaköy Mahallesi, 13175 parselin ibadet alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Büyükçekmece'de yıkım gerginliği!

İstanbul'un en önemli su havzasını barındıran Büyükçekmece'de kaçak yapılaşma hızla artıyor. Bölgede, kaçak yapılaşmaya karşı mücadele başladı.

Sefaköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Küçükçekemece Sefaköy Mahallesi 3303 parselin bir kısmı ile 752 ada 4 parsele (KCK-13) ilişkin Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıktı...

Büyükçekmece'de yıkım gerginliği!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından bölgede metruk halde bulunan 13 binanın yıkımı gerçekleşti. Yıkım sırasında polis ve vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı. 

Gül İnşaat gayrimenkul ihalesi ne zaman?

Gül İnşaat, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres bölgelerinde yer alan 10 projesindeki toplam 212 konut ve işyerini açık artırma ile satışa çıkarıyor. Peki, Gül İnşaat gayrimenkul ihalesi ne zaman?

Konut fiyatları Küçükçekmece'de yükselişe geçti!

İstanbul'da son zamanlarda yaşanan konut fiyat artışına bakıldığında en fazla değer artışının Çatalca, Gaziosmanpaşa, Büyükçekmece ve Küçükçekmece ilçelerinde olduğu görülüyor.

Küçükçekmece Sefaköy Mahallesi imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Küçükçekmece İlçesi, Sefaköy Mahallesi'nde 1/5000 ölçekli 24.07.2017 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkardı. 

Küçükçekmece Sefaköy seyran cami Haberi

Küçükçekmece Sefaköy seyran cami

Küçükçekmece Sefaköy Yeşilova Seyrekevler Seyran Camii hayırseverlerin yardımlarını bekliyor. İnşaatı yarım kalan ve 1 milyon 85 bin lira borcu olan caminin temmuz ayında başlayan inşaatında alt kısımlarının bir bölümü tamamlanırken, diğer kısımlarında ise çalışmalar ödeneksizlikten aksıyor. Küçükçekmece Sefaköy Yeşilova Seyrekevler Seyran Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Eşref Çetiner, hayırseverleri yardıma davet etti. Seyran Camii inşaatına yardım etmek isteyenlerin, Kuveyt Türk Cennet Mahallesi şubesinde dernek adına açılmış olan 8626518 banka hesap numarasına yardımda bulunabilir. 


Yeni Akit...