28 / 04 / 2024

küçükçekmece sefaköy son durum

küçükçekmece sefaköy son durum

Küçükçekmece Sefaköy Revizyon Uygulama İmar Planı plan notlarında 17 Ocak'ta değişiklik yapıldı. 13 Nisan 2014'te askıdan inecek olan Küçükçekmece Sefaköy imar planı değişikliği 12 mahalleyi kapsıyor...

Big Country Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin, 15 ay vade fırsatı!

Akyapı tarafından Büyükçekmece'de yükselen Big Country projesinde 25 peşin, 15 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

İstanbul Küçükçekmece'de yıkım kararı verilen bina korku saçıyor! SON DAKİKA!

Küçükçekmece'de riskli olduğu için yıkım kararı verilerek boşaltılan ancak yıkılmayan bina mahalleleyi tedirgin ediyor. Her gün binanın önünden geçen mahalleli, bir an önce yıkım yapılmasını istiyor. 

Büyükçekmece'de deprem hazırlığı: 3 bin bina dönüşecek! 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde son 10 senede 1052 bina yıkıldı. Dönüşüm çalışmaları kapsamında 138'i acil olacak şekilde 3 bin binanın dönüştürülmesi planlanıyor...

Glamorous Desıgn Mimarlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sefaköy Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Glamorous Desıgn Mimarlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sefaköy Küçükçekmece Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Emad    Cavad tarafından açıldı.

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

TOKİ Kırklareli Pehlivanköy son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Pehlivanköy projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona erecek...

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Torkam E-5 Çarşı dükkanları bugün satışa çıkıyor!

TOKİ tarafından Küçükçekmece- Sefaköy mevkiinde hasılat paylaşım modeli ile yapılan TORKAM E5 projesinde 186 tane dükkan bugün saat 13:00'te açık artırma usulü ile satılıyor...

Büyükçekmece'de 4 bina yıkıldı!

Türkiye'de son dönemde peş peşe yaşanan depremler kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. İstanbul Büyükçekmece'de 4 bina yıkıldı...

Büyükçekmece ve Arnavutköy'deki tarım alanları moloz çöplüğüne döndü!

Mega kent İstanbul'da 14 hafriyat döküm sahası var fakat bazı inşaat şirketleri para ödememek için molozları, döküm alanına değil adeta doğaya bırakıyor. Bunlara son örnek Büyükçekmece ve Arnavutköy.

Büyükçekmece’de 5 yılda 1200 bina yenilendi!

Kentsel dönüşümde önemli bir yol kaydeden İstanbul Büyükçekmece’de son 5 sene içerisinde 1.200 bina yenilendi.

Küçükçekmece Sefaköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Küçükçekmece İlçesi, Sefaköy Mahallesi, 13175 parselin ibadet alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Büyükçekmece'de yıkım gerginliği!

İstanbul'un en önemli su havzasını barındıran Büyükçekmece'de kaçak yapılaşma hızla artıyor. Bölgede, kaçak yapılaşmaya karşı mücadele başladı.

küçükçekmece sefaköy son durum Haberi

küçükçekmece sefaköy son durum


Küçükçekmece Sefaköy 1/1000 ölçekli Sefaköy Revizyon Uygulama İmar Planı plan notlarının yeniden düzenlenmesine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı notu değişikliği 17 Ocak 2014'te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanınca aynen onaylanmıştı.


Küçükçekmece Sefaköy imar planları 13 Mart 2014'te askıya çıktı. İmar planları 13 Nisan 2014 tarihinde askıdan inecek. 


Küçükçekmece Sefaköy imar planı Beşyol, Fevzi Çakmak, Gültepe, Halkalı Merkez, İnönü, Kartaltepe, Kemalpaşa, Söğütlüçeşme, Sultan Murat, Tevfik Bey, Yeşilova, Kanarya mahallelerini kapsıyor.


Küçükçekmece Sefaköy imar planı notları için tıklayın !


Gülcihan...