28 / 04 / 2024

küçükçekmece yeşilova kentsel dönüşüm

küçükçekmece yeşilova kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşüm çalışmalarının 20 ayrı bölgede yürütüleceği Küçükçekmece’de toplam 32 bin 196 yapı yenilenecek. İlçede şu ana kadar 2 bin 640 yapının yenileme çalışmaları tamamlandı. İşte tüm detayları ile Küçükçekmece kentsel dönüşüm 2013...

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Küçükçekmece'ye 397 yeni konut ve 9 ticarethane geliyor! Karlot İnşaat'tan dev proje! 

Karlot İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de 397 konut ve 9 ticarethaneli yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede ÇED süreci başladı. Projenin 295 milyon 636 bin 955,30 TL'ye mal olması öngörülüyor. 

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı! Artaş'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirdiği Avrupa Konutları Ata satışa çıktı. Projede 413 adet konutun yanı sıra 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de Şaban Türker tarafından kuruldu.

Küçükçekmece'de 13.5 milyon TL'ye icradan satılık adak satış yeri ve depo!

T.C. Küçükçekmece 4. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Firüzköy Mahallesi, 0 ada 5926 parselde yer alan adak satış yerini ve depoyu 13 milyon 536 bin 117 TL'ye satıyor...

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Küçükçekmece'ye yeni kentsel dönüşüm planı!

Küçükçekmece'deki Fatih Mahallesi'nin yeni kentsel dönüşüm planları düzenlendi. 3. derece arkeolojik sit alanı olan ve riskli alan ilan edilen mahallede daha önce iptal edilmiş plandaki inşaat alanı azaltıldı.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm kapsamında 3 bina yıkılıyor!

26 Eylül 2019 tarihinde yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü Büyükçekmece'de, riskli 3 bina daha yıkılıyor.

Büyükçekmece'de 21.7 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt tesisi!

​​​​​​​T.C. Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Mimarsinan Mahallesi, 3306 parselde yer alan akaryakıt tesisini 21 milyon 730 bin TL'ye satıyor...

Büyükçekmece'de 55.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Yakuplu Mahallesi, 499 ada 2 parselde yer alan arsayı 55 milyon 555 bin 709 TL'ye satıyor...

küçükçekmece yeşilova kentsel dönüşüm Haberi

küçükçekmece yeşilova kentsel dönüşüm

Son yıllarda İstanbul’da yıldızı parlayan ilçeleri arasında yer alan Küçükçekmece’deki kentsel dönüşüm çalışmalarını tüm detayları ile mercek altına aldık. İşte mahalle mahalle Küçükçekmece kentsel dönüşüm projeleri…


Kentsel dönüşümde ilk kazma 2004 yılında vuruldu

Küçükçekmece’de kentsel yenileme çalışmaları kentsel dönüşüm yasası çıkmadan önce başlıyor. 2004 yılında “Ayazma, Tepeüstü Kent Kent ve Yenileme”, “21.Yüzyıl Kent Vizyonu Projesi” adı altında ilk kentsel dönüşüm çalışmasının stardı veriliyor. 1,5 yıl süren çalışma kapsamında toplam 2 bin 640 adet konut yenilenerek sahiplerine teslim ediliyor. 


5 hektar alanda 193 bağımsız birim yenilendi

Kentsel dönüşüm yasasının çıkmasının ardında Küçükçekmece’de Kartaltepe Mahallesi ve belediye çevresinde yenileme çalışmaları başlıyor. E-5...