27 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı! Artaş'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı! Artaş'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirdiği Avrupa Konutları Ata satışa çıktı. Projede 413 adet konutun yanı sıra 14 adet ticari ünite bulunuyor.



Yeni konut projeleri için düğmeye basan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Ata projesini satışa çıkardı. Merakla beklenen Avrupa Konutları Ata projesinde 413 adet konutun yanı sıra 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Artaş İnşaat imzası taşıyan Avrupa Konutları Ata projesi İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Atatürk Mahallesi, 0 Ada 3137 Parsel üzerinde hayata geçiriliyor.

Avrupa Konutları Ata projesi için geçtiğimiz Ocak ayında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. Söz konusu proje geçtiğimiz ay ÇED gerekli değildir kararı verilmişti.


Avrupa Konutları Ata satışa çıktı! Artaş tan Küçükçekmece ye 413 konutluk yeni proje!

Satışların başladığı Avrupa Konutları Ata projesi, 768 milyon 145 bin 301 TL'ye mal olacak. Projenin arsa alanı 55 bin 463 metrekare olarak açıklanırken, inşaat alanı ise 99 bin 759 metrekare şeklinde açıklandı.

Paylaşılan detaylara göre, Küçükçekmece Avrupa Konutları Ata projesinde A1, A2, A3, B, C, T1, T2 ve T3 blok olmak üzere 8 blok yapılacak. Proje kapsamındaki A1, A2, A3, B ve C Bloklar rezidans kullanımlı ve T Bloklar ise ticaret kullanımlı olacak şekilde inşa edilecek.


Geri Dön