27 / 04 / 2024

küçükçekmece yıkım gerginliği

küçükçekmece yıkım gerginliği

İstanbul Küçükçekmece'de tahliye kararına karşın evlerinden çıkmayan aileler nedeniyle gerginlik yaşandı...

İstanbul Küçükçekmece'de yıkım kararı verilen bina korku saçıyor! SON DAKİKA!

Küçükçekmece'de riskli olduğu için yıkım kararı verilerek boşaltılan ancak yıkılmayan bina mahalleleyi tedirgin ediyor. Her gün binanın önünden geçen mahalleli, bir an önce yıkım yapılmasını istiyor. 

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 477 bağımsız birimin yıkımı tamamlandı! İşte dev projede son durum!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 477 bağımsız birimin yıkımı tamamlandı...İşte İstanbulluların merakla beklediği dev projede son durum...

Türkiye Kömür İşletmeleri Ankara'da 1 milyon TL'ye iş yeri satacak! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yerinin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türkiye Kömür İşletmeleri, İzmir'in göbeğindeki o arsayı satışa çıkardı! İşte ihale tarihi!

Türkiye Kömür İşletmeleri İzmir'deki arsasını satışa çıkardı. Taşınmaz İzmir'in Konak ilçesinde Halkapınar Mahallesi'nde konumlanıyor. 

Antalya Side'de yıkım gerginliği!

Antalya'da Side Mahallesi'nde 24 Ocak'ta yapılacak yıkım mahalleliyi tedirgin etti.  Mahalleli yıkımın ertelenmesini talep ediyor. 

Jeoteknık Mühendisliği Limited Şirketi kuruldu!

Jeoteknık Mühendisliği Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şefik Hoş tarafından kuruldu.

Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Adana Seyhan'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarında 4.5 yıldır ilerleme kaydedilmedi. Yıkım kararı çıkarılan bölgede vatandaşların elektrikleri kesildi. 

Sarak Mimarlık Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Sarak Mimarlık Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Sara Saadı ve Khalıl Faraj tarafından kuruldu.

Filistinliler'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yıkım planı için protesto gösterisi!

Filistinliler İsrail'in Doğu Kudüs'ün Silvan Mahallesi'ndeki yıkım planı için protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Beykoz Riva 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı hüküm değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Riva Mahallesi 238 Parsele (Yeni 3209,3210,3211 Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Plan Hükümleri ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Plan Hükümleri Değişikliği askıya çıktı.

Ümraniye'de yıkım gerginliği!

İstanbul'un Ümraniye Belediyesi yıkım yapılacak mahallelerde bazı dükkanların boşaltılması için tahliye kararı gönderdi. Mahallede faaliyet gösteren esnaf ise bu karara tepki gösterdi. 

Adana'da yıkım gerginliği!

Adana'da yıkım kararı alınan bir apartmanın elektriği kesilince gerginlikler yaşandı. Duruma tepki gösteren bina sakinleri kendilerini apartman kapısını zincirleyince duruma polisler müdahale etti. 

Türkiye Kömür İşletmeleri’nin taşınmazları için kayıt tutulmadı mı?

Sayıştay, Türkiye Kömür İşletmeleri’ne (TKİ) ait arazi, bina ve tarlalarla ilgili kayıt tutulmadığını ya da kayıt altına alınmadığını belirledi. Raporda, kapsamlı bir muhasebe dışı envanter çalışması yapılması gerektiği ifade edildi.

küçükçekmece yıkım gerginliği Haberi

küçükçekmece yıkım gerginliği

İstanbul Küçükçekmece İnönü Mahallesi'nde tahliye kararına karşın evlerinden çıkmayan aileler nedeniyle gerginlik yaşandı. Hürriyet'te yer alan habere göre, meydana gelen olay sonrasında Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de olay yerine geldi.

Evlerini tahliye etmedikleri için gerginliğe neden olan bina sakinleri, karşılarında polisleri gördüklerinde konutlarından çıkmayacaklarını söyledi. Yaşanan olayda bir apartman sakini de 2. kattaki evinin penceresine çıktı ve kendini aşağı atacağını dile getirdi.

Yaşanan olaylar üzerine Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de sokağa geldi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi tarafları dinledi ve arsa sahibinin avukatı ile telefon görüşmesi yaptı. Çebi, konuyla ilgili olarak karşı tarafın avukatını ikna etti ve 15 günlük süre istedi. Apartmanda yaşayan vatandaşlar bina boşaltıldıktan sonra ait sosyal konutlara yerleştirilecek.

Büyükçekmece'de riskli binalar...