06 / 05 / 2024

küçükçekmecede satılık arazi

küçükçekmecede satılık arazi

1937 yılında Küçükçekmece ve Başakşehir Ispartakule civarında bulunan Tahta Kale Çiftliği 2 bin 700 lira teminatla kapalı zarf usulüyle, Emlak ve Eytam Bankası tarafından satılacakmış.

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Zonguldak'ta 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi fırsatı!

Zonguldak ili, Çarcuma ilçesinde yer alan 10 adet tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Buca'da 'İmar barışı' fırsatçıları ormanlık araziyi satılığa çıkardı!

İzmir'in Buca Kırıklar’da 50 dönümlük arazi üzerine kurulmuş, içerisinde villa ve çiftlik evinin de olduğu 13 yapı yıkıldı. Havadan ve karadan görüntülerle tespit edilen kaçak yapıların yıkımında, bir fırsatçının hazine arazisinde yer alan ormanlık alana “satılık” ilanı koyması tepki çekti.

Lake View Resort Sapanca satılık villa!

Sapanca Lake View Resort projesi İstanbul Sapanca'da 14 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. Proje 21 adet villadan meydana geliyor. Lake View Resort Sapanca satılık villa tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Beykoz Riva'da 5 bin dönümlük arazi 1 milyar dolara satışta!

İstanbul'da Beykoz Riva'da satılık bir arazi için internette verilen ilan dikkat çekti. İlana göre; 5 bin dönümlük arazi 1 milyar dolara satılıyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman satılık!

Konumuna göre Sabiha Gökçen Havalimanına 10 dakika kadar uzaklıkta yer alan proje toplam 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. Sancaktepe Resim İstanbul Orman satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sancaktepe Aydos Country satılık!

Sancaktepe Aydos Country satılık dairelerin alanları minimum 67 metrekare olarak belirlendi. Daire fiyatları 287 bin 836 TL'den başlayan proje 50 dönümlük arazi üzerinde hayata geçiriliyor.

Muğla Milas'ta sahibinden satılık antik kent!

Muğla'nın Milas ilçesinde, içerisinde MÖ 5. yüzyıldan kalma Bargilya Antik Kenti kalıntılarının da yer aldığı 330 dönümlük arazi sahipleri tarafından 25 milyon liraya satılığa çıkarıldı

Kartal Manzara Adalar satılık daire!

Satışları devam eden Kartal Manzara Adalar satılık daire fiyatları 267 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 313 bin 500 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor.

Resim İstanbul Orman satılık daire fiyatları!

Resim İstanbul Orman projesi 81 bin 433 metrekare arazi alanı üzerinde hayata geçiliyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Resim İstanbul Orman satılık daire fiyatları...

Sarıyer Gümüşdere'de 600 dönümlük arazi satılığa çıkarıldı!

İSTANBUL'un önemli sebze kaynağı Sarıyer Gümüşdere'nin 600 dönümlük tek parça tarım arazisi özelleştirme kapsamında satılığa çıkarıldı. Arazi, Mayıs ayında Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından özelleştirme kapsamına alınmıştı.

Zekeriyaköy ormanada satılık daire!

Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de 220 dönüm arazi üzerinde inşa edilen ve 273 konuttan oluşan Zekeriyaköy Ormanada satılık daire fiyatları için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz...

İzmir'de 1 milyon 83 bin 250 liraya satılık arazi!

İzmir Kemalpaşa'da 4560 metrekarelik arazi açık arttırma usulü ile 1 milyon 83 bin 250 liradan satılıyor...

küçükçekmecede satılık arazi Haberi

küçükçekmecede satılık arazi

Emlak ve Eytam Bankası İlanları 


SATILIK ÇİFTLİK

Esas No.sı              Mevki ve Nev'i                           Depozito

   263    Küçükçekmece ve Isparta Kule civarında o-

             tuz bir tapu senediyle mutasarrıf olduğumuz

             Tahtakale Çiftliği.                                          2700 L.

        (Tapu senetlerinde yazılı hudutlar mucibince)

  

 Tafsilatı yukarıda yazılı çiftlik, peşin para ile ve kapalı zarf usulüyle artırmaya konulmuştur. İhalesi 26 Mart 937 tarihine tesadüf eden cuma günü saat 10'da şubemizde yapılacaktır.

   İsteklilerin şubemize müracaatla bir lira mukabilinde birer şartname...