01 / 05 / 2024

Küçükdağ Emlak yatırım

Küçükdağ Emlak yatırım

İzmir'de faaliyet gösteren Küçükdağ Emlak, bölgeye yeni projeler kazandırmaya devam ediyor. Torbalı'yı modernleştirmeyi hedefleyen Küçükdağ Emlak, 3. şantiyesi ile yeni projesine başladı.

Dap Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dap Emlak Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 73 milyon 428 bin 379 TL sermaye bedeli ile Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Demirli ve Evren Demirli ortaklığında kuruldu.

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Gassemie Parvin tarafından kuruldu.

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Nilda Emlak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Nilda Emlak Yatırım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermayen bedeli ile Mohsem Baradaranırdmousa tarafından kuruldu.

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sadıç tarafından kuruldu.

Castor Global Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Castor Global Emlak Yatırım Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Castor Emlak Yatırım Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Şimşek tarafından kuruldu.

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Şimşek tarafından kuruldu.

Gm Emlak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Gm Emlak Yatırım Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Novruzov ve Qın Gao ortaklığında kuruldu.

Küçükdağ Emlak yatırım Haberi

Küçükdağ Emlak yatırım

İzmir Mithat Paşa Caddesi üzerinde bulunan eski binanın yıkım çalışmalarına başlayarak, inşaat çalışmalarına yeni bir şantiye daha kazandıran Küçükdağ Emlak, 6 katlı bir apartman projesini devreye soktu. Hem emlak hem de inşaat piyasasında büyük girişimlere imza atan Küçükdağ emlak ilçeye kazandırdığı ve kazandıracağı yeni binalar ile Torbalı'yı modernleştirecek. Küçükdağ Emlak'in sahibi Tuncay Küçükdağ "Daha önce 2 tane devam eden şantiyelerimize bir yenisini daha ekledik. 3. şantiyemiz ile yeni bir çalışmaya başladık ilçenin önemli bir noktasında çalışıyoruz. İşimizin ne kadar zorlu bir süreci olsa da biz durumdan memnunuz. Görevimizi en iyi şekilde yapıp ilçe halkına güzel ve yeni daireler kazandıracağız" ifadelerini kullandı. 


"HEDEF BÜYÜK YATIRIMLAR" 

Yapmış oldukları hizmete inşaat sektörünü de sonradan ekledikten sonra hem üretimini hem emlak satışının sürdüren Küçükdağ Emlak,...