08 / 07 / 2024

Küçükkkuyu Port iletişim

Küçükkkuyu Port iletişim

Dört mevsim yaşam imkanı sağlayan, Kaz Dağlarının temiz havası ve doğasından en üst seviyede faydalanmak üzere tasarlanan projede, son dairelerin satışı için çok özel bir kampanya başladı.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

Edremit Körfez Termal iletişim!

Edremit Körfez Termal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Körfez Termal devremülk projesinde fiyatlar 13 bin liradan başlıyor...

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim!

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul projesinin ilk etabında 453 adet bağımsız birim satışa çıkarılacak...

Soğanlık Moment İstanbul iletişim!

Soğanlık Moment İstanbul iletişim için 0216 377 82 82 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Arsa alanı 10 bin 157 metrekare olarak belirtilen proje Aydos Ormanı'na 3 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Yakacık Hill Kartal iletişim!

Yakacık Hill Kartal iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 90 61 olarak belirtiliyor. Almalar, İskurt ve Nergo imzası taşıyan proje 5 bin 821 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Tual Adalar Yakacık satış ofisi iletişim!

Tual Adalar Yakacık satış ofisi iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 8 bloktan oluşan proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilecek.

Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri!

Sistem Barter ve ASAD İnşaat ortaklığında inşa edilen Çerkezköy Velia Port Projesi Tekirdağ Çerkezköy'de hayata geçiriliyor. İşte Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri...

İş GYO Manzara Adalar Yakacık iletişim!

İş GYO Manzara Adalar Yakacık iletişim için 444 74 96 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin minimum 62 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor.

Kadıköy Velvet Towers iletişim!

Kadıköy Velvet Towers iletişim için 0216 551 02 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Detayları henüz netleşmeyen proje Palmadoro May İnşaat ve Ekşioğlu İnşaat imzası ile yükselecek.

Velvet Towers Kadıköy iletişim!

26 katlı 3 bloktan meydana gelen Velvet Towers projesi 24 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Velvet Towers Kadıköy iletişim numarası 0216 551 02 12 olarak belirlendi.

Manzara Adalar Evleri Yakacık iletişim!

Manzara Adalar Evleri Yakacık iletişim için 444 74 96 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Daire fiyatlarının 290 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje 313 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Park Residences Cadde Kadıköy iletişim!

Dairelerinin 360 derecelik İstanbul manzarasının bulunduğu projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Park Residences Cadde Kadıköy iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 385 43 59 olarak belirlendi.

AND Kartal Soğanlık iletişim bilgileri!

7 blok şeklinde yükselecek olan projede 1.595 adet konut, 42 adet ofis, 35 adet dükkan bulunuyor. AND Kartal Soğanlık iletişim bilgileri 0850 393 40 00 olarak belirlendi.

Küçükkkuyu Port iletişim Haberi

Küçükkkuyu Port iletişim

UYGUN fiyatlarda hem yazlığı hem kışlığı olsun kim istemez ki... Nuhoğlu-Gülsa İnşaat'ın, geniş kumsallara ve muhteşem denize sahip, Kuzey Ege'nin tatil cenneti Edremit Körfezindeki projesi Küçükkuyu Port'ta ev sahibi olmak çok kolay. Dört mevsim yaşam imkanı sağlayan, Kaz Dağlarının temiz havası ve doğasından en üst seviyede faydalanmak üzere tasarlanan projede, son dairelerin satışı için çok özel bir kampanya...