26 / 07 / 2024

küçükkumla meydan projesi

küçükkumla meydan projesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, düzensiz ve çarpık yapılaşma nedeni ile merkezi bulunmayan Gemlik ’in Küçükkumla Beldesi ’ne meydan kazandırmak için beldedeki bir binanın yıkımını daha gerçekleştirdi.

Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Ankara’da yükselecek olan Gamador Meydan Projesi’nin ilgilileri büyük bir merak ile bekliyor. Peki Gamador Meyda Projesi’nde kaç konut olacak? Konut tipleri ne olacak? İşte Ankara Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla…

Samsun Subaşı Meydan Projesi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Subaşı Meydan Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 25'i tamamlandı.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Samsun Saathane Meydanı Projesi’nde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapımı devam eden Saathane Meydanı Projesi hakkında açıklamada bulundu. 

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde usulsüzlükleri şikayet eden mühendise sürgün!

Balıkçılar Meydanı projesindeki usulsüzleri şikayet eden mimar Seyhan Çetin şeflikten mühendisliğe düşürüldü. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

TOKİ Muş Ovası 1. Kısım projesi inşaatı ihalesi yarın!

Muş Ovası Sulaması 1 Merhale (1 Kısım) Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Şanlıurfa'daki Meydan Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Camikebir mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların yapımı planlanan Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kamulaştırılmasına karar verildi.

Seferihisar Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne onay!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yapılması planlanan ve tartışmalara yol açan Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne Cumhurbaşkanlığı'nca onay verildi.

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

küçükkumla meydan projesi Haberi

küçükkumla meydan projesi


Bursa Büyükşehir Belediyesi, düzensiz ve çarpık yapılaşma nedeniyle merkezi bulunmayan Gemlik’in Küçükkumla Beldesi’ne meydan kazandırmak için beldedeki bir binanın yıkımını daha gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Küçükkumla’da aynı dönem içerisinde ikinci binayı yıktıklarını belirterek, yapacakları düzenlemelerle birlikte Gemlik sahillerini Bursa’nın birer vizyon bölgesi haline getireceklerini söyledi.


7 katlı bina yerle bir


Bursa’nın tüm sahil beldeleriyle birlikte daha sağlıklı ve yaşanılabilir kent olması amacıyla kamulaştırması yapılan tüm alanları nefes alınabilecek mekanlarla donatan Büyükşehir Belediyesi, düzensiz ve çarpık yapılaşma nedeniyle kent merkezinden mahrum olan Gemlik’in Küçükkumla Beldesi’ne meydan yapmak için düğmeye bastı. Daha önce Küçükkumla İskelesi’ndeki büyük bir binayı kamulaştırarak yıkan Büyükşehir Belediyesi, yine aynı mekanda bulunan 7 katlı binanın yıkımını daha gerçekleştirdi.


Yeniliklerin başlangıcı


Yıkım çalışmalarını Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’la birlikte başlatan...