04 / 05 / 2024

küçükyalı kampüs projesi

küçükyalı kampüs projesi

Rönesans Gayrimenkul Yatırım projelere bir yenisi daha ekleyerek İstanbul Küçükyalı'da gerçekleştirdiği A+ sınıfı ofis projesiyle Türkiye'nin ilk Leed Platinum sertifikasına sahip ofis kampüsü olma özelliğini kazandı.

Apple Austin’de 1 milyar dolarlık yeni kampüs inşa ediyor!

Teknoloji devi Apple Inc. Teksas, Austin’de yaklaşık 278 bin metrekare büyüklüğünde yeni bir kampüs inşaatına başladığını açıkladı. 1 milyar dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilecek kampüs, 2022'de açılacak...

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Nidapark Küçükyalı bağımsız bölüm sayısı 1956 adet oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Nidapark Küçükyalı projesi kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 1956 adet oldu...

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü 15 Ekim'de teslim edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından inşaatı devam eden Körfez Kampüs binasında sona gelindi. Bina, 15 Ekim'de Kocaeli Üniversitesi’ne teslim edilecek.

Yeni yapılacak 25 şehir hastanesi ve sağlık kampüsü projesi!

"Vakit Türkiye Vakti" sloganıyla 2018 seçim beyannamesini açıklayan AK Parti önemli kalkınma projelerini açıkladı. AKP hükumeti KÖİ yöntemi ile 21 şehir hastanesi ile sağlık kampüsü yapmayı planlıyor...

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nün yüzde 90'ı tamamlandı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi için inşa edilen Körfez Kampüsü’nde sona gelindi. Kampüs inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Efeler'deki Eğitim Kampüsü Projesi’nden vazgeçildi!

Aydın Efeler’deki mevcut dört lisenin taşınacağı ve 162 dönüm arazi üzerinde kurulacak Eğitim Kampüsü Projesi’nden vazgeçildi.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nin temeli atıldı!

4.500 öğrenci kapasiteli Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nün temeli atıldı. Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü inşaatının yanında yeni yurtta inşa edilecek.

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü 2017-2018'de açılıyor!

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü'nün lansmanı, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ'ın katılımıyla gerçekleşti.

Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu 2017 fiyatları!

Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu projesi İstanbul Anadolu yakasında Maltepe ilçesine bağlı Küçükyalı Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. İşte Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu 2017 fiyatları...

THY’ye 3. havalimanında 300 dönümlük özel kampüs!

Yapımı hızla süren 3. Havalimanı’nda, THY’nin 300 dönümlük dev bir kampüsü olacak. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı “Kampüste Genel Müdürlük ve 5-6 bin metrekarelik lounge alanımız olacak” dedi.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü görücüye çıktı!

Sağlık Bakanlığı’nın özel şirket desteğiyle Bayraklı’da yapımına başladığı kampüs hastane projesi görücüye çıktı. Proje, 26 Ekim’de Çevre Şehircilik Bakanlığı’nda incelenecek ve değerlendirmeye alınacak.

küçükyalı kampüs projesi Haberi

küçükyalı kampüs projesi

Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından yeşil bina standartlarına sahip yapılara verilen en yüksek seviyedeki sertifika olan Leed Platinum arazi seçimi, inşaat süreci, projenin sunduğu yaşam kalitesi, kullanılan malzemeler ve enerji tasarrufu gibi birçok kriteri belirliyor. 2014 son çeyreğinde yapımı tamamlanan ofis projesi arazi seçiminden başlayan sürdürülebilirlik anlayışıyla sosyal ve çevresel faydaların arttırılmasına yönelik tasarlandı. 48 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip ofis kampüsünün hemen yanı başında TED Rönesans Koleji üe yapımı devam eden 5 yıldızlı bir otel ve alışveriş merkezi bulunuyor. Küçükyalı'da E-5 üzerinde yer alan Rönesans Biz Küçükyalı projesi, A+ sınıfı standardında üç ofis binasından oluşuyor. Küçükyalı metro durağına 500 metre mesafede yer alan projede geleneksel binalara kıyasla yüzde 43'lük su tasarrufu, yüzde 38 oranında ise enerji verimliliği...