08 / 05 / 2024

kudret hazer

kudret hazer

11 Eylül ile 14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak 2014 Fuarı'na Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul projeleriyle katılan Ortadoğu Grup, 2015 yılında 2 yeni projeyi hayata geçirmek için hazırlanıyor...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Altın ve gümüş ile ilgili flaş açıklama geldi!

Altını ve gümüşü olanlar dikkat! Hemen bakın! GCM Yatırım'dan Kudret Ayyıldır, "TÜFE verilerinin ardından altın ve gümüşte en kötü geride kaldı mı?" sorusunun cevabını verdi.

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Başakşehir'de Kudret Gülsün tarafından kuruldu.

Ömeran İnşaat Malzemeleri Palet Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ömeran İnşaat Malzemeleri Palet Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kudret Gönül tarafından kuruldu.

Lam Proje Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Lam Proje Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kudret Hafızoğlu tarafından kuruldu.

Lafij Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Lafij Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kudret Gürbüz ve Can Kudret Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Neolife Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neolife Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Barış Hazer, Coşkun Torun ve Mustafa Bahtiyar ortaklığında kuruldu.

Alarko GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Alarko GYO'nun kurumsal yönetim komitesinin raporla kurula sunduğu Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayları Mustafa Tansu Uslu, Kudret Vurgun ve Hami Özçelik Çataloğlu'nun adaylıklarının yönetim kurulu tarafından  onaylanmasına karar verildi.

Kaleli Capital Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleli Capital Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kudret Bazarov tarafından kuruldu.

Ev sahipleri dijital dönüşümü sevdi!

Her anlamda hayatımıza giren dijital dönüşüm,  toplu yaşam alanlarını da etkiledi.850 binden fazla toplu yaşam alanında konut sakinlerine hizmet sunan Apsiyon’un CEO’su Kudret Türk, Türkiye'de teknolojiye talebin arttığını dile getirdi.

Sıla ve Hazer Amani evlerini ayırdı mı?

Geçtiğimiz yıl evlenen Sıla ve Hazer Amani çiftinin evliliklerinde kriz yaşadığı iddia edildi. Söylentilere göre çift ayrı evlerde yaşamaya başladı. 

Toplu yaşam alanı yönetimlerinin dönüşümü!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Apsiyon CEO’su Kudret Türk ile toplu yaşam alanı yönetimlerinin dönüşümünü masaya yatırdı...

Zarisoğulları Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Otomotiv Reklam Sanayi Tic.Ltd.Şirketi kuruldu!

Zarisoğulları Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Otomotiv Reklam Sanayi Tic.Ltd.Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hazer tarafından kuruldu.

kudret hazer Haberi

kudret hazer

Ortadoğu Grup, 11 Eylül ile 14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Emlak 2014 Fuarı'na satış süreci devam eden Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul projeleriyle katıldı.


Resim İstanbul projesinde 3. etabın 2015 yılı Mart ayında satışa çıkacağını belirten Resim İstanbul Satış Müdürü Kudret Hazer, 2015'te 2 yeni projeninde müjdesini verdi.



Telefon: 0 212 210 25 25

Web: