27 / 04 / 2024

Altın ve gümüş ile ilgili flaş açıklama geldi!

Altın ve gümüş ile ilgili flaş açıklama geldi!

Altını ve gümüşü olanlar dikkat! Hemen bakın! GCM Yatırım'dan Kudret Ayyıldır, "TÜFE verilerinin ardından altın ve gümüşte en kötü geride kaldı mı?" sorusunun cevabını verdi.



GCM Yatırım'dan Kudret Ayyıldır, "TÜFE verilerinin ardından altın ve gümüşte en kötü geride kaldı mı?" sorusunu yanıtladı.

Freni patlayan gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi! En yüksek rakam belli olduKüresel piyasaların ana odak noktası Ekim ayına ilişkin ABD Enflasyon verisindeyde olduğunu hatırlatan Kudret Ayyıldır, "Haftanın dördüncü işlem gününde gerek Manşet gerekse Çekirdek TÜFE verisinin beklenti altında kalması ABD Merkez Bankasını dolayısıyla da piyasaların rahatlamasını sağladı." dedi.

TÜFE verilerinin ardından, DXY ve ABD Hazine faizlerinde aşağı yönlü baskı ön plana çıktı, DXY tarafında yüzde 105 ve ABD 10 yıllık Hazine tarafında yüzde 3,50 tekrar gündeme geldi. DXY ve ABD tahvil oranlarındaki düşüş, ons altın, gümüş ve ABD hisse senedi endeksinin düşük göstermesiyle kesinlikle olumlu bir tepki verdi. İşte diğer detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön