05 / 05 / 2024

Kudret International Hospital

Kudret International Hospital

Kudret Göz Hastaneleri'yle 13 yıldır sağlık sektöründe bulunan Kudret Sağlık Grubu, hastaneler zincirine yeni bir halka daha ekledi. Kudret Sağlık Grubu'nun 3'üncü hastanesi olan Kudret International Hospital Maltepe'de hizmete girdi

Liv Hospital Vadistanbul’da açılacak!

Sağlık sektörünün öncü isimlerinden Liv Hospital Vadistanbul’da hizmet vermeye hazırlanıyor. Yeni açılacak hastane 250 yatak kapasiteli olacak.

Central Hospital'ın satışı durduruldu!

Central Hospital'ın satışı için harekete geçilmişti. Hastane satışa çıkarıldı. Fakat mahkemeye yapılan başvuru satışı durdurdu.

Central Hospital'ın satış ihalesi 23 Mart'ta!

Central Hospital'ın satışı için harekete geçildi. 2017'den bu yana TMSF tarafından yönetilen hastanenin satış ihalesi 23 Mart'ta yapılacak. 

Özel Uğurlu Royal Hospital 76.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan Özel Uğurlu Royal Hospital bina ve arsası icradan satışa sunuluyor. Özel Uğurlu Royal Hospital bina ve arsası için 76 milyon 500 bin TL bedel isteniyor. 

Medicine Hospital Grup sağlık turizminde büyüyecek!

2002 Yılında Güneşli'deki ilk yatırımı yaparak sağlık sektörüne giriş yapan Medicine Hospital Grup sağlık turizminde büyüyecek.

Mediza Hospital, Doğu Anadolu'nun önemli bir ihtiyacına cevap veriyor!

Mediza Hospital'in Yenidoğan Çocuk Yoğun Bakım Merkezi Ünitesi Doğu Anadolu'nun önemli bir ihtiyacına cevap veriyor.

Academic Hospital açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen Academic Hospital Açılış Töreni'nde konuşan Akdağ, Türkiye'ye hizmet edecek değerli bir özel sağlık kuruluşunun yeni binasının açılış töreninin yapıldığını ifade etti.

Avrasya Hospital Gaziosmanpaşa'da hizmete açılacak!

Avrasya Hospital, ikinci hastanesini Gaziosmanpaşa Küçükköy’de hizmete açacak. Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. HüseyinUrlu, hem yurt dışı hem de yurt içi hastalara hizmet vereceklerini belirtti.

Academic Hospital 3. binasını açmaya hazırlanıyor!

Marmara Üniversitesi doktorları tarafından kurulan Academic Hospital, Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak’ın yönetiminde atılıma geçti. Kurum zarardayken işbaşı yapan Kavak, Harvard Tıp Fakültesi’yle işbirliği yaparak hastaneyi küresel seviyeye çıkardı.

Academic Hospital'ın yeni binası ne zaman açılacak?

Academic Hospital, mevcut kapasitesini %45 büyütme kararı aldı. Ana binaya ek olarak 5.162 metrekarelik bir alanda faaliyet gösterecek olan yüksek standartlara sahip yeni binanın yakında hizmete açılması planlanıyor.

Liv Hospital seneye İstanbul'da 2. şubesini açmayı planlıyor!

Üç yıl önce sağlık sektörüne adım atan Liv Hospital, Amerika'dan 3 dalda Mükemmeliyet Merkezi Akreditasyonu aldı.

Kudret Gayrimenkul Danışmanlığı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kudret Gayrimenkul Danışmanlığı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Kaya, Ömer Bisen, Niyazi Ömer Bayraktaroğlu ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Üsküdar'da kuruldu.

Topkapı'ya Liv Hospital geliyor!

Topkapı'da yer alan Beyaz Plaza’yı aylık 1 milyon lira bedelle Liv Hospital kiraladı. Ulus'ta yer alan tüm tıbbi bölümlerin yer alacağı Topkapı Liv Hospital'ın ne zaman açılacağı henüz belli değil...

Kudret International Hospital Haberi

Kudret International Hospital


Kudret International Hospital  hastanesiyle yüzde yüz hasat memnuniyetti bir hizmet sunmak istediklerini ifade eden Serdar Bahadır, "Hastanemiz 13 farklı branşta alanında önemli bir yere sahip doktor arkadaşlarımızla birlikte Başkentte hizmet vermeye başladı. 66 yataklı hastanemiz akıllı bina teknolojisiyle donatılmış tamamen hastalarımızın ihtiyaçlarına göre dizayn edilmiştir. 


18 yoğun bakım ünitesinin bulunduğu hastanede U modern ameliyathane ile vatandaşlarımız tarafından referans gösterilen bir hastane olacağız" dedi. 


Kudret Sağlık Grubu'nun 3'üncü hastanesi olan Kudret International Hospital Maltepe'de hizmete girdi Kudret Göz Hastaneleri'yle 13 yıldır sağlık sektöründe bulunan Kudret Sağlık Grubu, hastaneler zincirine yeni bir halka daha ekledi. Kudret Sağlık Grubu'nun amiral gemisi olacak Kudret International Hospital, Maltepe GMK Bulvarı üzerinde açıldı. Göz hastanelerinde kazandıkları başarıyı genele taşımak istediklerini söyleyen Kudret İnternational Hospital Yönetim Kurulu Başkanı...