25 / 05 / 2024

Kudüs Müslüman mezarlığına otel mi yapılacak

Kudüs Müslüman mezarlığına otel mi yapılacak

Kudüs Belediyesi'ne bağlı İsrail Planlama ve İnşaat Komitesi, Müslümanların yüzyıllardır kabristan olarak kullandığı alana 192 konut, 480 odalı bir otel ve ticaret merkezi inşa edilmesi kararına onay verdi.

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına başlıyor! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! 

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına resmen başlıyor. Bu kapsamda buğday, çavdar, tritikale, yulaf ve mısır satılacak. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! İşte 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Aile Bakanlığı'nın Nisan müjdelerinden sonra bir de mayıs müjdesi geldi

Aile Bakanlığı tarafından nisan ayına ilişkin gerçekleştirilen müjde açıklamalarının ardından hükümet cephesinden bir de mayıs müjdesi geldi. İşte mayıs müjdesinin detayları...

Zorunlu afet sigortası geliyor! Tek poliçe çatısı altında tüm afetler sigorta kapsamına girecek!

Zorunlu deprem sigortası yerini DASK kapsamında deprem, sel gibi bütün afetleri kapsayan zorunlu afet sigortasına bırakıyor. Tek bir poliçe çatısı altında tüm afetler sigorta kapsamına girecek. İşte ayrıntılar...

10 ili etkiledi acısı tüm dünyada duyuldu! 100 milyon dolar gönderiyorlar

10 ili etkileyen ama acısı bütün dünyada duyulan deprem ile ilgili Amerikalı müslümanlardan da destek açıklaması geldi. ABD Müslüman Örgütleri Konseyi, 100 milyon dolarlık yardım toplandığını açıkladı.

Başakşehir 2. Kısım Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Başakşehir ilçesi, 2.Kısım Mahallesi, 264 ada, 1 ve 4 parseller ile 265 adaya ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Et ve Süt Kurumu et fiyatlarına yüzde 48 zam yaptı! İşte 21 Mart 2022 ESK, BİM, Migros, Carrefoursa fiyat listesi...

Et fiyatları artmaya devam ediyor. Tüketiciye uygun fiyatlarla et satışı yapan Et ve Süt Kurumu et fiyatlarına yüzde 48 oranında zam yaptı. Peki ESK, BİM, Migros, Carrefoursa'da et fiyatları kaç TL? İşte güncel fiyat listesi...

Le Monde 'Airbnb havuzlu konut kiralayan Müslüman kadınları yetkililere bildirecek' haberini güncelledi!

Fransız Le Monde gazetesi, internet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sunan Airbnb şirketinin, havuzlu müstakil konut kiralayan Müslüman kadınları belirleyebilmek için Fransız yetkililerle iş birliği yapacağı iddiasının yer aldığı haberiyle ilgili güncelleme yaptı.

İsrail, Doğu Kudüs'te 3 bin 557 haneli yeni yasa dışı yerleşim inşasını onayladı!

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi Bölge Planlama ve İnşa Komitesi, işgal altında olan Doğu Kudüs'te toplamda 3 bin 557 haneli yasa dışı Yahudi yerleşim yeri inşasına onay verdi.

TOKİ Kırıkkale Yenimerkez 1. Kısım 2. Etap konutları mecliste!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de inşa edilen 1. kısım 2. etap TOKİ konutlarının sorunlarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Bahçeşehir 2. Kısım 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 434 Ada 9 Parsel, 436 Ada 3 Parsel ile 434 Ada 12 Parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Avrupalı diplomatik temsilcilerden İsrail'in Doğu Kudüs’teki yıkımlarına tepki!

Kudüs ve Ramallah'taki Avrupalı diplomatik temsilcileri, İsrail'in Doğu Kudüs’teki yıkım çalışmalarına tepki gösterdi.

Filistinliler'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yıkım planı için protesto gösterisi!

Filistinliler İsrail'in Doğu Kudüs'ün Silvan Mahallesi'ndeki yıkım planı için protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde 28 konut inşa edilecek!

Ürdün Dışişleri Bakanlığı, Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde 28 konut inşa edilmesini öngören anlaşmanın yapıldığını dile getirdi. 

Kudüs Müslüman mezarlığına otel mi yapılacak Haberi

Kudüs Müslüman mezarlığına otel mi yapılacak

Kudüs Belediyesi'nin, tarihi Müslüman mezarlığı enkazı üzerine Yahudi yerleşim birimi kurulması planını onayladığı bildirildi. 


İsrail'in Haaretz gazetesinin haberine göre, Kudüs Belediyesi'ne bağlı İsrail Planlama ve İnşaat Komitesi, Müslümanların yüzyıllardır kabristan olarak kullandığı alana 192 konut, 480 odalı bir otel ve ticaret merkezi inşa edilmesi kararına onay verdi. Üzerine yerleşim birimi yapılacak söz konusu kabristan, yıllar önce büyük protestolara rağmen İsrail'in enkazı üzerine müze yaptığı Me'menallah Mezarlığı'nın yakınlarında...