29 / 04 / 2024

kula cadde yenileme çalışmaları

kula cadde yenileme çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile ilçe merkezindeki Mahmut Dede Caddesi’nin de çehresini değiştiriyor. Yağmurlama, içme suyu alt yapısı, elektrik ve telefon kablolarının yer altına taşınması ile kaldırım ve kilit parke taş döşemesi başladı.

Manisa Kula'nın çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile ilçe merkezindeki Mahmut Dede Caddesi’nin de çehresini değiştiriyor.

Kula'nın caddeleri modern görünüme kavuştu!

17 ilçede hayata geçirdiği projelerle vatandaşların takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula ilçesinde Yunus Emre, Tabduk Emre, Mehmet Akif Ersoy, Şehitler ve Mevlana Caddelerini tamamen yeniledi.

Kula Mehmet Akif Ersoy caddesi yenileniyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında Mehmet Akif Ersoy caddesi yol çalışmaları hızla devam ediyor.

Kula Yunus Emre caddesi yenileniyor!

Yunus Emre Caddesi yol çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında kaldırımlara beton atılmaya başlandı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, caddede faaliyet gösteren esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Manisa Kula'nın caddeleri yenileniyor!

Kula'nın caddelerinde yapılan yenileme çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Şehitler Caddesi yol yenileme çalışmaları başlatıldı. Mevcut taşların tamamının kaldırılarak yerine daha konforlu taşlar döşeniyor.

Kula Yunus Emre ve Tabduk Emre caddeleri yenileniyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula için ağır kış şartlarına rağmen devam ediyor. Bu kapsamda Yunus Emre Caddesi ve Tabduk Emre Caddesi yeniden inşa ediliyor.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları başladı!

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Antalya Demre’nin çehresi değişecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre merkezinin çehresini değiştirecek meydan ve cadde yenileme projesini yaza kadar tamamlayacak. Turistler, yazın bambaşka bir Demre ile karşılaşacak.

Kula'nın tarihi çarşısı eski ihtişamına kavuşuyor!

Kula’nın tarihi çarşısı, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile yapılacak sokak sağlıklaştırma çalışmasıyla restore edilecek. Cadde esnafları, tarihi dükkanlarının restorasyonunda cebinden beş kuruş masraf yapmayacak.

Kula Dereköy'deki altyapı çalışmalarında sona gelindi!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı.

Kula Dereköy'ün altyapısı yenilendi!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı.

Manisa Kula'daki prestij cadde çöktü mü?

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, bir gazetenin internet sayfasında yayınlanan “Prestij Caddeleri Çökmeye Devam Ediyor” isimli haber üzerine basın açıklaması yaparak habere konu olan yerin Prestij Caddesi olmadığını söyledi.

Sakarya'nın beş caddesinde dönüşüm başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezindeki caddelerde başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Ankara Caddesi yeni yüzüne kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları devam ediyor.

Sakarya'nın 3 caddesinde kentsel tasarım çalışması başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları Kavaklar Caddesi, Soğanpazarı Caddesi ve Ankara Caddesi’nde devam edecek.

Kula Dereköy'ün üst yapısı yenileniyor!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MASKİ ve Kula Belediyesi işbirliğinde devam eden kanalizasyon ve içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Ankara Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Ankara Caddesi'nde sürdürülen kentsel tasarım ve cadde yenileme projesinde çalışmalar devam ediyor.

Sakarya Ankara Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Ankara Caddesi’nde sürdürülen kentsel tasarım ve cadde yenileme projesinde çalışmalar devam ediyor.

kula cadde yenileme çalışmaları Haberi

kula cadde yenileme çalışmaları


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile ilçenin Prestij Caddelerini baştan aşağıya yeniliyor. Daha önce Yunus Emre, Tabduk Emre, Mehmet Akif Ersoy, Şehitler ve Mevlana Caddeleri’ni yenileyen Büyükşehir ve Kula Belediyesi, Mahmut Dede Caddesi’nde de çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. D-300 karayolu ile su deposu arasında kalan Mahmut Dede Caddesi’nde içme suyu altyapısı, yağmurlama sistemi ve temel çalışması tamamlanan yolda elektrik ve telefon kablolarının yer altına alınması bekleniyordu. Kabloların, yer altına taşınması ile kaldırım ve kilit parke taş döşemesi başladı.


Elektrik ve telefon kablolarının yer altına alınmasının ardından hızlı bir şekilde çalışmalara başladıklarını ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Mahmut Dede Caddesi’nde kilit parke taş döşenmesi için elektrik ve telefon kablolarının yer altına alınmasını bekliyorduk. Çalışmalar biter bitmez...