05 / 05 / 2024

kula cephe boyama çalışmaları

kula cephe boyama çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi mahallelerde başlattığı dış cephe boyama çalışmalarına devam ediyor. Kula’ya bağlı Gökçeören, Söğütdere, Ayazören, Sandal, Bayramşah ve Saraçlar Mahallelerinde dış cephe boyaması gerçekleştirildi.

Manisa Kula'da cephe yenileme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi mahallelerde başlattığı dış cephe boyama çalışmalarına devam ediyor. Kula’ya bağlı Gökçeören, Söğütdere, Ayazören, Sandal, Bayramşah ve Saraçlar Mahallelerinde dış cephe boyaması gerçekleştirildi.

Manisa Gölmarmara'daki evlerin dış cepheleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi yıpranan ve uzun süredir boyanmayan kapı, pencere ve duvarlarda boyama çalışmaları gerçekleştirdi. Gölmarmara ilçesindeki tüm mahallelerde dış cephe boyama çalışmaları tamamlandı

Manisa'da cephe güçlendirme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğiyle Yunus Emre Caddesi’nde yer alan dükkanların cephe güçlendirilmesi yapılacak. Yapılan işbirliği sayesinde esnaf hiçbir ücret ödemeyecek.

Bilecik Bozüyük Belediyesi hizmet binası onarılıyor!

Bozüyük Belediyesi hizmet binasında başlatılan çatı tadilatı ve dış cephe boyama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Gördes'teki evlerin çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan dış cephe boyama işlemleri Gördes’te de başladı. Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hızlandırdığı dış cephe boyamaları ile Gördes’teki evlerin çehresini değiştirdi.

Manisa Gördes'teki evlerin dış cepheleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan dış cephe boyama işlemleri Gördes’te de start aldı. Bu kapsamda Gördes ilçesinde Fundacık, Karayağcı, Kalemoğlu ve Kabakoz Mahallelerini yeni bir görünüme kavuşturdu.

Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri sahiplerini buldu!

" Çatı ve Cephe " dergisi tarafından çatı sektöründeki yenilikçi ve başarılı markalara verilen "Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri" sahiplerini buldu.

Manisa Kula'daki 100. Yıl Aile Çay Bahçesi'nin aylık kirası 13 bin TL!

Mülkiyeti Kula Belediyesine ait olan Kula’nın en eski mekanlarından birisi ve Yunus Emre Kent Meydanı projesi kapsamında yenilenen 100. Yıl Aile Çay Bahçesinin işletme ihalesi Kula Belediyesi Toplantı Salonunda yapıldı.

Kula Yanardağı turizme açılıyor!

Türkiye’nin tek sertifikalı jeoparkı Kula, Manisa’nın turizmde elini güçlendirecek. İrili ufaklı 80'den fazla sönmüş volkana ev sahipliği yapan jeopark sayesinde Kula, Türkiye’de benzeri olmayan jeoturizm ile öne çıkmayı hedefliyor.

Anadolu yakasındaki binalara cephe siluet modelleme projesi!

İstanbul'un ana ulaşımını sağlayan D-100 karayolundaki binaların cephe düzenlemesi için yapılan çalışmalar kapsamında Anadolu Yakası'ndaki binalar da düzenlenecek..

Trakya Cam Yılın Cephe Malzemesi ödülü aldı!

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Trakya Cam, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘2014 Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde ‘Isıcam Sinerji T’ ürünüyle ‘Yılın Cephe Malzemesi’ ödülüne layık görüldü.

Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulamalarını İBB onayladı!

İstanbul'un ana arterlerinin modern görünüme kavuşması, kent estetiğine katkı sağlanması ve bina cephelerindeki görüntü kirliliğine son verilmesi amacıyla hazırlanan "Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri", İstanbul Büyükşehir Belediye

İstanbul Cephe Rehabilitasyonu projesi onaylandı!

İstanbul'daki görüntü kirliliğine karşı yeni proje İstanbul'un ana arterlerinin modern bir görünüme kavuşması amacıyla hazırlanan "Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri", İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylandı.

kula cephe boyama çalışmaları Haberi

kula cephe boyama çalışmaları


Manisa’nın Büyükşehir olmasının ardından il genelinde kentin ihtiyaçları noktasındaki projeleri bir bir gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yürütülen dış cephe boyama çalışmalarına Kula’da devam etti. Yürütülen çalışmalarla Gökçeören, Söğütdere, yazören, Sandal, Bayramşah ve Saraçlar Mahallelerinde boyama yapıldı. Mahallelerde evleri beyaza boyayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ayrıca evlerin kapı ve pencerelerinde de boyama çalışması yaparak mahallelerin güzel bir görünüme kavuşması sağlandı. Öte yandan evlerin boyanmasının ardından mahallelerde bulunan camilerin de boyanması için çalışma başlatıldı. Kula’ya bağlı Şeremet Mahallesi’nde de dış cephe boyama çalışmalarının başladığı belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi’nce il genelinde yürütülen boyama çalışmalarının mahallelerin gelmesinin sevindirici olduğunu belirten mahalle sakinleri de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini ilettiler.



Manisa Büyükşehir...