06 / 05 / 2024

kulak inşaat istanbul

kulak inşaat istanbul

Adana İnşaat 2015 Fuarı yoğun bir katılımla devam ediyor. Fuarda yer alan marka firmalardan, sektörün 70 yıllık firması Kulak İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarkan Kulak,sektörün gücünün gurur kaynakları olduğunu söyledi.

İstanbul’da yanında inşaat olmayan ev yok!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı olan Mehmet Tez, bugünkü yazısında inşaat çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tez, inşaat alışmalarının arttığını ifade etti.

Pasifik İnşaat Nex Level markasını İstanbul ve Bodrum'a taşıyacak!

Orçay’ın sahibi Erdoğan Ailesi’nin son 10 yılda en büyük işi inşaat oldu. “Grupta ağırlık inşaata kaydı” diyen Fatih Erdoğan, bu yıl gayrimenkule 6 milyar TL yatırım yapacak.

İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattında son durum!

İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattı bulunuyor. Planlama aşamasından itibaren geçeceği bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını doğrudan etkileyen bu metro hatlarının son durumlarını sizin için araştırdık. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattında son durum...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatı yüzde 52.5 tamamlandı!

İGA Havalimanları İnşaatı Üst Yöneticisi (CEO) Yusuf Akçayoğlu, İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akçayoğlu, projenin inşaatının yüzde 52.5'sinin tamamlandığını belirtti.

İstanbul Mesleki Sınav Merkezi'nden inşaat işçilerine belge!

İstanbul Mesleki Sınav Merkezi inşaat işçilerine Mesleki yeterlik belgesi vermek için Avcılar merkezinde faaliyete başladı. Mesleki yeterlik belgesinin işverene ve bireye avantajları ve dezavantajları açıklandı.

İstanbul, inşaat maliyetinin en fazla arttığı 2. kent oldu!

Araştırma şirketi Turner & Townsend'in 43 ülkede yaptığı araştırmada, İstanbul, inşaat maliyetinin en fazla arttığı 2. ilçe oldu.

İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattı!

İstanbul'da inşaatı devam eden 7 raylı sistem hattı bulunuyor. Metro projeleri gayrimenkul fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Ev almadan önce mutlaka inceleyin.

ESN Esenler Yapı İnşaat İstanbul'da konut yapacak!

ESN Esenler Yapı İnşaat ENS Twin Tovvers'ı inşa ediyor. ESN Esenler Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Demir, Elazığ'dan sonra İstanbul'da konut projesi inşa edeceğini belirtti.

İstanbul Valiliği'nden 3 okulda yeniden inşaat ihalesi!

Küçükçekmece'deki Sefaköy 100. Yıl İlkokulu ve Eşref Bitlis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kağıthane'deki Zuhal İlkokulu için yeniden yapım inşaat ihalesi düzenleniyor..

RTÜK İstanbul Hizmet Binası inşaat ihalesi 4 Mayıs'ta!

TOKİ, RTÜK İstanbul Hizmet Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı için ihale düzenliyor. RTÜK İstanbul Hizmet Binası inşaat ihalesi 4 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Salihlili inşaatçılardan İstanbul ziyareti!

Salihlili inşaatçılar İstanbul'da CNR'da düzenlenen UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı ile TÜYAP tarafından organize edilen Kapı ve Pencere Fuarları'na katıldı.

Kulak İnşaat'tan Tarsus'a 456 konut ve işyeri geliyor!

Konut inşaatı, iş merkezi, otoyol, askeri tesis, otel, hastane, okul, prefabrik konut, yüzme havuzu, toplu konut, alışveriş ve spor merkezi gibi alanlara yoğunlaşan Kulak İnşaat, bugüne kadar 4 milyon metrekarelik alanda, 40 binin üzerinde konut üretti.

Baysas inşaat İstanbul 216 Konutları'na yoğunlaştı!

Baysas inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, konut alıcılarının beklentilerini tam anlamıyla karşılamak ve onlara kusursuz hizmet sunmak amacıyla İstanbul 216 Konutları projesini tamamlayana kadar onun üzerinde yoğunlaşma kararı aldıklarını söyledi.

kulak inşaat istanbul Haberi

kulak inşaat istanbul

Adana İnşaat 2015 Fuarı yoğun bir katılımla devam ediyor. Fuarda yer alan marka firmalardan, sektörün 70 yıllık duayen firması Kulak İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarkan Kulak, yaptığı değerlendirmede, sektörün gücünün gurur kaynakları olduğunu söyledi. Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütçü, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ve birçok davetlinin ziyaret ettiği Kulak İnşaat Standında konuklarını ağırlayan Tarkan Kulak, "Bugün çok güzel ve önemli bir gün. Biz de Adana'da devam eden projelerimizi tanıtıyoruz. Son derece başarılı bir fuar çalışması. İnanıyoruz ki bundan sonraki dönemlerde daha başarılı ve güzel fuarlarımız olacaktır" dedi.Tarkan Kulak, Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektörünün, sınırlarımız dışında da başarıyla temsil edildiğini belirterek "Türk...