02 / 05 / 2024

Kulak İnşaat kimin

Kulak İnşaat kimin

Kulak İnşaat Genel Müdürü Tarkan Kulak kimdir? Tarkan Kulak, ne zamandan beri Kulak İnşaat Genel Müdürü olarak görev alıyor? İşte Tarkan Kulak ve Kulak İnşaat...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Tarsus Park Konutları tanıtıldı!

Kulak İnşaat yeni projesi Tarsus Park Konutları'nın tanıtımı gerçekleştirilen iftar yemeğinde yapıldı.

Kulak İnşaat'tan Tarsus'a 456 konut ve işyeri geliyor!

Konut inşaatı, iş merkezi, otoyol, askeri tesis, otel, hastane, okul, prefabrik konut, yüzme havuzu, toplu konut, alışveriş ve spor merkezi gibi alanlara yoğunlaşan Kulak İnşaat, bugüne kadar 4 milyon metrekarelik alanda, 40 binin üzerinde konut üretti.

Adana Kulak Kent'te yaşam başladı!

Kulak İnşaat A.Ş. CEO’su Tarkan Kulak, Yüreğir'de hayata geçirdikleri Kulak Kent'in ilçeye değer kattığını söyledi.

Adana Tarkan Kulak Camii ibadete açıldı!

İnşaat sektöründe 73 yıllık deneyimi ile ulusal ve uluslararası birçok projeye imza atan Kulak İnşaat'm Adana'nm Yüreğir ilçesinde hayata geçirdiği Kulak Kent Projesi içerisinde yer alan Tarkan Kulak Camii törenle ibadete açıldı.

Adana'da en karlı yatırım gayrimenkul!

Adana'da inşaat sektörünün dünya ölçeğinde büyüdüğünü ifade eden Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kulak, diğer sektörlere göre gayrimenkulün en karlı yatırım aracı olduğunu söyledi.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Kulak İnşaat Körfez'de 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi!

Kulak İnşaat, Körfez bölgesi için lüks otel inşasına başlıyor. Abu Dhabi'deki otelinin yapımına başlayan Kulak İnşaat aynı bölgede 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi.

Kulak İnşaat, 2016'da yeni projelere başlayacak!

Bugüne kadar birçok projeye imza atan Kulak İnşaat, 2016'da yeni projelere başlamaya hazırlanıyor. Şirket Adana'nın yanı sıra İstanbul ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde yeni inşaatlar yapacak...

Kulak İnşaat, Abu Dhabi’deki otel projesine başladı!

Kulak İnşaat, şimdi de Körfez’in simgesi olacak lüks otellerin inşası için kolları sıvadı. İlk olarak 200 milyon dolarlık Abu Dhabi’deki otele start veren Kulak İnşaat, 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi.

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Kulak İnşaat kimin Haberi

Kulak İnşaat kimin

Tarkan Kulak kimdir?

Tarkan Kulak, 1967 yılı Adana doğumlu. Tarkan Kulak, lise eğitimine kadar Adana’daydı. 1991 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olan Tarkan Kulak bugün, Kulak İnşaat Genel Müdürü.


Tarkan Kulak daha sonra aile şirketi olan Kulak İnşaat’ta yönetici olarak çalışmaya başladı. Şirketin çeşitli kademelerinde görev aldıktan sonra, Kulak İnşaat A.Ş’de yönetim kurulu başkan vekilliği ve genel müdürlük yaptı.


Çukurova GİAD’ın da 2004-2006 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı ve 2009-2010 yıllarında da Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu’nun da genel Başkan vekilliği görevinde bulundu. 


Tarkan Kulak, Kulak İnşaat genel müdürü, Kazakistan Cumhuriyeti’nin Adana Fahri Konsolosu, Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı olarak görevlerine devam etmektedir.


Tarkan Kulak'ın üye olduğu kulüpler:

Türkiye Müteahhitler Birliği, Adana Müteahhitler Birliği, İntes, Adana Sanayi Odası, Adana Atlıspor Kulübü, Adana Yelken İhtisas...