30 / 04 / 2024

Kulak İnşaat körfez projeleri

Kulak İnşaat körfez projeleri

Kulak İnşaat, şimdi de Körfez’in simgesi olacak lüks otellerin inşası için kolları sıvadı. İlk olarak 200 milyon dolarlık Abu Dhabi’deki otele start veren Kulak İnşaat, 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 520 yeni konut müjdesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez projesinde 520 adet konut yer alacak. Söz konusu projenin ihalesi 27 Eylül tarihinde yapılacak.

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi kuruldu!

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Bilbay tarafından kuruldu.

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kalanbak tarafından kuruldu.

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Necip F. Gümüş tarafından kuruldu.

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Nazif İfaret tarafından kuruldu.

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Mohammadı Aghbolagh tarafından kuruldu.

TOKİ Kocaeli Körfez 1010 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 2. Etap ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kocaeli Körfez 1. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 1. Etap ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çiftçi tarafından kuruldu.

TOKİ Kocaeli Körfez 100 bin konut kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Aka tarafından kuruldu. 

Beyttürk İnşaat Körfez ülkelerine özel online satış departmanı kurdu!

Körfez ülkelerinde bir marka oluşturmak amacıyla yola çıkan Beyttürk İnşaat, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, İran, Bahreyn, Suudi Arabistan, Lübnan ve Irak’taki müşterileri biraraya getirecek ortak bir projeye imza attı.

Barış Demir Yolu ile İsrail ve Ürdün Körfez ülkelerine bağlanacak!

İsrail Ulaştırma Bakanı Yisrael Katz, Umman'da gerçekleşen Uluslararası Ulaştırma Konferansı'nda konuştu. Katz, İsrail, Ürdün ve Körfez ülkelerini birbirine bağlayacak 'Barış Demir Yolu Projesi'nin tanıtımını yaptı.

Kulak İnşaat körfez projeleri Haberi

Kulak İnşaat körfez projeleri

73 yıllık tecrübesiyle ödüllü konut projelerine imza atan Kulak İnşaat, yurt dışında geliştirdiği altyapı işlerinin ardından, şimdi de lüks otel inşaatları için kolları sıvadı. Körfez bölgesinde planlanan 5 yıldızlı lüks otelleri inşa edecek olan Kulak İnşaat, işe Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) biri olan Abu Dhabi’de yapılacak 5 yıldızlı otel inşaatıyla başladı. 2017 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi planlanan ve 200 milyon dolar maliyetle hayata geçirilecek olan otel, Kulak İnşaat’ın Körfez’de inşa edeceği otellerin en küçüğü olacak. 


Abu Dhabi’nin önemli yatırımları arasında yer alacak otel, piramit şeklinde tasarlandı. Toplam 54 bin 269 metrekare inşaat alanına sahip olan 30 kat olarak inşa edilen otelde geniş lobi, 13 alakart restoran, kahve dükkanı, snack bar, iş merkezleri, çocuk kulübü, çok amaçlı salonlar ve perakende...