30 / 04 / 2024

Kulak İnşaat otel

Kulak İnşaat otel

Kulak İnşaat, şimdi de Körfez’in simgesi olacak lüks otellerin inşası için kolları sıvadı. İlk olarak 200 milyon dolarlık Abu Dhabi’deki otele start veren Kulak İnşaat, 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi.

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

Flava Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flava Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilge Gürkan ve Mustafa Ülüş ortaklığıyla kuruldu.

Astarlı Otel Turizm Organizasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Astarlı Otel Turizm Organizasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Altan Astarlı tarafından kuruldu. 

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gikhan Cüceloğlu, Emre Eroğlu ve Oğuzhan Kasapoğlu ortaklığıyla kuruldu...

Elmas Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Elm Apart Otel Şubesi açıldı!

Elmas Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Elm Apart Otel Şubesi bugün Kağıthane'de 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Ups Way Pazarlama Turizm Otel İşletmeciliği Ulaşım İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!    

Ups Way Pazarlama Turizm Otel İşletmeciliği Ulaşım İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürşat Öngen ve Seifeldin G.M. Elhakim ortaklığında kuruldu.

Açık Otel ve Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Açık Otel ve Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Açık tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnnox Turizm Otel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnnox Turizm Otel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Kurt ve Ekrem Onar ortaklığında kuruldu. 

Karlıon Otel İşletme Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıon Otel İşletme Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Bozkurt Karlıon tarafından kuruldu.

Örtaş İnşaat Kağıthane'de 137 odalı otel yapacak!

Örtaş İnşaat, İstanbul'un Kağıthane İlçesi'ne bağlı Merkez Mahallesi Cendere Mevkiide 137 odalı otel yapacak.. 

Albishr Trading İnşaat Gayrimenkul Otel Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albishr Trading İnşaat Gayrimenkul Otel Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hanıa Khoja ve Becher Kharssa ortaklığında kuruldu. 

Karabak Otel Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabak Otel Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Halit Karabak tarafından kuruldu.

Kulak İnşaat otel Haberi

Kulak İnşaat otel

73 yıllık tecrübesiyle ödüllü konut projelerine imza atan Kulak İnşaat, yurt dışında geliştirdiği altyapı işlerinin ardından, şimdi de lüks otel inşaatları için kolları sıvadı. Körfez bölgesinde planlanan 5 yıldızlı lüks otelleri inşa edecek olan Kulak İnşaat, işe Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) biri olan Abu Dhabi’de yapılacak 5 yıldızlı otel inşaatıyla başladı. 2017 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi planlanan ve 200 milyon dolar maliyetle hayata geçirilecek olan otel, Kulak İnşaat’ın Körfez’de inşa edeceği otellerin en küçüğü olacak. 


Abu Dhabi’nin önemli yatırımları arasında yer alacak otel, piramit şeklinde tasarlandı. Toplam 54 bin 269 metrekare inşaat alanına sahip olan 30 kat olarak inşa edilen otelde geniş lobi, 13 alakart restoran, kahve dükkanı, snack bar, iş merkezleri, çocuk kulübü, çok amaçlı salonlar ve perakende...