02 / 05 / 2024

Kulak İnşaatın Körfezdeki otel yatırımları

Kulak İnşaatın Körfezdeki otel yatırımları

Kulak İnşaat, Körfez bölgesi için lüks otel inşasına başlıyor. Abu Dhabi'deki otelinin yapımına başlayan Kulak İnşaat aynı bölgede 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Kanada’dan Türkiye’den ithal ettiği inşaat demirine ilişkin geriye dönük vergi değerlendirme kararı!

Kanada Sınır Hizmetleri Ajansı (CBSA), Temmuz 2021 ve Ağustos 2023 yılları arasındaki dönemde Türkiye’den ithal edilen inşaat demirine uygulanan vergilerin bazı hallerde geriye dönük olarak değerlendirilebileceğini duyurdu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Ticaret  Limited Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demirhan Süleyman Yalçın tarafından kuruldu.

Akın K İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akın K İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da   500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Akın tarafından kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnşaat taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları projesine ilişkin 29396 ada 11 parsel konut ve ticaret bloklarının kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Moody's: Kovid-19 salgını küresel inşaat sektörünün görünümünü bozabilir!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, koronavirüs (Kovid-19) salgınının küresel inşaat sektörünün görünümünde bozulmaya sebep olmasının beklendiğini açıkladı...

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!  

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

İzmir Kınık Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

İzmir'in Kınık ilçesinde 2 yıl önce yapımına başlanılan Kınık Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 25 yataklı hastane hizmete başladı.

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sibel Aydın Işıköndeş ve Ersoy Işıksöndeş ortaklığında 70 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kulak İnşaatın Körfezdeki otel yatırımları Haberi

Kulak İnşaatın Körfezdeki otel yatırımları

Yurt içinde ve yurt dışında projeleri olan Kulak İnşaat, şimdi de Körfez bölgesi için lüks otel inşasına başlıyor. İlk olarak 200 milyon dolarlık Abu Dhabi'deki otele start verildi. 2017 yılının mayıs ayında teslim edilmesi planlanan otel, Kulak İnşaat'ın Körfez'de inşa edeceği otellerin en küçüğü olacak. Toplam 54 bin 269 metrekare inşaat alanına sahip olan ve 30 kat olarak inşa edilen otelin işletmesi de yine bir Türk şirketi tarafından gerçekleştirilecek. Kulak İnşaat, aynı bölgede 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına...