06 / 05 / 2024

külçe altın fiyat

külçe altın fiyat

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi ve Tüketici Fiyat Endeksi ile indirgendiğinde, şubat ayında en fazla reel getiri külçe altından sağlandı.

22 ayar gram altın fiyatı kaç TL? 6 Mayıs Pazartesi altın fiyatları ne kadar oldu? Harem altın fiyatları canlı...

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın yatırımcıları özellikle ''22 ayar gram altın fiyatı'' araştırılıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Harem altın fiyatları canlı...

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

22 ayar gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın neden düşüyor? 1 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler 22 ayar gram altın fiyatını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs 2024 altın fiyatları kaç lira?

Gram altın 3.200 TL! Elinde altını olanlara büyük şok: Gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Son dakika gram, çeyrek altın fiyatları tek tek açıklanırken; 3 bin 200 TL tahmini yatırımcıları şok etti. İşte gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Altın fiyatlarının bir yıl sonra nasıl olacağı ortaya çıktı! Dünya Bankası 2025 yılı yeni altın tahmini açıkladı!

Dünya Bankası, 2025 yılında altın fiyatlarının nasıl olacağını açıkladı. Rapora göre altın fiyatları bir yıl sonunda işte böyle olacak...

Altın fiyatları düşüyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? 27 Nisan Harem altın fiyatları!

Altın fiyatları düşmeye başladı. Haftaya yükse seviyelerle başlayan altın, hafta sonuna doğrı düşmeye başladı. Gram altın fiyatı 2 bin 538 liraya geriledi. Peki 27 Nisan Cumartesi altın fiyatları ne kadar? İşte harem altın fiyatları...

Gram altın kaç TL? İslam Memiş'ten altın alacaklara, altını olanlara uyarı geldi: Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan!

Bayram öncesinde altın fiyatlarında hareketlilik olup olmadığı araştırılıyor. Peki gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? İşte Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan 2024...

Reşat altın fiyatı görenleri şaşırttı! Vatandaş çeyrek altın bulamıyor, yarım altın alıyor! Kuyumcular doldu taştı

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının düşmesi ile kuyumculara akın ederken, piyasada çeyrek altın sıkıntısı yaşanmaya başladı. Çeyrek altın bulamayanlar ise tercihlerini yarım altından yana kullanıyor. Bugün çeyrek altın ne kadar? Reşat altın fiyatı bugün kaç lira?

Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika: Altın fiyatların bugün ne kadar? Tam, çeyrek altın fiyatı 2024 son dakika

Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda altın fiyatlarının düşüşe geçmesi ile çeyrek altın yatırımcılar tarafından sıkça tercih ediliyor. Ata, tam, çeyrek altın fiyatı 2024 son dakika...

Altın piyasasında şok gelişme! Altına kota getirildi, kaçakçılık başladı!

Dün Hakkari'de 221 kilogram gümrük kaçağı külçe altın ele geçirildi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu ise altın ithalatının yasaklanmasının yanlış bir karar olduğunu söyleyerek  meydana gelen olayın buna bir örnek olduğunu söyledi. 

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Altında yeni rekor! Gram altın 2 bin 20 TL'yi geçti! Yatırımcılar hemen bakın! 27 Aralık 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde resmen tozu dumana kattı. Gram altın bugün Kapalıçarşı'da 2 bin 20 lira seviyesini aştı. Peki bugün çeyrek altın ne kadar oldu? Yarım altın, tam altın, Ata altın kaç lira? 27 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

külçe altın fiyat Haberi

külçe altın fiyat

Türkiye İstatistik Kurumu, şubat ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını" açıkladı. Buna göre, şubatta en yüksek aylık reel getiri, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 4,43, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 4,56 ile külçe altında gerçekleşti.

Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde, yatırım araçlarından dolar yüzde 1,83, mevduat faizi (brüt) yüzde 0,24, avro yüzde 0,07 kazandırırken, devlet iç borçlanma senetleri (DİBS) yüzde 0,61, BIST 100 endeksi yüzde 1,46 yatırımcısına kaybettirdi.

TÜFE ile indirgendiğinde dolar yüzde 1,96, mevduat faizi (brüt) yüzde 0,37, avro yüzde 0,2 kazandırmasına karşın, DİBS yüzde 0,48, BIST 100 endeksi yüzde 1,34 kayba yol açtı.

Külçe altın, 3 aylık değerlendirmede, Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 11,49, TÜFE ile indirgendiğinde yüzde 12,11 ile yatırımcısına en yüksek reel getiri...