06 / 05 / 2024

Kule 3 projesi

Kule 3 projesi

İş GYO imzasıyla yükselen Kule 3 projesi 26 katlı tek blok halinde tasarlandı. Kule 3 projesi 2016 detayları haberimizde yer alıyor.

Çerkezköy-Kapıkule Demiryolu Projesi'nin yüzde 47'si tamamlandı! 

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İki mesafe arasını 3.5 saate düşerecek projenin yüzde 47's, tamamlandı. 

Kanal İstanbul, Çerkezköy-Kapıkule YHT Projesi’nin maliyetini katladı mı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Türkiye'yi demiryolu ile Avrupa'ya bağlayacak Halkalı-Kapıkule YHT projesinin Çerkezköy-Halkalı bölümünün maliyetinin Kanal İstanbul güzergahıyla kesişmesi sebebiyle 3.1 milyar TL’den 7.7 milyar TL’ye yükseltildiğini belirtti.

Anadolu Hayat Emeklilik, İş Kuleleri Kule-3'ten 5 yıllığına ofis kiraladı!

İş GYO, İş Kuleleri Kule-3'te yer alan bin 33 metrekarelik ofis alanını Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.'ye 5 yıl süre ile kiraya verdi. 

Park Mavera 3 Projesi'nde 157 daire borsada satıldı!

Makro Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, TOKİ ile inşa ettikleri Park Mavera 3 Projesi'nde 218 daire bulunduğunu ve 157 dairenin borsada satıldığını açıkladı...

İş Kuleleri Kule 3'ün üzerine 444 milyon TL'lik ipotek konuldu!

İş GYO, Kuleleri Kule 3'ün üzerine ilgili İş Bankası'nın lehine 444 milyon TL tutarında ipotek tesis edilmesine karar verdi.

İstanbul-Kapıkule YHT Projesi'nin temeli 3 Mayıs'ta atılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada İstanbul-Kapıkule Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin temelini 3 Mayıs tarihinde atacaklarını söyledi.

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi için kamulaştırma yapılacak!

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi için İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'de birçok noktada acele kamulaştırma işlemleri yapılacak...

İş GYO Kule 3 kiralamasında son durum!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İş Kuleleri Kule 3'ün kiralama çalışmaları devam ediyor...

İş Kuleleri Kule 3 kiralaması son durum 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İş Kuleleri Kule 3'ün muhtelif kiracılara kiralama çalışmaları devam ediyor..

İş Kuleleri Kule 3 kiralaması ne durumda?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Kuleleri Kule 3'ün muhtelif kiracılara kiralanmasına ilişkin çalışmalara devam ediyor. 

KİPTAŞ'ın satışı devam eden 3 konut projesi!

KİPTAŞ'ın satışı devam eden 3 projesi bulunuyor. Bahçeşehir, Pendik ve Zeytinburnu bölgelerinde yer alan projelerde minimum fiyat 284 bin 280 TL'den başlıyor. 

İş Kuleleri Kule 3'ün kiralamasında son durum!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Kuleleri Kule 3'ün muhtelif kiracılara kiralanmasına ilişkin açıklama yaptı...

İş GYO Kule 3'de kiralık katlar!

İş GYO imzasıyla hayata geçirilen  Kule 3  projesi İstanbul Avrupa Yakası Levent’te, Büyükdere Caddesi üzerinde yükseliyor. İş GYO Kule 3'de kiralık katlar alıcılarını bekliyor.

Kule 3 projesi Haberi

Kule 3 projesi

29 bin metrekare kiralanabilir alana sahip Kule 3 projesi 113 bin 612 metre yükseklikte olacak. 



Kule 3 projesi 2016!


İş GYO tarafından hayata geçirilen Kule 3 projesi 26 katlı tek bloktan oluşuyor. Kule 3 projesinde kiralık ofis katları fiyatları metrekare bazında 36 bin - 40 bin dolar arasında değişiyor. Katların brüt alanları 1033 metrekare olarak planlanıyor.



Kitap ve müzik market, kadın ve erkek hazır giyim, kuru temizlemeci, yerli ve yabancı restoranlar, eczane ve oto yıkama, kuaför ve kafe gibi sosyal alanlara sahip proje 1 Nisan 2017 tarihinde kiracılarına kapılarını açacak.





Web: http://www.isgyo.com.tr/portfoy/kule-3/proje-detayi/

Kule 3 İş GYO telefon: 0212 350 08 00- 0212 231 55 30

Ezgi...