18 / 05 / 2024

Kule vinç inşaat maliyetlerini düşürür mü

Kule vinç inşaat maliyetlerini düşürür mü

İtalyan FM Grubu'nun distribütörü ADV Kule Vinç Genel Müdürü Betül Bıyık, Avrupa'da durgunluk yaşanırken, Türkiye'de kaydedilen bu gelişmede kule vinçlerin büyük bir etkisi olduğunu söyledi.

Vinç operatörü ayda 150 bin, inşaat ustası 70 bin, mühendis ise 40 bin TL kazanıyor! İnşaat sektöründe maaşlar katlandı!

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektöründe kalifiye eleman sıkıntısı büyürken, maaşlar da her geçen gün katlanıyor. İnşaat sektöründe çalışanların maaşları duyanları şok etti. İşte o rakamlar...

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

İzmir'de 6 kişinin öldüğü otel inşaatındaki vinç kasasında son dakika gelişmesi! Tutuklu sanıklar tahliye edildi!

İzmir'de, otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin yaralandığı olayda, 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında mağdur ailelerden 5'inin daha şikayetini geri çektmesi üzerine, Tutuklu sanıklar, kontrol şartıyla tahliye edildi.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Dmr Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Dmr Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Demir tarafından kuruldu.

Ceka Kule Vinç İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ceka Kule Vinç İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 1.500.00,00 TL sermaye bedeli ile Kadir İnanır tarafından Kuruldu.

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Suat Şahin tarafından kuruldu.

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Sayılır tarafından kuruldu.

Töre Vinç İnşaat Nakliyat Turizm Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Vinç İnşaat Nakliyat Turizm Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  1 milyon TL  sermaye bedeli ile Rümeysa Balcı tarafından kuruldu.

Mak Vinç İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak Vinç İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akyüzkal tarafından kuruldu.

Göztepe-Ümraniye metro inşaatında kaza: 2 yaralı!

Kadıköy Sahrayı Cedid Mahallesi'ndeki Göztepe Ümraniye metro inşaatında vinç halatı boşaldı, aşağıda çalışma yapan iki işçi yaralandı.

Akkuyu Nükleer Santral'in inşaatında vinç devrildi!

Mersin'in Gülnar ilçesi'ne bağlı Büyükeceli'de yapımı süren Akkuyu Nükleer Santral inşaat alanında iddiaya göre kule vinç devrildi. 

Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi inşaatında sona geliniyor!

Bu yıl açılması planlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Tamamlandığında 388,5 metre yüksekliğinde olacak olan kule, 53 kattan oluşacak...

Kule vinç inşaat maliyetlerini düşürür mü Haberi

Kule vinç inşaat maliyetlerini düşürür mü


Konut satış istatistiklerine göre Türkiye'de geçen yıl 500 bin konut üretildi, 1 milyon 114 bin konut satıldı. İnşaat sektörü yüzde 7 büyürken, bu yıl tamamlanacak 500 bin yeni konut için inşaatlar hızla yükseliyor. İtalyan FM Grubu'nun distribütörü ADV Kule Vinç Genel Müdürü Betül Bıyık, Avrupa'da durgunluk yaşanırken, Türkiye'de kaydedilen bu gelişmede kule vinçlerin büyük etkisi olduğunu söyledi. Bıyık, "Kule vinç, onlarca işçinin saatlerce süren çalışmasını tek bir hamlede yaparken, maliyetleri yüzde 40 düşürüyor. Kule vinçler 'kara düzen' inşaatçılığı bitiriyor" diye...