02 / 05 / 2024

kuleli evleri bomonti

kuleli evleri bomonti

Yıldırım Yapı Grubu tarafınfan inşa edilen Kuleli Evleri Bomonti’de teslim zamanı geldi. İstanbul’un çekim merkezinde yapılan proje 20 ayda tamamlandı.

Kuleli Evleri Bomonti’den daire alanlar Koruncuklara bağış yapacak!

Yıldırım Yapı Grubu, Koruncuk Vakfı ile çocukların hayatında fark yaratacak bir kampanya başlattı. Yıldırım Yapı Grubu, yıl boyunca Kuleli Evleri Bomonti’den daire satın alanlar adına Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na bağış yapacak.

Kuleli Evleri'nde gençlere cazip bir yaşam alanı imkanı!

Kuleli Evleri, lokasyonu ve konforu ile üniversite için İstanbul’u tercih eden gençlere cazip bir yaşam alanı sunuyor.

Kuleli Evleri Bomonti'de teslimler 2016 Aralık'ta!

Yıldırım Yapı Grubu, İstanbul'un yeni çekim merkezi Bomonti’de yeni bir proje hayata geçiriyor. 69 konutluk butik proje olan Kuleli Evleri Bomonti, az katlı yatay mimarisi, geniş teraslı daire seçenekleri ve dükkânlarıyla Bomonti’nin geleceğini şekillendi

Kuleli Evleri Bomonti Aralık'ta teslim!

Yıldırım Yapı Grubu, Bomonti’de yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 69 konutluk butik proje olan Kuleli Evleri Bomonti, az katlı yatay mimarisi, geniş teraslı daire seçenekleri ve dükkânlarıyla Bomonti’nin geleceğini şekillendirecek.

Kentsel dönüşüm projelerine yabancı yatırımcı ilgisi!

Artan kentsel dönüşüm projeleri yabancıların Türkiye’deki yatırımlarının artmasını sağladı.Yıldırım, Türkiye genelinde gerçekleşen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla gayrimenkul sektöründe olumlu gelişmelerin devam edeceğini vurguladı.

Yıldırım Yapı Kuleli Evleri'nde 440 bin TL'ye!

7 bin 80 metrekare inşaat alanına sahip projede teslimlerin 2016 yılının son çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Fiyatların 440 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yıldırım Yapı Kuleli Evleri 3 etaptan oluşuyor.

Kuleli Evleri Bomonti projesinde teslimler 12 ay sonra!

Kuleli Evleri Bomonti'de teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 1+1 daireler 440 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bomonti’nin yeni göz bebeği Kuleli Evleri'nde 440 bin TL'ye!

Bazı projeler farklıdır, en iyisini yaratabilmek için profesyonel ekipler ile harcanan bolca zaman ve uzuuun uğraşlar gerektirir. En ince ayrıntısına kadar titizlikle hazırlanır, takip edilir ve hayata geçirilir.

Kuleli Evleri Bomonti'de 440 bin TL'ye 1+1!

İstanbul’un parlayan yıldızı Şişli  Bomonti’de Yıldırım Yapı Grubu’nun yeni projesi Kuleli Evleri ile Beşiktaş’a 2, Mecidiyeköy, Nişantaşı ve Taksime 3 dakika mesafedesiniz.

Kuleli Evleri Bomonti'de teslimler 1 yıl sonra!

Bazı projeler farklıdır, en iyisini yaratabilmek için profesyonel ekipler ile harcanan bolca zaman ve uzun uğraşlar gerektirir. En ince ayrıntısına kadar titizlikle hazırlanır, takip edilir ve hayata geçirilir.

Kuleli Evleri Bomonti'de 1+1'ler 440 bin TL'ye!

İstanbul’un parlayan yıldızı Şişli  Bomonti’de Yıldırım Yapı Grubu’nun yeni projesi Kuleli Evleri ile Beşiktaş’a 2, Mecidiyeköy, Nişantaşı ve Taksime 3 dakika mesafedesiniz.

Kuleli Evleri Bomonti'de daireler Aralık 2016'da teslim edilecek!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Kuleli Evleri Bomonti projesinde teslimler Aralık 2016'da yapılacak.

Kuleli Bomonti Evleri'nde 3+1 Akasya 425 bin TL!

İstanbul Şişli'de hayata geçirilen Kuleli Evleri'nde fiyatlar 270 bin TL ile 525 bin TL arasında değişiyor. Teslimler Mart 2013'te gerçekleşecek...

Kuleli Evleri La Marin nerede? Kuleli Evleri La Marin fiyat listesi!

Bomonti'de hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Yıldırım Yapı Grubu'nun yeni projesi Kuleli Evleri La Marin nerede? İşte Kuleli Evleri La Marin fiyat listesi...

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

Küçük evlerin dekorasyonu için akıllı çözümler!

Yıldırım Yapı Grubu’nun İstanbul’un parlayan yıldızı Bomonti’deki projesi Kuleli Evleri şehrin her köşesine rahatça ulaşmanın kolaylığını sunuyor.

Akıllı ev sistemleri Kuleli Evleri’nde!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri projelerinde, Y kuşağına akıllı ev sistemleri teknolojisi ile fonksiyonel bir yaşam alanı sunuluyor...

Yıldırım Yapı Grubu da yüzde 20 indirim kampanyasına katıldı!

 Yıldırım Yapı Grubu da konut alımlarında indirim kampanyasına katıldı. Kuleli Evleri Poyraz II ve Kuleli Evleri Bomonti projelerinde yüzde 20 indirim uygulanıyor...

Şehir merkezindenki projelerin yıldızı parlıyor!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından İstanbul’un merkezi Şişli’de hayata geçirilen Kuleli Evleri Projeleri, lokasyon faktörü ve ulaşım alternatifleriyle konut sektöründe düşüş yaşanan şu dönemde şehir merkezinde olmanın avantajını yaşıyor... 

Kuleli Evleri terasıyla yaz enerjisini getiriyor!

Yıldırım Yapı Grubu Bomonti’de inşa ettiği Kuleli Evleri Poyraz II projesi ile teras keyfini şehrin merkezine taşıyor. Projede ev sahibi olmak isteyenlere ferah bir yaşam alanı sunuluyor. 

Kuleli Evleri yatırımcıları 6 yılda yüzde 400 kazandı!

Yıldırım Yapı Grubu, 2011'de inşaatına başlanan Kuleli Evleri projesinde yatırımcılarını yüzde 400 kazandırdı.

Beyaz Yakalılar ve Y Kuşağı Kuleli Evleri'ni tercih ediyor!

Yıldırım Yapı Grubu imzasını taşıyan Kuleli Evleri merkezi lokasyonu ile özellikle beyaz yakalıların ve Y kuşağının tercih noktası oldu.

Nidapark Bomonti'de bakmaya doyamayacağınız bir ev manzarası!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Bomonti Evleri'nde 1+1’den 4,5+1’e kadar konut seçeneklerine yer veriliyor..

Poyraz II projesinde teslimler başladı!

Yıldırım Yapı Grubu Kuleli Evleri Poyraz II projesinin teslimatına başladı. İstanbul Bomonti’de hayata geçirilen proje konforlu iç dekorasyonu ile bölgede fark yaratıyor.

Kuleli Evleri Piripaşa satış ofisi!

Kuleli Evleri Piripaşa satış ofisi iletişim bilgileri ne haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje Yıldırım Yapı Grubu tarafından Beyoğlu'da hayata geçirildi...

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

kuleli evleri bomonti Haberi

kuleli evleri bomonti

Sektördeki 45 yıllık tecrübesiyle Yıldırım Yapı Grubu’nun imzasını attığı Kuleli Evleri Bomonti’de ilk 34 daire sahipleriyle buluşuyor. Kuleli Evleri Bomonti’nin sadece 20 ayda tamamlandığına dikkat çeken Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, “İstanbul’un kalbi diyebileceğimiz Bomonti’de yer alan projemizdeki sınırlı sayıdaki konut da uygun fiyatlarla yeni sakinlerini bekliyor” dedi.


Gayrimenkul sektörünün en deneyimli aktörlerinden Yıldırım Yapı Grubu’nun 45 yıllık tecrübesini yansıttığı Kuleli Evleri Bomonti’de teslim zamanı geldi. Kuleli Evleri Bomonti’nin ilk 34 dairesi verilen kokteyl ile konut sahiplerine teslim edildi ve ‘İstanbul’un çekim merkezi’nde hayat başladı. Toplam 69 konuttan oluşan butik bir proje kimliğindeki Kuleli Evleri Bomonti, her konuttaki balkon detayıyla bir adım öne çıkıyor. Yerli vatandaşların yanı sıra yabancı yatırımcıların da dikkatini çeken Kuleli Evleri Bomonti’de ayrıca...