29 / 04 / 2024

Kuleli Evleri ne zaman teslim

Kuleli Evleri ne zaman teslim

2016 yılının son çeyreğinde teslimlerin yapılması planlanan proje toplamda 3 etaptan oluşuyor. Bomonti Kuleli Evleri'nde 1 oda 1 salonlar 440 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Yıldırım Yapı Grubu Kuleli Evleri'nde teslimler bu yılın son çeyreğinde!

İstanbul Şişli Bomonti’de hayata geçirilen projede 69 adet 1+1 normal, 2+1 normal ve teraslı, 3+1 teraslı dubleks ve 4+1 teraslı dubleks daire ile 13 adet farklı metrekarelerde dükkan seçenekleri yer alıyor.

Bomonti Kuleli Evleri'nde teslimler 2016'nın son çeyreğinde yapılacak!

İstanbul Şişli Bomonti’de Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri konum olarak Beşiktaş’a 2, Mecidiyeköy, Nişantaşı ve Taksime 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Yıldırım Yapı Kuleli Evleri'nde teslimler 12 ay sonra!

Kuleli Evleri Bomonti'de teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 1+1 daireler 440 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Yıldırım Yapı Kuleli Evleri'nde fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor!

Kuleli Evleri Bomonti çok özel bir yaşam merkezidir. Az katlı yatay mimarisi, geniş teraslı daire seçenekleri ve hayatınızı kolaylaştıracak birbirinden özel dükkanlarıyla Bomonti’nin yeni göz bebeği...

Bomonti’nin yeni göz bebeği Kuleli Evleri'nde 440 bin TL'ye!

Bazı projeler farklıdır, en iyisini yaratabilmek için profesyonel ekipler ile harcanan bolca zaman ve uzuuun uğraşlar gerektirir. En ince ayrıntısına kadar titizlikle hazırlanır, takip edilir ve hayata geçirilir.

Kuleli Evleri Bomonti'de teslimler 1 yıl sonra!

Bazı projeler farklıdır, en iyisini yaratabilmek için profesyonel ekipler ile harcanan bolca zaman ve uzun uğraşlar gerektirir. En ince ayrıntısına kadar titizlikle hazırlanır, takip edilir ve hayata geçirilir.

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

Kuleli Evleri Piripaşa satış ofisi!

Kuleli Evleri Piripaşa satış ofisi iletişim bilgileri ne haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje Yıldırım Yapı Grubu tarafından Beyoğlu'da hayata geçirildi...

Kuleli Evleri Poyraz II özel mimarisi ile dikkat çekecek!

Farklı daire tipleri ile öne çıkan Kuleli Evleri Poyraz II, ev sahibi olmak isteyenlerin yaşam ihtiyaçlarına hitap eden özel mimari çözümler sunuyor.

Dumankaya Mozaik Evleri ne zaman teslim?

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa edilen Dumankaya Mozaik 799 adet konuttan oluşuyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 20 dakika uzaklıkta bulunuyor. Peki Dumankaya Mozaik Evleri ne zaman teslim edilecek?

Envarev Evleri ne zaman teslim?

Envarev'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Toplam arsa alanı 11 bin 300 metrekare olarak belirlenen proje İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Peki Envarev Evleri ne zaman teslim edilecek?

Sefaköy Toya Moda Evleri ne zaman teslim?

Proje Toya Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Toya Moda Sefaköy adres bilgisi kapsamında İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.Peki Sefaköy Toya Moda Evleri ne zaman teslim?

Beyoğlu Piyalepaşa Evleri ne zaman teslim?

Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekleri sunuluyor.Projede satışlar Nisan ayında başladı. Peki Beyoğlu Piyalepaşa Evleri ne zaman teslim?

Aydos Country Sinpaş Evleri ne zaman teslim?

Aydos Country Sancaktepe'de dairelerin alanları 69 ile 209 metrekare arasında değişiyor. Proje 50 dönüm arsa üzerinde yükseliyor. Peki Aydos Country Sinpaş Evleri ne zaman teslim edilecek?

Gölbaşı İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

Toplam 44 adet ticari ünitenin bulunduğu proje Ankara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek bölgesinde yükseliyor. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Peki Gölbaşı İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

Akfen İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

Akfen İnşaat imzası taşıyan projede dairelerin büyüklükleri 71 metrekareden başlangıç gösteriyor.Peki Akfen İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

Malatya TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 125 bin 015 TL'den başlangıç gösterdiği Malatya TOKİ Evleri'nde başvurular 8 Haziran 2015 tarihinde başladı. Peki Malatya TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Emlak Konut Ispartakule Evleri ne zaman teslim?

Ispartakule Evleri başvuru bedeli olarak minimum 1.000 TL ödeniyor. Kura yöntemiyle satışa sunulan proje 250 milyon TL yatırım bedeline sahip. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Malatya Akçadağ 2. Etap TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Akçadağ 2. Etap TOKİ Evleri'nde 115 adet konut satışa sunuluyor.Peki Malatya Akçadağ 2. Etap TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Kuleli Evleri ne zaman teslim Haberi

Kuleli Evleri ne zaman teslim

Kuleli Evleri hakkında detaylı bilgi için tıklayın

Yıldırım Yapı Grubu imzasıyla İstanbul Şişli Bomonti’de hayata geçirilen proje lokasyon olarak; Mecidiyeköy, Nişantaşı ve Taksime 3 dakika, Beşiktaş’a 2 dakike mesafede yer alıyor. 


Bomonti Kuleli Evleri'nde 69 adet 1+1 normal, 2+1 normal ve teraslı, 3+1 teraslı dubleks ve 4+1 teraslı dubleks daire ile 13 adet farklı metrekarelerde dükkan seçenekleri bulunuyor. Projede fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor.



7 bin 80 metrekare inşaat alanına sahip Kuleli Evleri I. Etap’ta 2 bin 400 m2 , II. Etapta bin 800 m2 olmak üzere toplamda 4 bin 200 m2 kapalı sosyal tesis mevcut.


Toplamda 3 etaptan oluşan projenin ilk etabındaki 261 adet dairenin tamamı satıldı. Kuleli Evleri  2. etaba dahil olan; Bomonti, Poyraz I ve Poyraz II 58 metrekare...