29 / 04 / 2024

Kuleli Evleri nerede

Kuleli Evleri nerede

Kuleli Evleri, lokasyonu ve konforu ile üniversite için İstanbul’u tercih eden gençlere cazip bir yaşam alanı sunuyor.

Bomonti Kuleli Evleri'nde 440 bin liraya 1+1!

2016 yılının son çeyreğinde teslimlerin yapılması planlanan proje toplamda 3 etaptan oluşuyor. Bomonti Kuleli Evleri'nde 1 oda 1 salonlar 440 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Yıldırım Yapı Kuleli Evleri'nde 24 aya yüzde 0 faiz avantajı ile!

Kuleli Evleri toplamda 3 etaptan meydana geliyor. 7 bin 80 metrekare inşaat alanına sahip projede fiyatlar 440 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kuleli Evleri'nde 2 bin TL’den başlayan kira getirili 1+1 daireler!

7 bin 80 metrekare inşaat alanına sahip projede 69 adet 1+1 normal, 2+1 normal ve teraslı, 3+1 teraslı dubleks ve 4+1 teraslı dubleks daire ile 13 adet farklı metrekarelerde dükkan tipleri bulunuyor.

Yıldırım Yapı Grubu Kuleli Evleri'nde teslimler bu yılın son çeyreğinde!

İstanbul Şişli Bomonti’de hayata geçirilen projede 69 adet 1+1 normal, 2+1 normal ve teraslı, 3+1 teraslı dubleks ve 4+1 teraslı dubleks daire ile 13 adet farklı metrekarelerde dükkan seçenekleri yer alıyor.

Yıldırım Yapı Kuleli Evleri'nde 440 bin TL'ye!

7 bin 80 metrekare inşaat alanına sahip projede teslimlerin 2016 yılının son çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Fiyatların 440 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yıldırım Yapı Kuleli Evleri 3 etaptan oluşuyor.

Yıldırım Yapı Kuleli Evleri'nde teslimler 12 ay sonra!

Kuleli Evleri Bomonti'de teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 1+1 daireler 440 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Yıldırım Yapı Kuleli Evleri'nde fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor!

Kuleli Evleri Bomonti çok özel bir yaşam merkezidir. Az katlı yatay mimarisi, geniş teraslı daire seçenekleri ve hayatınızı kolaylaştıracak birbirinden özel dükkanlarıyla Bomonti’nin yeni göz bebeği...

Bomonti’nin yeni göz bebeği Kuleli Evleri'nde 440 bin TL'ye!

Bazı projeler farklıdır, en iyisini yaratabilmek için profesyonel ekipler ile harcanan bolca zaman ve uzuuun uğraşlar gerektirir. En ince ayrıntısına kadar titizlikle hazırlanır, takip edilir ve hayata geçirilir.

Kuleli Evleri Bomonti'de teslimler 1 yıl sonra!

Bazı projeler farklıdır, en iyisini yaratabilmek için profesyonel ekipler ile harcanan bolca zaman ve uzun uğraşlar gerektirir. En ince ayrıntısına kadar titizlikle hazırlanır, takip edilir ve hayata geçirilir.

Bomonti Yıldırım Kuleli Evleri'nde teslimler Aralık 2016'da!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Bomonti projesi 6 katlı 4 blok halinde yer alıyor. Proje teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Yıldırım Kuleli Evleri'nde 1+1 daireler 330 bin lira!

Yıldırım Kuleli Evleri İstanbul Avrupa yakası Şişli Bomonti bölgesinde inşa ediliyor. Yıldırım Kuleli Evleri projesinde 1 oda 1 salon daireler 330 bin liradan satışa sunuluyor...

Kuleli Evleri La Marin nerede? Kuleli Evleri La Marin fiyat listesi!

Bomonti'de hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Yıldırım Yapı Grubu'nun yeni projesi Kuleli Evleri La Marin nerede? İşte Kuleli Evleri La Marin fiyat listesi...

Kuleli Evleri 5 Ada nerede? İşte lokasyon!

Arsa alanı 6 bin 723 metrekare olan Kuleli Evleri 5 Ada projesi Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçiriliyor. Proje 550 adet daireden meydana geliyor. Peki Kuleli Evleri 5 Ada nerede? İşte lokasyon!

Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 nerede?

Yıldırım Yapı Grubu imzası taşıyan Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2'de toplam 94 adet konut bulunuyor. Proje 9 bin 920 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 nerede?

Kuleli Evleri Poyraz 1 nerede?

Kuleli Evleri Poyraz 1 daire fiyatları 460 bin TL ile 650 bin TL arasında değişiyor. Projede teslimler Şubat ayında gerçekleşecek. Peki Kuleli Evleri Poyraz 1 nerede?

Yenibosna AB Yaşam Evleri nerede?

Ödeme planı kapsamında 25 ay vade farksız taksit imkanı sağlanan AB Yaşam Evleri konut projesi 6 katlı 3 blok olarak inşa ediliyor. Peki Yenibosna AB Yaşam Evleri nerede?

Kentev Kurtköy Evleri nerede?

İhya İnşaat tarafından hayata geçirilen Pendik Kentev Kurtköy projesinde yer alan dubleks dairelerde 30 metrekare açık teras yer alıyor. Peki satış süreci devam eden Kentev Kurtköy Evleri nerede?

Akçapark Evleri nerede?

Teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan Akçapark Evleri daire satış fiyatları 180 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Akçapark Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor.

Mira Zekeriyaköy Evleri nerede?

Mira Zekeriyaköy Evleri, AHM Grup Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 36 adet daire yer alıyor. Peki Mira Zekeriyaköy Evleri nerede?

Yenitepe Kadıköy Evleri nerede?

Yenitepe Kadıköy projesi 24 katlı 4 blok halinde hayata geçiriliyor. Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat imzası ile inşa edilen projede satış süreci devam ediyor. Peki Yenitepe Kadıköy Evleri nerede?

Hol Park Evleri nerede?

Kent Vizyon ve CY Architecture ortaklığı ile inşa edilen Hol Park Evleri 199 adet konut ve 5 adet ticari birimden meydana geliyor. Peki satış süreci devam eden Hol Park Evleri nerede?

Güneşli G Yoo Evleri nerede?

Daire teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen Mar Yapı G Yoo projesinin satış süreci devam ediyor. Peki Mar Yapı tarafından hayata geçirilen Güneşli G Yoo Evleri nerede?

Zekeriyaköy Köy Evleri nerede?

Siyah Kalem İnşaat tarafından hayata geçirilen Köy konut projesinde 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar daire seçenekleri yer alıyor. Peki Zekeriyaköy Köy Evleri nerede?

Tema İstanbul Atakent Evleri nerede?

Halkalı Tema İstanbul Evleri'nde yer alan dairelerin büyüklükleri 68 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki satış süreci devam eden Tema İstanbul Atakent Evleri nerede?

Kuleli Evleri nerede Haberi

Kuleli Evleri nerede

Kuleli Evleri, lokasyonu ve konforu ile üniversite için İstanbul’u tercih eden gençlere cazip bir yaşam alanı sunuyor. İstanbul’un yeni çekim merkezi Bomonti’de yükselen Kuleli Evleri projeleri, gençlere şehir merkezinde olmanın tüm avantajlarını yaşatırken, sunduğu güvenlik hizmetleri ile huzurlu bir yaşam vadediyor.


Üniversite için büyük şehirleri tercih eden gençler şehri doyasıya yaşayacağı semtleri tercih ederken, aileler çocuklarının güvende olduğunu bilmek istiyor. Yıldırım Yapı Grubu imzası ile İstanbul’un kalbi Bomonti’de yükselen Kuleli Evleri hem aileleri hem de gençleri uygun çözümler ile buluşturuyor.


Teraslı 1+1 seçenekleri ile özgür yaşam

Kuleli Evleri, gençlere şehrin merkezinde kendi hayatlarını kurmalarına yardımcı olacak konut seçenekleri sunuyor. İçerisinde yatak odası, banyo ve salon ile birlikte mutfağı bulunan 1 + 1 evler, gençlerin ihtiyaçlarına cevap verecek konforlu ve fonksiyonel bir tasarım...