06 / 05 / 2024

Kuleli Evleri satışları

Kuleli Evleri satışları

Arsaların değerlenmesiyle konut fiyatlarının her yıl yükseldiği İstanbul’da son 10 yıl içerisinde Bomonti’den daire satın alanlar yatırımlarının karşılığını aldı.

İnova Terra Evleri Sapanca'da satışlar başladı! 6.4 milyon TL'ye 3+1 villa sahibi olabilirsiniz! 

İnova Terra Evleri Sapanca projesinde villa satışları başladı. Peki İnova Terra Evleri Sapanca'da fiyatlar ne kadar? Villaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Suryapı Topkapı Evleri'nde satışlar başladı!

Suryapı tarafından hayata geçirilen Suryapı Topkapı Evleri'nde satışlar başladı. Peki Suryapı Topkapı Evleri fiyatı ne kadar? Suryapı Topkapı Evleri kaç liradan satılıyor? İşte Suryapı Topkapı Evleri fiyat listesi.

Devlet desteği 'öğrenci evleri satışları'nı artıracak!

Devletin ilk kez ev sahibi olmak isteyenler için sağladığı desteklerin artması, alternatif gayrimenkul sektörünü canlandıracak ve öğrenci evleri satışlarını tetikleyecek.

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı!

Tanyer Yapı, Narlıdere’de sıra dışı mimarisiyle ödüller alan Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman projesiyle de ilgi çekmeyi başardı. Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı.

 Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor!

Mi’Marin Yapı’nın projesi Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri toplamda 17  adet villadan oluşuyor.  Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor.

Kuleli Evleri yatırımcıları 6 yılda yüzde 400 kazandı!

Yıldırım Yapı Grubu, 2011'de inşaatına başlanan Kuleli Evleri projesinde yatırımcılarını yüzde 400 kazandırdı.

Beyaz Yakalılar ve Y Kuşağı Kuleli Evleri'ni tercih ediyor!

Yıldırım Yapı Grubu imzasını taşıyan Kuleli Evleri merkezi lokasyonu ile özellikle beyaz yakalıların ve Y kuşağının tercih noktası oldu.

Marmara Evleri 4'te vade farksız ön satışlar başladı!

İstanbul Beylikdüzü’nde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri 4 projesinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

Kuleli Evleri Piripaşa satış ofisi!

Kuleli Evleri Piripaşa satış ofisi iletişim bilgileri ne haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje Yıldırım Yapı Grubu tarafından Beyoğlu'da hayata geçirildi...

Olive Sarıyer Evleri’nde satışlar başladı!

Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışların başladığı duyuruldu.

Beykent Locca Evleri'nde son dairelerin satışları devam ediyor!

Beykent Locca Evleri'nde son dairelerin satışları devam ediyor. Beykent Locca projesinde 2+1'den 5+2'ye kadar hemen teslim daire seçenekleri sunuluyor...

Nef Kandilli Evleri satışları Eylül'de başlıyor!

Nef Kandilli Evleri satışları Eylül'de başlıyor. Nef Kandilli Evleri'nde teslimler Şubat 2020'de yapılıyor...

Kuleli Evleri satışları Haberi

Kuleli Evleri satışları

Arsaların değerlenmesiyle konut fiyatlarının her yıl yükseldiği İstanbul’da son 10 yıl içerisinde Bomonti’den daire satın alanlar yatırımlarının karşılığını aldı. Şehir merkezindeki konutların krizlerden etkilenmediğini belirten Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, İstanbul’un yeni çekim merkezi Bomonti’den ev sahibi olanların bir yıl içerisinde yüzde 20 kar elde ettiğini söylüyor.


Türkiye’nin en önemli yatırım aracı olan gayrimenkul, yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor.  İstanbul’un değerlenen semti Bomonti, gelişen ulaşım hatları ve sosyal yaşam alanlarına olan yakınlığı sayesinde İstanbul’un kar ettiren ilçeleri arasında yer almaya başladı.


2006 yılından bu yana Kuleli Evleri markası ile Bomonti’de kentsel dönüşüm çalışmaları gerçekleştiren Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım; “Bomonti bölgesinde ilk proje satışlarımıza başladığımızda konutlarda metrekare fiyatları bin TL idi. Şimdi ise bölgedeki en uygun...