22 / 07 / 2024

kullanışlı mutfak tasarımları

kullanışlı mutfak tasarımları

Taşınma veya genel tadilat nedeni ile 10 yılda bir mutfaklarını yenileyen kadınlarımız, 3 ila 15 bin lira arasında harcama yapıyor.

KitchenAid mutfak aletlerinde en uygun seçenekler! 10 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Mutfak aletlerinde lüks tasarımlarıyla öne çıkan KitchenAid'in ekmek kızartma makinesinden, mikserlerine en uygun fiyatların nerede olduğuna baktık. 

Fossil fark yaratan tasarımlarıyla Saat ve Saat’te yüzde 10 indirimle satışta! İşte 27 Eylül 2022 Fossil fiyat listesi

Fark yaratan tasarımlarıyla her kesimden zevke hitap eden Fossil, yeni modeli FES5197 ile detaylara önem veren zevk sahibi kadınları etkisi altına alıyor. İşte FES5197 modeli ve diğer Fossil modellerinin fiyat listesi.

Kovid-19 kent tasarımlarını nasıl etkileyecek?

Küresel olarak tüm ülkeleri etkisi altına alan Kovid-19 salgını bireysel ve sosyal yaşam kalıplarını hemen her alanda değişmesine neden oldu. Peki salgın kent tasarımlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

İstanbul'da meydanların yeni tasarımları için oylama başladı!

Çalışmalarına devam eden İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla yarışmaya açılan Taksim, Bakırköy Meydanı ve Salacak kıyı bandı tasarımlarının ödül kazanan projelerin hayata geçirileceği süreçte, bugünden itibaren artık İstanbullular da söz sahibi oluyor.

Yeni ofis tasarımlarında 'yaratıcılık' faktörü!

Capıtal Dergisi yazarlarından Ali Özgenç bu ayki yazısında, gün geçtikçe artan tüketim çağında, yoğunlaşan iş hayatının ofis tasarımlarına etkisini kaleme aldı. İşte Ali Özgenç'in o yazısı...

Verimliliği artıran firmalardan ilginç ofis tasarımları!

Çalışanların verimini artırmak isteyen firmalar çok ilginç ofis tasarımlarına imza atıyor. İşte farklılıklarıyla şaşırtan ofisler...

Türk mobilya sektörünün en güzel tasarımları ödüllendirildi!

Sektörün en büyük üretici ve ihracatçı firmalarının katılımı ile gerçekleştirilen Furniture İstanbul Fuarı’nda en güzel mobilya tasarımları ödüllendirildi. 

Uygun Modern Tasarımlar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uygun Modern Tasarımlar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yazgül Çetinkaya tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kontra'dan özel iç mekan tasarımları!

Kontra, Türkiye’nin ve dünyanın önemli kentlerinde iç mekan tasarımlarına imza atıyor. Kontra, kullanıcıları için ‘Love Brand’ler yaratıyor.

Bİ­EN yeni tasarımlarını UNICERA’da tanıttı!

Bİ­EN, en son teknoloji ile ürettiği ve 2017 yılının en yeni tasarımlarını 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenen UNICERA’da görücüye çıkardı.

Kaş İçin Kentsel Tasarımlar Sergisi açıldı!

Kaş için yeni alternatif plan çözümleri üretmek amacıyla Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerinin hazırladığı Kaş İçin Kentsel Tasarımlar Sergisi açıldı.

Teknoloji firmalarından akıllı ev tasarımları!

Gün geçtikçe yeni bir türü çıkan akıllı cihazların yanında büyük teknoloji firmaları akıllı ev tasarımlarıyla da büyülüyor.

Dünyanın en iyi mutfak tasarımcısı aranıyor!

Tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan dünyanın en iyi soğutucu ve pişirme markaları Sub-zero Wolf, dünyanın en iyi mutfak tasarımcısını seçmeye hazırlanıyor.

kullanışlı mutfak tasarımları Haberi

kullanışlı mutfak tasarımları

Mutfaklarda tasarım ve kaliteden çok fonksiyonellik arayan Türk kadınları, tıpkı modada olduğu gibi, mutfaklarda da yeni trendleri takip etmeye başladılar.


Mutfaklarda tasarım ve kaliteden çok fonksiyonellik arayan Türk kadınları, tıpkı modayı olduğu gibi, mutfakta da yeni trendleri takip etmeye başladı. Taşınma veya genel tadilat nedeni ile 10 yılda bir mutfaklarını yenileyen Türk kadınları, 3 ila 15 bin lira arasında harcama yapıyor. Türk kadınlarının vakitlerinin önemli bir kısmını mutfakta geçirdikleri için, mutfakta kör nokta istemediklerine dikkat çeken Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, “Mutfağın her santimetresini kullanmak istiyoruz. Bu da ister istemez tasarım ve kaliteyi birazcık geriye iterek, fonksiyonelliği ön plana çıkarıyor” dedi.


Mutfak trendlerinin otomotiv ve moda gibi yakından takip edilir hale geldiğini açıklayan Ece Ceylan Baba, “Günümüz mutfak trendlerinde...