25 / 05 / 2024

kulp ipek iplik fabrikası nerede

kulp ipek iplik fabrikası nerede

Diyarbakır'ın Kulp ilçesine bağlı Ağaçlı köyünde ipek böceği fabrikasının açılışı yapıldı. 3.5 trilyon harcanarak yapılan ipek böceği fabrikasının Türkiye'nin koza ihtiyacının yüzde 50'sini karşılayacağı belirtildi...

Diyarbakır Kulp’a TOKİ’den 2 bin 280 TL taksitle 200 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Kulp projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Kulp projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kulp TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Kulp 2022 ucuz konut projesi...

Gaziantep Şehitkamil'de 39.9 milyon TL'ye icradan satılık iplik fabrikası!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Sam Mahallesi, 182 ada 81 parselde yer alan iplik fabrikasını 39 milyon 892 bin 250 TL'ye icradan satıyor...

Hasköy’deki yün iplik fabrikasında okul krizi!

İstanbul Hasköy’deki yarım asırlık yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek olan AVM ve konut projesinde “okul” krizi çıktı. 

Kulp Belediye Başkanlığı'na mimar alınacak!

Diyarbakır Kulp Belediye Başkanlığı'na mimar alınacak. Mimar kadrosunu başvurmak isteyen adaylar 28 Şubat-4 Mart 2019 tarihleri arasında Kulp Belediyesi'ne istenilen belgeleri teslim etmesi gerekiyor...

Diyarbakır Kulp Otogarı'nın inşaatı hızlandı!

Diyarbakır’ın Kulp İlçesi'nde inşa edilen otogar projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. En önemli aşamaları tamamlanan projede ince işçiliğe geçiliyor.

Kulp İnşaat Elektrik Metal Peyzaj Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kulp İnşaat Elektrik Metal Peyzaj Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Savaş tarafından kuruldu.

Diyarbakır Kulp Otogarı'nda çalışmalar başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 1 milyon 478 bin TL ihale bedeliyle kapalı ve açık olmak üzere toplam bin 594 metrekare alan üzerinde hayata geçireceği Kulp Otogarı’nda çalışmalar başladı.

Diyarbakır Kulp'a modern otogar inşa edilecek!

Kulp Belediyesince Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle inşa edilecek olan İlçe Otogar Projesi'nin ihalesi yapıldı.

Metro Holding, Koza İpek'e talip olacak!

Metro Holding, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) el koyduğu Koza ipek Holding'in bütün hisselerinin alınması için görüşmelere başlayacağını bildirdi.

Sönmez Holding, suni ipek fabrikası kuracak!

Sönmez Holding, suni ipek fabrikası yatırımına hazırlanıyor. Türkiye’de ilk olacak tesis, 5 bin ton/yıl üretim kapasiteyle çalışacak. Sönmez, tesisi 2017 yılında hayata geçirmeyi planlıyor.

Ağaoğlu ve Edip İplik'ten Basın Ekspress Yolu'nda satılık otel!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun, 212 AVM yatırımcısı Edip İplik'e ait olan arsa üzerine inşa ettiği bu oteli satılığa çıkardığı bilgisine ulaştık. Ağaoğlu ve Edip iplik'in ortak mülkü olan otel, 138 odalı ve tamamlanmamış olarak satışa çıkarıldı.

Diyarbakır Kulp'taki cami ne zaman tamamlanacak?

Diyarbakır’ın Kulp ilçesi Baloğlu köyüne bağlı Yukarı Çay mezrasında uzun zaman önce yapımına başlanan caminin tamamlanması için yardım bekleniyor.

Kulp'ta 100 km'lik yol çalışması yapılacak!

Kulp İçme Suyu İsale Hattı'nın hizmete açılış töreninde konuşan Diyabakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, bu yıl Kulp'ta 100 km'lik yol çalışması planladıklarını açıkladı.

kulp ipek iplik fabrikası nerede Haberi

kulp ipek iplik fabrikası nerede


Diyarbakır'ın Kulp ilçesine bağlı Ağaçlı köyünde ipek böceği fabrikasının açılışı yapıldı.


Açılışa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Kulp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mine Lök Beyaz, Oya Eronat, Süleyman Hamzaoğulları, AK Parti İl Başkanı Aydın Altaç, AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Galip Ensarioğlu, AK Parti Kulp Belediye Başkan adayı Abdullah Özgen, Kulp Ziraat Odası Başkanı Kenan Akdeniz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Fabrikanın açılışında konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ağaçlı köyünde 3.5 trilyon harcanarak yapılan ipek böceği fabrikasının Türkiye'nin koza ihtiyacının yüzde 50'sini karşılayacağını belirtilerek, Kulp ilçesine bu güne kadar 46 trilyon hibe dağıttıklarını söyledi. Bakan Eker, Kulp'ta 2003 yılında 5 ton olan yaş ipek...