05 / 05 / 2024

Kulp

Kulp

Kulp İçme Suyu İsale Hattı'nın hizmete açılış töreninde konuşan Diyabakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, bu yıl Kulp'ta 100 km'lik yol çalışması planladıklarını açıkladı.

Diyarbakır Kulp’a TOKİ’den 2 bin 280 TL taksitle 200 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Kulp projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Kulp projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kulp TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Kulp 2022 ucuz konut projesi...

Kulp Belediye Başkanlığı'na mimar alınacak!

Diyarbakır Kulp Belediye Başkanlığı'na mimar alınacak. Mimar kadrosunu başvurmak isteyen adaylar 28 Şubat-4 Mart 2019 tarihleri arasında Kulp Belediyesi'ne istenilen belgeleri teslim etmesi gerekiyor...

Diyarbakır Kulp Otogarı'nın inşaatı hızlandı!

Diyarbakır’ın Kulp İlçesi'nde inşa edilen otogar projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. En önemli aşamaları tamamlanan projede ince işçiliğe geçiliyor.

Kulp İnşaat Elektrik Metal Peyzaj Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kulp İnşaat Elektrik Metal Peyzaj Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Savaş tarafından kuruldu.

Diyarbakır Kulp Otogarı'nda çalışmalar başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 1 milyon 478 bin TL ihale bedeliyle kapalı ve açık olmak üzere toplam bin 594 metrekare alan üzerinde hayata geçireceği Kulp Otogarı’nda çalışmalar başladı.

Diyarbakır Kulp'a modern otogar inşa edilecek!

Kulp Belediyesince Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle inşa edilecek olan İlçe Otogar Projesi'nin ihalesi yapıldı.

Şanlıurfa Karaköprü Köprülü Kavşak projesi tamamlamdı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevik Kuvvet olarak bilinen bölgede yapılacak Karaköprü Köprülü Kavşak projesini yeniden revize etti. 12 kulp ve 8 yol bağlantısı ile sinyalizasyon kullanılmadan geçişlerin sağlanacağı kavşak, yapımı ile Türkiye'de bir ilk olacak.

Diyarbakır Silvan Barajı'nda son durum!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Murat Acu, "Dicle Havzası'nda bulunan Kulp Çayı üzerinde yapımı devam eden ve yüzde 52 gerçekleşme seviyesine ulaşan Silvan Barajı tamamlandığında 2 milyon 351 bin 230 dekar zirai alan sulanacak." ifadesini kullandı.

Diyarbakır Kulp'taki cami ne zaman tamamlanacak?

Diyarbakır’ın Kulp ilçesi Baloğlu köyüne bağlı Yukarı Çay mezrasında uzun zaman önce yapımına başlanan caminin tamamlanması için yardım bekleniyor.

Diyarbakır Kulp'ta yol sorunu giderildi!

Konuya ilişkin açıklamada 5 mahalleye ait sokaklarda 11,5 kilometre genişletme, reglaj ve kumlama yapılarak, aynı zamanda 19 noktaya çeşitli ebatlarda 145 adet büz döşenerek, yol çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

MNF, ürün gamını genişletti!

Mobilya ve kapı sektörüne yönelik dekoratif profil, kenar bandı, plastik profil, boy kulp üreten MNF Plastik, ürün gamına dekoratif parça üretimini de ekledi. İşte ayrıntılar...

Diyarbakır Şeytan Köprüsü misafirlerini bekliyor!

Batman’ın Sason ile Diyarbakır’ın Kulp ilçeleri arasında bulunan ve uzun yıllar vatandaşların ulaşımını sağlayan ’Şeytan Köprüsü’, ziyaretçilerini kendisine hayran bırakıyor. Ziyaretçiler, köprünün, turizme açılmasını istiyor.

Kulp'ta 100 km'lik yol çalışması yapılacak!

Kulp İçme Suyu İsale Hattı'nın hizmete açılış töreninde konuşan Diyabakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, bu yıl Kulp'ta 100 km'lik yol çalışması planladıklarını açıkladı.

Kulp Haberi

Kulp

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, 6,5 milyon liraya mal olan Kulp İçme Suyu İsale Hattı'nı hizmete açarak, ilçenin 35 yıllık su sorununu ortadan kaldıran tesisi devreye aldı. Kışanak, 100 yıldır yapılmayanı el ele vererek birkaç yıl içinde yapacaklarının sözünü verdi...


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, Genel Sekreter Fethi Süvari, DİSKİ Genel Müdürü Zülküf Karatekin, Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Turan Kapan ve Meclis Üyeleri, Kulp ilçesine gelerek DİSKİ'nin gerçekleştirdiği Kulp İçme Suyu İsale Hattı'nm açılışını gerçekleştirdi. 


Açılışa, Kulp Belediyesi Eş Başkanı Metin Dinar ile meclis üyeleri de katıldı. 

Kışanak, ilk olarak Kulp Belediyesine giderek, Belediye Eş Başkanı Metin Dinar'ı makamında ziyaret etti. Kulp Belediyesi meclis üyeleri, HDP ve DBP İlçe Eş Başkanlarının hazır bulunduğu ziyarette konuşan Kışanak,...