14 / 05 / 2024

kültür sanat projesi

kültür sanat projesi

Turkmall yatırımı olan yeni nesil kültür sanat ve yaşam merkezi konseptiyle hayata geçirilen UNIQ İstanbul projesi Kasım ayında kapılarını açtı. UNIQ İstanbul, birçok sosyal donatı ile İstanbul modern hayatının merkezi olacak.

Tarihi Göztepe İstasyon Binası TCDD Kültür Sanat Merkezi oldu

Tarihi Göztepe İstasyon Binası biten restorasyonu sonrası "TCDD Kültür Sanat Merkezi" olarak hizmet verecek. Tarihi bina, açılış töreninin ardından kültür-sanat merkezine dönüşecek.

Kartal Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye bastı...

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Kartal'da kültür merkezi ve aşevi için ilk kazma vuruldu!

Kartal Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi'ne inşa edilecek Yalı, Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi" ile Esentepe Mahallesi'nde kurulacak "Aşevi ve Gıda Bankası Projesi" için ilk kazma vuruldu.

Çanakkale'de 30 milyon liralık kültür merkezi projesi yarım kaldı!

5 yıl önce temeli atılan ve 2018'de tamamlanacağı sözü verilen Çanakkale Kültür Merkezi binasının inşaatı yarım kaldı. İnşa edilecek bina için 30 milyon lira para harcanmıştı.

Beyoğlu Kültür Yolu projesi İstanbul'un cazibesini artıracak!

Galataport'tan Taksim Meydanına uzanan "Beyoğlu Kültür Yolu" projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. İstanbul'un cazibesini artırması hedeflenen projenin tüm mekanlarında çalışmalar sürüyor.

Tülay Hatimoğulları'ndan Beyoğlu Kültür Yolu Projesi için soru önergesi!

HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi kapsamında başlatılan inşaatlarda işçilerde Kovid-19 testinin pozitif olmasına rağmen şantiyelerin durdurulmamasını TBMM gündemine taşıdı. Hatimoğulları, "Koronavirüs tanısına rağmen hangi gerekçeyle şantiye durmadı" dedi.

Beyoğlu Kültür Yolu projesiyle Beyoğlu'nun çehresi yenilenecek!

Beyoğlu Kültür Yolu projesi, Galata Port’tan başlayıp, Galata Kulesi’ne uzanıyor. Projenin önemli yatırımlarından birisi Atlas Pasajı’nın restorasyonu. Projenin Eylül'de bitmesi öngörülüyor...

Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin çalışmalarında son durum!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin devam eden çalışmlarını inceledi...

Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye basıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Ankara'da Kültür Evleri projesinin ilk adımı atıldı! 

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında yer alan ve tüm merkez mahallelere inşa edilecek Kültür Evleri projesi için ilk adımı atıldı...

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi yükseliyor.

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi'nin inşaatı devam ediyor.

kültür sanat projesi Haberi

kültür sanat projesi

Adını, ingilizce 'unique eşsiz' kelimesinden alan UN1Q istanbul, konser, müzikal, sergi, kongre, eğitim, toplantı, seminer, alışveriş ve yeme-içme gibi pek çok aktivite ile İstanbul modern hayatının yeni merkezi olacak. 62 donum arazi üzerinde 150 bin metrekare toplanı inşaat alanına sahip bu yeni yaşam alanı ekolojik bir yaklaşımla projelendirildi. 


UN1Q İstanbul; 12 bin metrekare alana sahip gösteri merkezi Volksvvagen Arena. 10 bin metrekare alanıyla konser, kongre ve performans merkezi UNIQ Hail ve 2 bin 500 metrekarelik bir alanda ziyaretçilerini bekleyen sanat merkezi UNIQ Müze ile dünya starlarını, etkinliklerini ağırlayacak. 


Ayrıca eğitim, toplantı alanları, ofisler ve 15 bin metrekarelik yeme, içme alanları ile mağazalardan oluşan UNIQ Fuaye ile yeni nesil bir yaşam deneyiminin sözünü veriyor. Dünyada son trendleri takip eden tum çevre dostu...