19 / 05 / 2024

Kuluncak Belediyesi lüks daire yapacak

Kuluncak Belediyesi lüks daire yapacak

Kuluncak Belediyesi, tarafından 'Kuluncak Evleri ' projesi yaşama geçiriliyor. Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz,konut açığını kapatmak için ilçede modern konutların yapımına başlanacağını belirtti.

Belediyeden müjde! 4 Ağustos'a kadar bunu yapanlar karşılıksız 13.000 TL'yi kapacak!

Muğla Belediyesi, tarihi ve kültürel değerlerini fotoğraflar aracılığıyla keşfetmek isteyen amatör ve profesyonel fotoğrafçılara yönelik bir yarışma düzenliyor. Kazanan fotoğrafçıya karşılıksız 13.000 TL ödül verilecek. Detaylar haberimizde!

Belediyeye ait 12 adet parkur alanı kiraya veriliyor! 50 bin 400 TL teminatla lüks semtte ticaret yapın!

Marmaris Belediyesi 12 adet parkur alanı kiraya verdiğini duyurdu.  50 bin 400 TL’den başlayan teminatlarla lüks semtte işletmeni olsun! İşte detaylar…

Bursa Osmangazi'de imara aykırı lüks villa yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi ekipleri tarafından Uludağ eteklerinde bulunan Soğukpınar Mahallesi’nde imara uygun olmadığı tespit edilen lüks villanın yıkımı gerçekleşti.

Silivri'nin parselleri lüks sitelerin kullanımına açıldı!

Sayıştay, Silivri Belediyesi’ne ait 60 arsanın satışından sonra rapor hazırladı. Raporda, imar planlarında park, yeşil alan, yol, otopark olması gereken yerlerin n lüks sitelerde oturan vatandaşların kullanımına açıldığı belirlendi.

Kütahya Göbel'e lüks villalar ve cami yapılıyor!

Kütahya Tavşanlı Belediyesi Göbel Termal Tesisi yatırımlarına devam ediyor. Lüks villalar ve yeni cami inşasına hazırlanan belediye ihale aşamasına geldi.

Ömer Faruk Çelik: Sağlıksız yapıları ortadan kaldıracağız!

Şehzadeler Belediyesi olarak büyük bir kentsel dönüşüm projelerinin bulunduğunu belirten Başkan Ömer Faruk Çelik, “Gecekondulardan oluşan bazı mahallelerde sağlıksız yapıları ortadan kaldıracağız” dedi

Adana'daki dönüşümde öncelik lüks konut sayısını artırmak!

ADANA Büyükşehir Belediyesi Hüseyin Sözlü, kentsel dönüşümde önceliğin nitelikli ve lüks olarak tanımlanan konut sayısını arttırmak olduğunu söyledi.

Beyşehir Belediyesi 159 konutluk lüks proje yapacak!

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi, Beyşehir'de göl manzaralı lüks dairelerin olacağı dev bir toplu konut projesine imza atıyor. 159 dairenin 59'unu Belediye, 100'ünü inşaatı yapan müteahhit firma alacak...

Üsküdar'da lüks siteler halka açılıyor!

Üsküdar Belediyesi kamu alanlarını 'ecrimisil' ödemeden kullanan lüks sitelere baskın yaptı. Kamuya ait arsalar park yapılarak halka açılıyor.

Adana Valiliği lüks otel için yıkılması talimatını verdi!

Onlarca işyerinin faaliyet gösterdiği ağır hasarlı Lüks Oteli'ni yıkması gereken Seyhan Belediyesi, sorumluluğunu yerine getirmeyince devreye Valilik girdi. Seyhan'a 'derhal yık' talimatı verildi.

Kuluncak Belediyesi 36 lüks daire yapacak!

Kuluncak Belediyesi, tarafından 'Kuluncak Evleri ' projesi yaşama geçiriliyor. Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz,konut açığını kapatmak için ilçede modern konutların yapımına başlanacağını belirtti.

Malatya Kuluncak'ta 36 lüks daire yapılacak!

Malatya Kuluncak Belediyesi, tarafından 'Kuluncak Evlen ' projesi yaşama geçiriliyor. Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, konutların yapımına başlanacağını belirtti.

The Ritz-Carlton İstanbul, Türkiye'nin en iyi 5 lüks oteli otelinden biri!

TripAdvisor, Türkiye'nin en iyi 25 lüks otelini kullanıcılarıyla belirledi. Farklı illerden otellerin bulunduğu listede, servis kalitesiyle misafirlerine farklı bir seyahat deneyimi yaşatan The Ritz-Carlton, İstanbul beşinci sırada yer aldı

Kuluncak Belediyesi lüks daire yapacak Haberi

Kuluncak Belediyesi lüks daire yapacak

Kuluncak Belediyesi, tarafından 'Kuluncak Evleri ' projesi yaşama geçiriliyor. Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, ilçenin en önemli sorunlarının başında gelen konut açığı sorununu gidermek için ilçede modern konutların yapımına başlanacağını belirtti. 


Kuluncak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, " Kuluncaklı hemşerilerimizin uygun fiyata ev sahibi olmanın yanı sıra onları uzun yıllar mutlu yaşatacak kalite ve konforu sunmayı kendisine hedef edinen Kuluncak Belediyesi yepyeni konut standartı ile 36 lüks daire ve 8 modern dükkandan oluşan , 3+1 150 m olan daireler Günlük oda. Salon, Yatak odası. Çocuk odası. Antre, Mutfak, Kiler, Alpıcan odalar, Laminent parke , Çelik kapı ,Wc ters tavan ,Islak zeminler fayans ,Musluk bataryalar, Mutfak dolabı, VVestiyer pwc ısı cam pencere ile yepyeni bir yaşam merkezi inşa ediliyor. Bunların yanı sıra...