22 / 07 / 2024

Kümbet Yaylası Turizm Merkezi

Kümbet Yaylası Turizm Merkezi

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye’nin değişik bölgelerinde aralarında Giresun’unda bulunduğu 96 kamu arazisini turizm amaçlı yatırımlar için tahsis edecek.

Kaya Yapılar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Yapılar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ümit Durmuşkaya tarafından kuruldu.

K Mağol Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

K Mağol Turizm Yatırım Limited Şirketi Kartal'da Kenan Mağol tarafından kuruldu.

Moonrise İnşaat Mimarlık Müh.Turizm Bilişim Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Moonrise İnşaat Mimarlık Müh.Turizm Bilişim Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Gökhan Aydoğdu tarafından kuruldu.

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buıgün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Gökboru tarafından kuruldu.

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berfin Devrim tarafından kuruldu.

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi açıldı!

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi Fatih'te 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mehmet Koyun tarafından açıldı.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi açıldı!

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Kaya tarafından açıldı.

Baryap Mimarlık İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Baryap Mimarlık İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kılıç ve Mert Baran Polat ortaklığında kuruldu.

Leaders Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Leaders Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Altun tarafından kuruldu.

Akpınarlar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akpınarlar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin  TL sermaye bedeli ile İsmet Akpınar tarafından kuruldu.

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Pınarlı tarafından açıldı. 

Wien Group Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wien Group Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Yıldırım tarafından kuruldu.

Kümbet Yaylası Turizm Merkezi Haberi

Kümbet Yaylası Turizm Merkezi

Giresun’un turizmden hak ettiği payı alması için girişimler devam ederken, Kümbet Yaylası’nda 100 yatak kapasiteli otel ve 968 metrekare kapalı alanı olacak rekreasyon tesisi için yatırımcılara çağrıda bulunuldu.

Kümbet Yaylası Turizm Merkezi sınırları içerisinde bulunan Uzundere Köyü, Köyiçi, Camış Düzü Mevkiinde bulunan 114 ada 1 parselde 13 bin 178 metrekare alanda otel ve 105 ada 2 parselde 19 bin 365,16 metrekare rekreasyon tesisi olarak yatırımcılara tahsis edilmek üzere ilana çıktı.

Giresun Kültür ve Turizm Müdürlüğü turizm yatırımcılarına kamu taşınmazı tahsisi ile ilgili açıklama yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca “2016/1 Turizm Yatırımcılarına Kamu Taşınmazı Tahsis Duyurusu” 15.02.2016 tarih ve 29625 sayılı Resmi Gazete ile 16.02.2016 ve 17.02.2016 tarihli üç büyük gazetenin Türkiye baskısında yayımlandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayınlanan duyuruda şunlara yer verildi,...