15 / 05 / 2024

Kumburgaz Plaj Sitesinde evler kaçtan satılık

Kumburgaz Plaj Sitesinde evler kaçtan satılık

İstanbul'da Kumburgaz Plajı Sitesi'nde yer alan daireler, 1965 yılında 25 bin liradan satışa çıkarılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Antalya Sarısu'daki Kadınlar Plajı 14 Haziran'da açılacak!

ANET Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Dinçmen, Sarısu'daki Kadınlar Plajı'nın 14 Haziran'da 'Yaza Merhaba' partisi ile 5 yıldızlı otel konforunda hizmete açılacağını söyledi.

Antalya Sarısu Kadınlar Plajı 14 Haziran'da açılıyor!

ANET Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Dinçmen, Sarısu’daki Kadınlar Plajı'nın 14 Haziran’da "Yaza Merhaba" partisi ile 5 yıldızlı otel konforunda hizmete açılacağını söyledi.

Muğla Kaplumbağa Plajı'nın tanıtımı yapılacak!

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı, caretta carettaların yumurtalarını bırakmasından dolayı "kaplumbağa plajı" olarak da nitelendirilen Dalyan beldesi yakınlarındaki İztu Plajı'nın tanıtımına ağırlık verilecek.

Ordu Fatsa'da kadınlar plajı açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu ilçesine yapacağı Kadınlar Plajının benzerini Fatsa ilçesine de inşa ediyor.Fatsa Kadınlar Plajı'nın ihalesini gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi kısa bir süre içerisinde projeyi hayata geçirecek.

Turizmciler İztuzu Plajı'nın yaza hazırlıksız olduğunu söylüyor!

Dalyan’da faaliyet gösteren tur operatörleri ve otel işletmecileri ile çevreciler, Mayıs ayının ortalarına gelinmesine rağmen dünyaca ünlü İztuzu Plajı’nın hazırlıksız olduğunu söyledi..

Çay Deresi ve Sarımsaklı Plajı projelerine 60 milyon lira ayrıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin meclis toplantısında, kente vizyon katacak Çay Deresi ve Sarımsaklı Plajı Projeleri için 2015 Mali Yılı Bütgesi'nden 60 milyon liralık kaynak ayrılmasına karar verildi.

Muğla Çalış Plajı turizm sezonuna hazırlanıyor!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Çalış Plajı'nda turizm sezonu öncesinde kumsaldaki kum kalitesi artırıldı. Çalış Turizm Tanıtma Derneğinin işlettiği plajda, traktöre takılan sahil temizleme makinesi ile kumsaldaki çakıl taşları ayrıştırıldı.

Muğla'da yıkım kararı çıkan platform plajın ortasına inşa edildi!

Muğla'nın Fethiye İlçesi Belceğiz Plajı'nda çevrecilerin suç duyurusu üzerine belediyenin kaçak olduğu gerekçesiyle yıkım kararı verdiği platform, plajın ortasına inşa edilmeye başlandı.

Bartın Mugada Plajı'na termik santral mi kurulacak?

Amasra'da planlanan HEMA Termik Santralına karşı mücadele sürerken, Bartın Mugada Plajına da santral kurulacağı anlaşıldı. Santral iki köyün arasında olacak.

Baker Group Kilyos'ta içinde Survivor adası olan plaj kuracak!

Baker Group’un CEO’su Cüneyt Baker, eşiyle gittiği Büyükada’da otellerin fiyat ve hizmet politikasına sinirlenince otelci oldu. Baker; Büyükada’da 2, Dolapdere ve Tarabya’da birer otel açacak, Kilyos’ta içinde Survivor adası olan plaj kuracak

Paris Hilton Filipinler'deki ikinci plajını açıyor!

Kişisel serveti 100 milyon doları aşan Paris Hilton; iş dünyasında yakaladığı başarının sırrını anlattı. Hilton Filipinler'de ikinci plajını açmaya hazırlanıyor..

Baker Group Avrupa'nın en büyük plajını İstanbul'da açacak!

Baker Group yatırım atağına kalkıyor. Tamamlandığında Avrupa'nın en büyük plajı olacak Kilyos Beach'te survivor alanından, yeme içme alanlarına kadar farklı konseptte eğlence ve tatil seçenekleri sunulacak.

Muğla Kızkumu Plajı'ndaki kaçak tesis yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan dünyaca ünlü Kızkumu Plajı ' ndaki tesis, kaçak olduğu gerekçesiyle belediye tarafından yıkıldı.

Kumburgaz Plaj Sitesinde evler kaçtan satılık Haberi

Kumburgaz Plaj Sitesinde evler kaçtan satılık

İstanbul Kumburgaz'da inşa edilen plaj sitesindeki dairelerin satış fiyatları, 25 bin liradan başlayıp 52 bin liraya kadar çıkıyormuş. 


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı habere göre; Reşat Altını'nın 149 liraya satıldığı 1965 yılında, 132 daireden meydana gelen Kumburgaz Plaj Sitesi'nde 2 odalı bir daireyi peşin parayla 25 bin liraya satın almak mümkünmüş.


Haberin devamı için tıklayın!


Emlakta nostalji haberleri için...