06 / 05 / 2024

kumluca adrasan imar planlaması

kumluca adrasan imar planlaması

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya şunları konuştu, "Şu anda en büyük sıkıntımız imar planı konusu, bu konuda da Turizm Bakanlığımız tarafından bir imar planı yapıldı. " dedi.

Tekirova, Adrasan, Gelidonya Burnu Arası doğal sit alanı ilan edildi!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde yer alan Tekirova- Adrasan- Gelidonya Burnu Arası 'nitelikli koruma alanı'  ilan edildi. Bölgenin 'doğal sit-kesin korunacak hassas alan' tesciliyle ilgili idari sürecin ise devam ettiği ifade edildi. 

Olimpos imar planlarına tepki: Kaçak yapılaşma yasallaşacak!

Antalya'nın Kumluca ilçesindeki köklü tarihe ve eşsiz doğaya sahip Olimpos için hazırlanan imar planlarıyla ilgili konuşan Antalya Kent İzleme Platformu, "Bu uygulama kaçak yapılaşmaları yasallaştırmaktan ibaret bir düzenlemedir" dedi

Mustafa Köleoğlu: Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek!

Dünyaca ünlü Antalya Kumluca’daki Olimpos’la ilgili Koruma Amaçlı İmar Planı'na onay verildi. Tepkilere sebep olan imar planının onaylanmasıyla ilgili olarak, Mustafa Köleoğlu, çarpık yapılaşmanın önüne geçileceğini belirtti.

Olimpos'un imar planı onaylandı! 

Antalya'nın Kumluca ilçesinde yer alan Olimpos'un imar planı onaylandı. Bölge artık 3. derece sit alanı bölgesi olarak ilan edildi.

Antalya Adrasan'daki kaçak yapılar yıkılıyor! 

Anlatya Adrasan'da kaçak binalar yıkılmaya başlandı. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, yıkıma devam edileceğini ve Adrasan'da kaçak yapılaşmaya izin verilmeyeceğini ifade etti...

Antalya Adrasan’a imar planı müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Adrasan'a imar planı müjdesi verdi.

Antalya Adrasan'a imar müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turistik Adrasan Mahallesi'ne ilişkin yeni imar planını onay için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na gönderdiklerini açıkladı.

Antalya Adrasan Barajı'nın yüzde 92'si tamamlandı!

Antalya'nın Kumluca bölgesinde inşa edilen Adrasan Barajı'nda sona gelindi. Baraj ile 6 bin dekar zirai arazide sulu tarım yapılacak.

Antalya Kumluca'da imar parsellerinin uygulaması iptal edildi!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan Mahallesi merkez imar parselleri için imar çapı, ruhsat ve iskan işlemlerinin durdurulduğunu dile getirdi.

Kumluca Adrasan sahiline imar uygulaması!

Kumluca'nın Adrasan sahil kısmında 410 dekar alanda imar uygulamasına başlandı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çalışmanın 6 ay içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Kumluca Belediye Meclisi, İmar Komisyonu üyeleri seçti!

Kumluca Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda verilen kararla imar komisyonu üyeliklerine ve Ali Kurşunlu, Sait Kaya, Şefik Durdaş, Feride Salur ve Ramazan Oktay ise plan ve bütçe komisyonu üyeliklerine seçildi.

Antalya Kumluca'da tesis alanının imar planına onay!

Antalya Kumluca Belediyesi Şubat ayı olağan toplantısında, "Tarımsal Amaçlı Depolama ve Paketleme Tesisleri Alanı" yapılması için imar komisyonunun uygun gördüğü imar planı değişikliği oy birliğiyle kabul edildi.

Kumluca Belediye Meclisi'nin Aralık gündemi imar!

Kumluca Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya Başkanlığında gerçekleştirildi.

kumluca adrasan imar planlaması Haberi

kumluca adrasan imar planlaması

Kumluca Belediyesi'nde, Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında düzenlenen toplantıda, dünyaca ünlü turizm beldesi Adrasan'ın geleceği konuşuldu. Kumluca Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Falay, Meclis üyesi Kudret Acar ve Adrasanlı turizm işletmecileri katıldı. 


Toplantıda konuşan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin çetinkaya, Adrasan'ın Kumluca'nın turizme açılan penceresi olarak gördüklerini, bu konuda yapılacak kalıcı çalışmalarla Adrasan turizminin doğal ve sürdürülebilir bir şekilde gelecek nesillere aktarmak istediklerini söyledi. 

Sezon öncesi yapılan bu toplantıda turizm sektörü işletmecileriyle Adrasan'da neler yapılabilir, Adrasan turizmini nerede görmek istiyoruz, burada gerek yerel yönetimler gerekse işletmecilere düşen görevleri konuşmak istediklerini ifade eden çetin kaya, toplantıdan çıkacak fikir ve görüşlerin Adrasan'ın geleceğine yön vereceğini ümit ettiğini belirtti. 


Çetinkaya şunları konuştu, "Kumluca'mız tarım ve ekonomik olarak gelişimini hızlı...