05 / 05 / 2024

kumluca havaalanı projesi

kumluca havaalanı projesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Batı İlçeleri'ne çıkarma yaptı. Kumluca'ya yapılacak yatırımlardan bahseden Başkan Menderes Türel, Kumluca'ya havaalanı yapılması için gerekli çalışmalara başlandığını müjdeledi...

Kayseri'ye yeni raylı sistem hattı ve havaalanı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Kayseri'de yeni raylı sistem hattı ile Havaalanı Projesi ihalesinde son aşamaya gelindiğini bildirdi

Niğde havaalanı projesi meclis gündeminde!

Niğde havaalanı projesine ve 2019 yılı için bütçe ayrılıp ayrılmadığı meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

THY çalışanlarına özel konut projesi!

Türk Hava Yolları Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş., Emlak Konut GYO'dan arsa aldı. Söz konusu alanda yeni konut projesi geliştirilecek ve THY çalışanlarına satılacak...

3. Havalimanı liman projesi ÇED'e tabi olmayacak!

3. Havaalanı projesine eklenen liman projesi genişletilmesi Çevresel Etki Değerlendirmesi’ne (ÇED) tabi olmayacak.

Niğde Havaalanı Projesi TBMM gündeminde!

Niğde Havaalanı Projesi meclis gündeminde konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Üçüncü Havaalanı emlak fiyatlarını hareketlendirdi!

İstanbul'un Karadeniz'e komşu Arnavutköy ilçesinde yapımına başlanılan Üçüncü Havaalanı projesi ile çevre illerdeki emlak piyasası canlandı. Bölgedeki satılık konutların metrekaresi 2 bin 500 liradan başlıyor.

Polimeks'ten Türkmenistan'a havaalanı ve kompleks projesi!

Türkmenistan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek Asya Kapalı Salon Dövüş Sanatları Oyunları'na Türk müteahhitlik firması Polimeks adını yazdırdı. Türkiye’nin birinci inşaat şirketi olan Polimeks, hem Aşkabat Havaalanı hem de Olimpiyat kompleksine imza attı.

Niğde Havaalanı Projesi TBMM gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Havaalanı Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Alaçatı Butik Havaalanı projesi Ege'yi kalkındıracak!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, "Böyle bir proje sadece Çeşme'yi, Alaçatı'yi değil, Urla'dan Seferihisar'a, Karaburun'dan Mordoğan'a kadar tüm Yarımada'yı hareketlendirir, atağa kaldırır" dedi.

Alaçatı Butik Havaalanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamam!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Başbakan Binali Yıldırım’ın 35 projesi arasında yer alan Alaçatı Butik Havaalanı’nın kamulaştırma ve tahsis çalışmalarının tamamlandığını müjdeledi.

Antalya Kumluca'ya saat kuleli park!

Antalya Kumluca Belediyesi tarafından 'Her Mahalleye Bir Park Projesi' kapsamında Karşıyaka Mahallesi'nde içerisinde saat kulesinin de yer aldığı parkın inşaasına başladı.

Mersin STOL Tipi Havaalanı Projesi mecliste!

Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Mersin'de yapılması düşünülen kısa kalkış ve iniş mesafeli havaalanına ilişkin soru önergesi hazırladı. Atıcı sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu.

Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm projesi tapu töreni yarın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Ekim 2012'de büyük dönüşüm hamlesi kapsamında başlattığı Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nı yarın hak sahiplerine teslim edecek.

kumluca havaalanı projesi Haberi

kumluca havaalanı projesi



Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Batı İlçeleri'ne çıkarma yaptı. Kalabalık , bir basın ordusunun da katıldığı batı ilçeleri gezisinde bölgeye yapılacak yatırımları anlatan Türel önemli müjdeler verdi. Kumluca'da bir basın toplantısı düzenleyen Türel, bölgeye yeni bir havaalanı yapılacağını müjdeledi.



Başkan Türel, Kumluca'ya yapılacak yatırımlarla ilgili olarak, "Adrasan'ın onaylanmış imar planlarını koltuğumun altına koyarak geleceğim. Kumluca'ya Kültür Merkezi kazandıracağız. Karagöl İçme Suyu Temini Projesi iki ay içinde tamamlanacak. 65 kilometre su hattı yapacağız. Kumluca Katı Atık ve Bertaraf Tesisi kazandıracağımız üç önemli ilçeden biri olacak. Mavikent ve Beykonak'ta birleştirilen Toptancı Hal'i iki ay içinde bitmiş olacak" diye konuştu. 



YER TESPİT ÇALIŞMASI 


Geçtiğimiz hafta raylı sistem hattı protokolü için Ankara'ya gittiğini hatırlatan Türel, "Burada havaalanı yeniden gündemimize geldi. Vekil arkadaşlarımız da bu konu...