14 / 05 / 2024

Kumluca Karşıyaka Mahalle parkı

Kumluca Karşıyaka Mahalle parkı

Antalya Kumluca Belediyesi tarafından 'Her Mahalleye Bir Park Projesi' kapsamında Karşıyaka Mahallesi'nde içerisinde saat kulesinin de yer aldığı parkın inşaasına başladı.

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm krizi! 

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde mahalle sakinleri yüzde 45 sosyal donatı istenmesi nedeniyle protesto düzenledi.

Karşıyaka'ya 2 yeni mahalle merkezi geliyor!

Şemikler’de hayata geçirilen projeyle ‘mahalle merkezi’ sayısını 10’a çıkarmaya hazırlanan Karşıyaka Belediyesinden Mustafa Kemal Mahallesi sakinlerine de müjde geldi.

Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi'nde çok katlı binalara tepki!

Karşıyaka’da 1965 yılındaki göçlerle birlikte kurulan Cumhuriyet Mahallesi, İzmir’in en güzel manzaralarından birine sahip. Mahalle sakinleri, son yıllarda yüksek katlı binalar artarken kendilerine 2 buçuk kat izin verilmesine tepkili...

Bingöl Karşıyaka Mahallesi'nde kentsel dönüşüme gidilecek!

Tapu sorunu halledilmesinin ardından Karşıyaka’da kentsel dönüşüme gidilecek. Konu hakkında bilgi veren Karşıyaka Mahalle Muhtarı Abdullah Butaku, “Mahallemizde tapu sorunu gideriliyor.

Çiğli ve Karşıyaka Devlet Hastaneleri taşınıyor!

İzmir'in Çiğli ve Karşıyaka Devlet Hastaneleri, yeni yılın ilk ayında, Çiğli İlçesi Yeni Mahalle Ata Sanayi'nde yapımı tamamlandıktan sonra geçen ekim ayında açılışı yapılan toplam 517 yataklı Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne taşınacak.

Karşıyaka Nergis Parkı imar planı yeşil alan olmalı!

İZMİR Karşıyaka'da Nergis Parkı'nın imar planlarına 'Yeşil alan' olarak geçirilmesini isteyen ve parka dikilen binaya tepki gösteren mahalle halkı, belediye binasının önünde basın açıklaması yaptı.

Enver Yılmaz Karşıyaka Bulvarı inşaatını inceledi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Karşıyaka Bulvarı’nda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi, Başkan Yılmaz'a Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar da eşlik etti.

Karşıyaka Nergiz Parkı yenileniyor!

Karşıyaka Belediyesi, Nergiz Parkı'nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı. Mahalle halkının istekleri doğrultusunda park içindeki ağaç ve yeşil alan oranı artırılacak.

Karşıyaka Nergis Parkı yenileniyor!

Karşıyaka Belediyesi, Nergis Parkı'nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı. Mahalle halkının istekleri doğrultusunda park içindeki ağaç ve yeşil alan oranı artırılacak.

Karşıyaka Şair Eşref İlkokulu yıkılacak mı?

Karşıyaka'daki Şair Eşref İlkokulu'na, 50 yılın yükü ağır gelmeye başladı. Deprem testinden geçmediği için çocuklar için tehlike arz eden okulun yıkılıp yeniden yapılmasını isteyen mahalle halkı, durumu ilçe yetkililerine bildirdi

Karşıyaka su kesintisi Kasım 2014!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün, içme suyu şebekelerinin bakım ve onarımı nedeniyle Karşıyaka Yeni Mahalle ile Ataşehir Mahallesi’nin bir kısmına 1 Kasım Cumartesi ile 24 Kasım Pazartesi 2014 tarihleri arasında 14.00 ile 16.00 saatleri arasında su veremeyecek.

Karşıyaka su kesintisi 1 Kasım 2014!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün, içme suyu şebekelerinin bakım ve onarımı nedeniyle Karşıyaka Yeni Mahalle ile Ataşehir Mahallesi’ne 1 Kasım Cumartesi 14.00 ile 16.00 saatleri arasında su verilemeyecek.

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı!

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından ihalesi yapılan ve değerlendirme aşamasında olan stat yılın her zamanı kullanabilecek şekilde tasarlandı...

Kumluca Karşıyaka Mahalle parkı Haberi

Kumluca Karşıyaka Mahalle parkı

Antalya Kumluca Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi'nde içerisinde saat kulesinin de bulunduğu park projesi tamamlandı. İlçeye farklı bir görünüm kazandırması planlanan parkın yapımına başlandı. 


Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçenin diğer ilçelerle bağlantısını sağlayan 50'nci Yıl Caddesi üzerindeki parkın, içerisindeki sosyal donatı alanları ve konumu itibariyle ilçeye farklı bir değer katacağına inandığını söyledi. 


Yapımı devam eden parkın 'Kazım Karabekir Parkı' adının verileceğini aktaran Başkan Çetinkaya, "Parkımız yaklaşık 3 bin 500 metrekare alana sahip. İçerisinde 9 metre yüksekliğinde bir saat kulesi bulunuyor. Ayrıca park alanında bayanlarımızın ürettikleri ürünlerini satabilecekleri satış büfesi, yöresel ürünler büfesi, kafeterya, çocuk oyun alanları, çeşme, oturma grupları ve yeşil alanlar bulunacak" dedi. 


Park alanında yer alan saat kulesi, satış büfeleri gibi tüm yapıların projesinde Selçuklu mimarisinin kullanıldığını kaydeden Başkan Çetinkaya, parkın...