20 / 05 / 2024

kumluca Narenciye Mahallesi imar

kumluca Narenciye Mahallesi imar

Kumluca Belediyesi tarafından Eski Cami Mahallesi ve Narenciye Mahallelerini birbirlerine bağlayacak ve şehir için trafiğini rahatlatacak bir imar çalışmasına başlanıldı.

Antalya Kumluca'da 7 arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın! 

Antalya ili, Kumluca ilçesi, Mavikent Mahallesi'nde yer alan 7 arsa satılıyor. Arsaların fiyatları belli oldu. İşte detaylar...

Antalya Kumluca'da imar parsellerinin uygulaması iptal edildi!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan Mahallesi merkez imar parselleri için imar çapı, ruhsat ve iskan işlemlerinin durdurulduğunu dile getirdi.

Antalya Kumluca'da 8 ev yıkıldı!

Antalya Kumluca'ya bağlı Büyükalan Mahallesi'nde ard arda meydana gelen toprak kayması 8 evi yıktı. Kemer Belediyesi evleri zarar görenler için çadır yardımında bulundu.

Antalya Kumluca Dereköy yolu asfaltlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca’nın Dereköy-Büyükalan mahallesi grup yolunda asfalt öncesi bakım ve onarım çalışması başlattı.

Kumluca Dereköy yolu asfalta hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya genelinde daha sağlıklı ve güvenli ulaşım için yol çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Kumluca Dereköy- Büyükalan mahallesi grup yolunda asfalt öncesi bakım ve onarım çalışması başlattı.

Antalya Eski Cami Mahallesi'nde kentsel dönüşüm sona eriyor!

Antalya Kumluca'nın en eski yerleşim yerlerinden Eski Cami Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışması, cadde ve sokakların asfaltlanmasıyla sona erecek.

Antalya Kumluca'ya saat kuleli park!

Antalya Kumluca Belediyesi tarafından 'Her Mahalleye Bir Park Projesi' kapsamında Karşıyaka Mahallesi'nde içerisinde saat kulesinin de yer aldığı parkın inşaasına başladı.

Antalya Kumluca Kültür Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

Antalya Kumluca Kültür Merkezi'nin ihalesi yapıldı. Kumluca Belediyesi tarafından Bağlık Mahallesi'nde yapılması planlanan modern çok amaçlı kültür merkezi binasının yapım ihalesine 6 firma katıldı.

Kumluca Yavuz Sultan Selim Deresi'nde köprü yapımına başlandı!

Kumluca'da şehir içi trafiğini rahatlatacak imar çalışması kapsamında Eski Cami Mahallesi'nde köprü yapımına başlandı. Yavuz Sultan Selim Deresi'ne yapılacak köprü, Eski Cami ile Narenciye mahallelerini birbirine bağlayacak.

Kumluca'da 2 mahallede trafik için imar çalışmaları başladı!

Kumluca Belediyesi tarafından Eski Cami Mahallesi ve Narenciye Mahallelerini birbirlerine bağlayacak ve şehir için trafiğini rahatlatacak bir imar çalışmasına başlanıldı.

Hazine'den Kumluca Belediyesi'ne arsa bağışı!

Antalya Kumluca’ya bağlı Altınyaka Mahallesi’nde daha önce jandarma karakolu olarak kullanılan alan, Maliye Bakanlığı tarafından Kumluca Belediyesi’ne tahsis edildi. Arsada sosyal donatı alanı yapılması planlanıyor.

Antalya Kumluca Camii'nin temeli atıldı!

Kumluca'da belediye ve hayırseverler tarafından yaptırılacak ilçenin en büyük camisinin temeli atıldı.Narenciye Mahallesi'nde, Yeni cami için düzenlenen törende Kumluca Mehter Takımı gösteri sundu.

Kumluca'ya 600 bin metrekare mesire alanı yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca'ya bağlı Beykonak Mahallesi sahiline iki etaptan oluşacak toplam 600 bin metrekare mesire alanı yapılacak.

kumluca Narenciye Mahallesi imar Haberi

kumluca Narenciye Mahallesi imar

Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, şehir merkezinde trafik yoğunluğu rahatlatacak, şehir merkezine yeni yaşam alanları oluşturacak bir imar çalışmasına daha başlanıldı. Eski Cami Mahallesi ve Narenciye Mahallelerinde yürütülecek imar çalışmasıyla, şehir merkezindeki trafiğin rahatlaması ve şehre yeni yaşam alanları kazandırılması amaçlanıyor. 


Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Cetinkaya, Eski Cami Mahallesi ve Narenciye Mahallelerini kapsayacak şekilde planladıkları imar planı uygulamasının, ilçeye hem yeni yasam alanları kazandırılması anlamında, hem de şehir içi trafiğin rahatlatılması anlamında çok önemli olduğunu söyledi. 


Yapılacak çalışmayla Eski Cami Mahallesi Kiremithane sokaktan, Narenciye Mahallesi Kasapçayırı Caddesinin gavur deresi üzerine yapılacak köprü ile bağlantısının sağlanacağını ifade eden Cetinkaya, "5u anda yapacağımız çalışmayla ilgili imar planı taslağı hazırlandı. Ocak ayı meclis toplantımızda meclis üyelerimize ve muhtarlarımıza konuyla ilgili bilgi verildi....