22 / 05 / 2024

Kumtaşı Ocağı

Kumtaşı Ocağı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Eyüp, Işıklı Köyü'ndeki Kumtaşı Ocağı, Kırma Eleme ve Hazır Beton Tesislerini gezecek...

Gökçeada Kaleköy'de ÇED başvurusu geri çekildi!

Gökçeada Kaleköy mevkisinde kumtaşı ocağı açılmasıyla ilgili ÇED başvurusu geri çekildi. 

Gökçeada'da ÇED iptal edildi!

Gökçeada'da Kaleköy bölgesinde 'kumtaşı ocağı' açılmasıyla ilgili geçtiğimiz günlerde ÇED başvurusu ilanı verilmişti. Projenin iptal edildiği öğrenildi.

Gökçeada'ya kumtaşı ocağı kurulacağı iddiası!

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, özel bir maden şirketince adaya kumtaşı ocağı kurulacağı iddiasına ilişkin açıklama yaptı. 

Danıştay 3. havalimanı inşaatında o raporu bozdu!

Kuzey  Ormanları Savunması, inşaatına devam edilen üçüncü havalimanı projesindeki Eyüp Işıklar Köyü’ndeki “Kumtaşı Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi” ile ilgili İstanbul Valiliği’ne karşı açtığı davayı kazandı.

Sarıyer Kalker Kumtaşı Ocağı projesinin ÇED toplantısı 28 Ocak'ta!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi'nde bulunan Kalker Kumtaşı Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 28 Ocak 2016 günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

Eyüp Meta Kumtaşı Ocağı Kırma- Eleme Tesisi halk toplantısı 26 Ocak'ta!

Uğur Kartal tarafından İstanbul Eyüp'te Meta Kumtaşı Ocağı, Kırma- Eleme Tesisi ve Yıkama- Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapımı için 26 Ocak'ta saat 13:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Isparta Mermer Ocağı İşletmesi projesi halk toplantısı 28 Mayıs'ta!

Isparta ili Sütçüler ilçesi sınırları içerisinde Hayati Işık tarafından yapılması planlanan Mermer Ocağı İşletmesi projesi ile ilgili halk toplantısı 18 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenecek.

Ankara Yenimahalle'de sağlık ocağı, park ve semt birimi açıldı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, düzenlenen törenle Susuz Mahallesi’nde semt birimi, sağlık ocağı ve dev bir parkı hizmete açtı..

Şanlıurfa Limak Çimento Marn Ocağı projesi halk toplantısı 5 Mayıs'ta!

Şanlıurfa ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde Limak Çimento San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Marn Ocağı projesi ile ilgili halk toplantısı 5 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Aydın'da Feldspat, Kuvars ocağı halk toplantısı 29 Nisan'da!

Bıçakçılar Madencilik Petrol Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.tarafından Aydın'da FELDSPAT, KUVARS, KUVARSİT OCAĞI tesisi için 29 Nisan 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Urla'daki taş ocağının ÇED toplantısı 2 Temmuz'da!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü'nün Urla'nın Birgi Köyü'nde 100 hektarlık alanda kalker ocağı ve kırma eleme tesisi için ön izin alan şirket projeyi halka anlatacak.

Malatya'da Kalker Ocağı kapasite artışı toplantısı 27 Nisan'da!

HEKİMHAN KILIÇ TUĞLA TOPRAK NAK, İNŞ. VE HARF. MADEN MER. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. tarafından Malatya'da kalker ocağı projesi için 27 Nisan 2015 günü saat14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Karaman'da Traverten ocağı İşletme proje toplantısı 21 Nisan'da!

İLCİ İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından; Karaman'da TRAVERTEN OCAĞI İŞLETMESİ projesi için 21 Nisan 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Kumtaşı Ocağı Haberi

Kumtaşı Ocağı

İLKDAL Madencilik San. Nakl. ve Paz. LTD. ŞTİ., Kumtaşı Ocağı, Kırma Eleme ve Hazır Beton Tesisinde kapasite artışı yapmayı planlıyor.


Çevresel Etki Değerlendirilmesi yönetmeliğine göre proje hakkında halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için 26 Kasım 2012 tarihinde saat 11:00'da Işıklar Köyü Köy Kahvehanesi'nde halkın katılımı toplantısı yapılacak.


Öztaş Yapı ve İnş. Malz. LTD. ŞTİ., Kumtaşı Ocağı, Kırma Eleme Tesisinde kapasite artışı yapmayı planlıyor.


Çevresel Etki Değerlendirilmesi yönetmeliğine göre proje hakkında halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için 26 Kasım 2012 tarihinde saat 11:00'da Işıklar Köyü Köy Kahvehanesi'nde halkın katılımı toplantısı yapılacak.


Detaylı bilgi için