15 / 05 / 2024

Kundu-Belek yolu ne zaman açılacak

Kundu-Belek yolu ne zaman açılacak

Kundu-Belek güzergahını 4 dakikaya düşüren yolun temel atma töreninde konuşan Başkan Türel, “Antalya için fırsat döneminin kapıları sonuna kadar açılmıştır” dedi.

Promosyon alamayan emekliler bunu mutlaka yapın!

Promosyon kampanyalarını Eylül sonuna kadar uzatan bankalar promosyonda her gün  yeni bir zirve açıklarken bazı emekliler, kullandıkları krediler yüzünden bu furyanın dışında kalıyor. Peki promosyon almanın yolu ne? Bankalar mı haklı emekliler mi?

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne?

İnşaatı hız kesmeden devam eden Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne? İşte beklenen projedeki son gelişmeler...

Kentsel dönüşümde mağduriyetler nasıl önlenir?

Kentsel dönüşüm projelerinde tüketiciler zaman zaman mağduriyetler yaşayabiliyor. Gerekli tedbirlerin alınmaması durumunda ev sahipleri tapu iptaline giden sorunlar ile karşı karşıya kalabiliyor. Peki bunu önlemenin yolu ne? İşte tüm merak edilenler...

Türkiye'nin batısı neden depreme gebe?

İzmir'de geçen hafta meydana gelen deprem çok sayıda can aldı. Ancak Türkiye için tehlike geçmiş değil. Uzmanlara göre, bölgede beklenen büyük deprem sebebiyle özellikle İstanbul oldukça riskli. Peki depremden korunmanın yolu ne? İşte detaylar...

Ankara Bisiklet Yolu Projesi'ne 3 ay içerisinde başlıyor!

Ankara Bisiklet Yolu Projesi tanıtıldı. 53,7 kilometrelik Bisiklet Yolu Projesi'ne 3 ay içerisinde başlanacak...

Samandıra İmar Yolu Ön Projesi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Samandıra Caddesi Semerkant Bulvarı arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne haciz şoku!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 188 milyon liralık için icra yolu ile haciz işlemi başlatıldı. Eze İnşaat firması, icra emrinde belirtilen 7 gün içerisinde ödeme yapılmaması durumunda icra işleminin yapılacağı öğrenildi.

2019'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu?

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli olarak tespit edilen bir yapının anlaşma yolu ile tahliye edilmesi durumunda bazı finansal destekler alınabiliyor. Peki, 2019'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu?

AB’den Halkalı-Kapıkule demir yolu hattına 275 milyon Euro hibe!

AB-Türkiye arasında bugüne kadarki en büyük ölçekli mali yardım projesine ilişkin ikili proje finansman anlaşması imzalanıyor. Anlaşma kapsamında AB Halkalı-Kapıkule demir yolu hattı için 275 milyon Euro hibe desteği verecek.

Cahit Turhan, Gebze-Halkalı demir yolu hattında test sürüşüne katılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, bu gece Gebze-Halkalı demir yolu hattında devam eden test sürüşlerinde yer alacak...

Tapuda bağış harcı 2019'da ne kadar?

Gayrimenkullerin tapuları satılabildiği gibi bağış yolu ile de devredilebiliyor. Peki, tapu bağış harcı 2019 ne kadar? İşlem için gerekli belgeler nelerdir?

Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolu ne zaman tamamlanacak?

Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolu TBMM gündeminde konu oldu. MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolunun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu..

105 Güneşli satış ofisi!

105 Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul'da Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen projede lansmana özel sınırlı sayıda home-ofis daireler bulunuyor.

Kundu-Belek yolu ne zaman açılacak Haberi

Kundu-Belek yolu ne zaman açılacak

Dışişleri eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu ile Antalya Büyükşehir Menderes Türel Aksu-Kundu-Kadriye-Belek yolunun tanıtımını ve temel atma törenini gerçekleştirdi. Ardından Aksu’daki 29 muhtara bilgisayar da dağıtıldı. Törene Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yanında, protokol davetlileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Önceden 45 dakika süren Kundu-Belek güzergahını 4 dakikaya düşecek 6.5 kilometrelik yolun açılışı 15 gün sonra gerçekleşecek. Böylece yol dünyanın en büyük 20 ekonomisinin toplandığı G20 Zirvesi’ne yetişecek.

45 dakikadan 4 dakikaya

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’da hemen her gün bir açılış ya da temel atma törenine katıldıklarını, çok çalışıp hizmet ürettiklerini söyledi. Çavuşoğlu, Antalya’dan çıkıldığından her yerin şantiye olduğunu ifade ederek, “Bu yatırımlar bittiği zaman hepimiz...