15 / 05 / 2024

Kundu-Belek yolu temel atma töreni 2015

Kundu-Belek yolu temel atma töreni 2015

Kundu-Belek güzergahını 4 dakikaya düşüren yolun temel atma töreninde konuşan Başkan Türel, “Antalya için fırsat döneminin kapıları sonuna kadar açılmıştır” dedi.

İstanbul-Avrupa Hızlı Tren, Çorlu'dan geçecek!

Tekirdağ-Muratlı Çevre Yolu ve Kapaklı-Saray Çevre Yolu açılışı ile Tekirdağ-Hayrabolu Yolu temel atma törenlerine katılan Bakan Arslan İstanbul-Avrupa Hızlı Tren Projesi'nin Tekirdağ'dan, Çerkezköy'den, Çorlu'dan geçeceğini söyledi.

Malatya Kuzey Çevre Yolu'nun temeli atıldı!

Malatya Kuzey Çevre Yolu'nun temeli atıldı. Temel atma törenine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, açıklamalarda bulundu.

İzmit-Kandıra Yolu temel atma töreni gerçekleştirildi!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit-Kandıra Yolu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, Kocaeli'nin dünyanın en güzel kentlerinden biri olduğunu söyledi.

Adıyaman Yunus Emre yolu yenileniyor!

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, arıtma hattının geçmesinden dolayı bozulan Yunus Emre Mahallesinde 3. çevre yoluyla kesişen Şevenk yolu üzerinde kazı, alt temel ve asfaltlama çalışması başlatıldı.

Antalya Belek ve Kundu arası yeni yol yapılıyor!

G20 Zirvesi öncesi Antalya'nın iki turizm cenneti Kundu ve Belek'i 6.5 kilometrelik yeni bir yolla birbirine bağlayan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kundu- EXP0 2016 arasında yeni bir yol daha açıyor.

Antalya'daki ulaşım projelerinin temel atma töreni gerçekleşti!

Antalya'da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi'nin ortak gerçekleştirdiği Antalya-Alanya yolu köprülü kavşakları, ANFAŞ Köprülü Kavşağı açılışı ile Meydan-Havaalanı-Expo raylı sistem hattının temel atma töreni, EXPO Cente

Kundu-Belek yolunun temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'nın iki turizm cenneti; Aksu ve Belek'i birleştirecek yeni yol çalışmasının temeli törenle atıldı. Başkan Türel, Kundu ve Belek arası ulaşımı 4 dakikaya düşürecek yolu, devamında EXPO'ya bağlayacaklannı söyledi.

Kundu-Belek yolu 4 dakikaya düşüyor!

Kundu-Belek güzergahını 4 dakikaya düşüren yolun temel atma töreninde konuşan Başkan Türel, “Antalya için fırsat döneminin kapıları sonuna kadar açılmıştır” dedi.

Kundu-Belek yolunun temeli atıldı!

Aksu ve Belek’i birleştirecek yeni yol çalışmasının temeli törenle atıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kundu ve Belek arası ulaşımı 4 dakikaya düşürecek yolu, devamında EXPO’ya bağlayacaklarını söyledi.

Belek ve Kundu’ya G-20 ayarı!

Kasım ayında Obama ve Putin başta olmak üzere dünya liderlerinin katılacağı zirvenin yapılacağı jandarma bölgesi Belek ve Kundu’nun asayiş ve kamu güvenliği polise emanet edildi

EXPO-Kundu-Belek yolu 30 Ekim'de açılıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in 29 Ağustos 2014 tarihinde Aksululara sözünü verdiği EXPO-Kundu-Belek yolu tamamlanıyor. Başkan Türel Kundu-Belek arasını 7 dakikaya düşürecek yolun 30 Ekim tarihinde açılması için talimat verdi.

Antalya Kundu Belek yolu ne zaman tamamlanacak?

Büyüksehir Belediye Baskanı Türel, Kundu-Belek arasını 7 dakikaya düsürecek yolu yakın takibe aldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Menderes Türel'in 29 Agustos 2014 tarihinde Aksululara müjdesini verdigi Kundu-Belek yolu tamamlandı

Kundu-Belek arasına 16 kilometre yol yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel: "Antalya tarihinin en önemli projelerinden EXPO-Kundu arasına 12 kilometre, Kundu-Belek arasına ise 4,5 kilometre olmak üzere 16,5 kilometrelik yol yapılacak" dedi.

Kundu-Belek yolu temel atma töreni 2015 Haberi

Kundu-Belek yolu temel atma töreni 2015

Dışişleri eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu ile Antalya Büyükşehir Menderes Türel Aksu-Kundu-Kadriye-Belek yolunun tanıtımını ve temel atma törenini gerçekleştirdi. Ardından Aksu’daki 29 muhtara bilgisayar da dağıtıldı. Törene Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yanında, protokol davetlileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Önceden 45 dakika süren Kundu-Belek güzergahını 4 dakikaya düşecek 6.5 kilometrelik yolun açılışı 15 gün sonra gerçekleşecek. Böylece yol dünyanın en büyük 20 ekonomisinin toplandığı G20 Zirvesi’ne yetişecek.

45 dakikadan 4 dakikaya

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’da hemen her gün bir açılış ya da temel atma törenine katıldıklarını, çok çalışıp hizmet ürettiklerini söyledi. Çavuşoğlu, Antalya’dan çıkıldığından her yerin şantiye olduğunu ifade ederek, “Bu yatırımlar bittiği zaman hepimiz...