17 / 05 / 2024

küpeliler aş

küpeliler aş

Eskişehir'in İnönü ilçesinde kurulacak ve 387 bin metrekarelik alan üzerine, yaklaşık 25 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak entegre çimento fabrikası 2 milyon ton çimento ile 1 milyon 500 bin ton klinker üretimi gerçekleştirebilecek...

TOKİ Manisa Kırkağaç projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Kırkağaç'ta hayata geçireceği 234 konutun ihalesi yapıldı.

Çin devleti 310 milyar dolarlık Anbang’a el koydu!

Çin devleti 310 milyar dolarlık Anbang’a el koydu, New York’taki Waldorf Astoria otelin de sahibi oldu.

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.  bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli’de Mustafa Uçan tarafından kuruldu.

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'ndeki Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak!

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmalarında son noktaya gelindi. Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak.

Almanya'da bir köy açık artırmayla 630 bin TL'ye satıldı!

Almanya’daki Alwine köyü açık artırmayla 630 bin TL'ye satıldı. Köydeki 9 konut, bir köy sokağı ve bir miktar ormanlık alan, yeni sahibine kavuştu.

Kudüs’te yeraltına 24 bin kapasiteli katlı mezarlık inşa edilecek!

İsrail, Kudüs’te mezarlık sorunu için çözüm arıyor. Kudüs’te yeraltına 24 bin kapasiteli katlı mezarlık inşa edilecek.

Suudi Arabistan’da 800 milyar dolarlık toprağa el konulacak!

Suudi Arabistan’da prensler, bakanlar, eski bakanlar ve işadamlarının gözaltına alındığı yolsuzluk soruşturması hızla devam ediyor. Suudi Arabistan’da 800 milyar dolarlık toprağa el konulacak!

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Manisa Kırkağaç’a dev yatırım!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı yapıldı. oplantıda, Kırkağaç ilçesine Koordinasyon Merkezi, Gençlik Merkezi, MABEM, Kırkağaç Belediye Hizmet Binası, Meydan ve Yeraltı Otoparkı projesinin yapılması onaylandı.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirireceği yeni ulaşım projesinin ihalei gerçekleşti.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi 18 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Sakarya Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştirilecek çalışmalar için 18 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Avrupa Konutları Başakşehir'de kalan dükkanlar açık satışa döndü!

Avrupa Konutları Başakşehir'de açık artırmayla satışa sunulan 27 dükkanın açık artırma ihalesi yapıldı. Kalan dükkanlar için ise açık satışa dönüldü.

Bursa'daki 365 yıllık Hasanpaşa Hamamı restore edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’daki 365 yıllık Hasanpaşa (Hasanbey) Hamamı’nı restore edecek. Bursa’nın ilçelerinde de tarihi eserlerin gün yüzüne çıkartılacağı belirtildi.

küpeliler aş Haberi

küpeliler aş


Küpeliler AŞ, 135 milyon dolara mal olacak bir entegre çimento tesisi kuracaklarını açıkladı. Eskişehir'in İnönü ilçesinde kurulacak ve 387 bin metrekarelik alan üzerine, yaklaşık 25 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak entegre çimento fabrikası 2 milyon ton çimento ile 1 milyon 500 bin ton klinker üretimi gerçekleştirebilecek. 


Küpeliler AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küpeli, yatırım kararını 2011 yılında aldıklarını vurgulayarak, "Yaklaşık 30 aylık bir süreç sonunda 5 Temmuz 2013 tarihinde tüm ruhsat ve izinleri alarak, 26 Ağustos'ta inşaatımıza başladık. İnşaat sürecini yaklaşık iki yılda tamamlayarak, 2015 yılının Ağustos ayında üretime geçmeyi planlıyoruz" açıklamalarını yaptı.


Üretim olarak gerekli olan hammaddeyi kendi sahalarından tedarik edeceklerini belirten Hasan Küpeli, şunları söyledi: "Yatırımımızı kendi öz kaynaklarımızla gerçekleştiriyoruz. Üretime başladıktan sonra yıllık 2 milyon ton çimento...