27 / 04 / 2024

Küplüce Antteras Evleri ödeme planı

Küplüce Antteras Evleri ödeme planı

Beylerbeyi Antteras Evleri fiyatları 1 milyon 965 bin liradan başlıyor. Antteras Evleri Beylerbeyi'nde yüzde 50 peşinatla, 12 ay sıfır faiz taksitli ödemeler yapılıyor...

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Kahramanmaraş köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde hasar alan Türkoğlu ilçesinde yapımı tamamlanan köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kirazlıtepe ve Küplüce kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kirazlıtepe ve Küplüce'de yaşayanlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün bu güzelliklerin tam manasıyla neticelenmesi buradaki kentsel dönüşümün tamamlanmasına bağlı. İstanbul'a da bu yakışır" dedi.

Türk Kızılayı'ndan evleri yıkılanlar için 100 kalıcı konut projesi!

Türk Kızılay, Sudan'ın başkenti Hartum'un farklı mahallelerinde yüzlerce aileye yardım elini uzatmaya devam ediyor. Sudan'da yaşanan sel felaketinde evleri yıkılanlar için başlatılan 100 kalıcı konut projesinde çalışmaları devam ediyor.

Sütlüce'de evleri yıkılan vatandaşlardan Arda Turan'a dava!

Sütlüce'de futbolcu Arda Turan’ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması sırasında evleri çöken Ertürk Apartmanı sakinleri, zararlarının karşılanmadığı gerekçesiyle futbolcuya ve kardeşi Okan Turan'a tazminat davası açtı.

Çorum'da arazi kavgası kanlı bitti!

Çorum’un Laçin ilçesinde Hasan Küplüce, arazi anlaşmazlığı yaşadığı Osman Fındık'ı av tüfeğiyle vurdu.

Osmangazi Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Bursa Küplüpınar Spor ve Eğitim Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi’nin Küplüpınar Mahallesi’nde spor ve eğitim merkezi olarak hayata geçirdiği hizmet binasında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Osmangazi Küplüpınar’a yeni spor merkezi!

İlçedeki yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'daki gençlere hizmet verecek yeni bir spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Üsküdar Belediyesi'nden 24 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar'ın Küplüce Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 24 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Üsküdar'da 3 mahallede riskli alan kararı!

İstanbul'un Üsküdar ilçesi Çengelköy, Çengel Ferah ve Çengel Küplüce mahalleleri sınırları içerisindeki bazı bölgelerin riskli alan ilan edilmesi kararı bugün Resmi Gazete'de yayınlandı...

Mercan Köşk Çiçeği Evleri Şile'de yükseliyor! Yeni proje!

Orge iştiraklerinden AND İnşaat, Mercan Köşk Çiçeği Evleri projesini satışa sundu. 6 lüks villadan meydana gelen projede villaların satış bedeli toplam 3 milyon dolar. 

Küplüce Antteras Evleri ödeme planı Haberi

Küplüce Antteras Evleri ödeme planı


Antteras Evleri, İstanbul'un Anadolu yakasında Üsküdar Beylerbeyi'nde yer alıyor. Antteras Evleri Beylerbeyi projesinde konutlar oturuma hazır. Antteras Evleri'nde 122 konut yer alıyor.


Antteras Evleri Beylerbeyi projesinde yüzde 50 peşinat ödemesinden sonra, geriyer kalan yüzde 50 konut bedeli 12 ay sıfır faizle taksitli olarak ödeniyor.



Beylerbeyi Antteras Evleri fiyatlar!


Beylerbeyi Antteras Evleri fiyatları 1 milyon 965 bin liradan başlayarak, 6 milyon 524 bin liraya kadar yükseliyor. Antteras Evleri Beylerbeyi'nde 2+1, 3+1, 4+1 konut tiplerine yer veriliyor.


108 dubleks daire ve 14 villadan meydana gelen Antteras Evleri Beylerbeyi'nde konutlar 187 metrekare ile 435 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.




Adres : Küplüce Mah. Antteras 34676 Üsküdar İstanbul



Tel : 0216 630 67 67

Web : http://www.antteras.com/

Gülcihan...