17 / 05 / 2024

kupon konut

kupon konut

Bir daire tipi olarak anılan kupon daireler, hangi özelliklere sahip oluyor? Hangi dairelere "kupon daire" deniyor? Merak ediyorsanız kupon daire nedir sorunuzun işte yanıtı...

Ferdi Erdoğan: Konut stokunun sebebi biz değiliz!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, "Konut stoku kentsel dönüşümün çıktısı değil, kupon arazilerin gayrimenkul değerlenmesinin çıktısı. Evet onların da yapılması gerekiyor ama bunu yaparken arz talebi kontrol etmeleri gerekiyor" dedi...

Metal Yapı Konut 8. kupon ödemesini yaptı!

Metal Yapı Konut tarafından ihracı gerçekleştirilen 20 milyon TL nominal değerli 728 gün vadeli 91 günde bir kupon ödemeli tahvilin 8. kupon ve anapara ödemesi gerçekleşti.

Metal Yapı Konut 20 milyon TL'lik 7'nci kupon ödemesini yaptı!

Metal Yapı Konut tarafından ihracı gerçekleştirilen 20 milyon TL nominal değerli 728 gün vadeli 91 günde bir kupon ödemeli tahvilin 7. kupon ödemesi gerçekleştirildi.

Metal Yapı Konut 8'nci kupon ödemesi 14 Aralık'ta!

Metal Yapı Konut tahvillerin 8.kupon ödeme tarihi 14/12/2015 pazartesi günüdür. 8.kupon faiz oranı %3,83 belirledi ve buna göre hesaplanan yıllık bileşik faiz oranı ise %16,27 olarak hesapladı.

Metal Yapı Konut 7. kupon faiz ödemesini yaptı!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu (KAP)'a yapılan açıklamaya göre;TRSMETYA1518 ISIN Kodlu Tahvil 7.kupon faiz ödemesinin yaptığını bildirdi...

Metal Yapı Konut 5. kupon ödemesini yaptı!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu (KAP)'a yapılan açıklamaya göre; TRSMETYA1518 ISIN KODLU tahvil 5.kupon faiz ödemesi yaptığını bildirdi...

Metal Yapı Konut 6. kupon ödemesini 15 Haziran'da yapacak!

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 6. kupon ödeme tarihi 15 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek. 6. kupon faiz oranı yüzde 3,25 olarak belirlendi.

Van'da askeriyenin kupon arazisi AVM mi olacak?

Şehirlerde yaşayanların en büyük sosyal ihtiyacı beton duvarların arasında nefes alabileceği park ve bahçe. TOKİ’nin kupon arazilerdeki önceliği ise AVM ve lüks konut inşası...

Metal Yapı Konut 4. Kupon faiz ödemesini yayınladı!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'n da yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Yapı Konut A.Ş. 4. Kupon faiz ödemesini yayınladı.

Metal Yapı Konut 5. kupon faiz ödemesini yaptı!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Yapı Konut A.Ş. bugün 5. kupon faiz ödemesini yaptı.

Metal Yapı kupon faiz ödemesini yayınladı!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Yapı Konut A.Ş. 20.000.000,00 TL nominal değerli kupon faiz ödemesini yayınladı.

Metal Yapı Konut 4. kupon faiz ödemesini yaptı!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Yapı Konut A.Ş. bugün 4. kupon faiz ödemesini yaptı.

Metal Yapı Konut tahvil 2. kupon faiz ödemesini yaptı!

Meta Yapı Konut A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Yapı Konut, 20 milyar TL nominal değerli 728 gün vadeli tahvil 2. kupon faiz ödemesini yaptı.

kupon konut Haberi

kupon konut

Kupon daire nedir?

Genelde merkezi bir bölgede bulunan, lüks ve büyük yapı olarak inşa edilen binalar, kupon daire olarak anılıyor. Bir diğer deyişle kupon daire nedir, sorusunu yanıtlayacak olursak; kupon daire merkezi yerde bulunan, emsali yüksek, çabuk satılabilecek dairelere deniyor.


Bu tarz daireler, genellikle güney cepheli olup özel tasarım ile inşa edilmiş dairelerdir. Kupon dairelerde kullanılan malzemeler 1. sınıf kalitede ve lükstür.


Kupon daireler, bulundukları lokasyona ve manzarasına bağlı olarak yüksek kira getirisi sunan daire olma özelliğini taşıyor. Kupon dairelerin özellikleri şu şekilde sıralanıyor;


Kupon daire özellikleri..

- Manzaralıdır.

- Büyük yapılardır.

- Merkezi lokasyonda yer alır.

- Kira getirisi fazladır.

- Lüks siteler içinde bulunur.

- Sosyal olanakları fazladır.


Kupon arsa

Kelepir fiyat ile o bölgeye göre çok uygun fiyata satılan arsaya kupon arsa olarak ifade ediliyor.




Işıl Seren...