28 / 04 / 2024

kur inşaat

kur inşaat

Kur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Mustafa Kemal Tankal'ın yeğeni H. Hasan Tuncer vefat etti. Tankal için Kur İnşaat vefat ilanı yayınlattı...

KUR İnşaat'ın Denizli'de kazandığı otogar ihalesi onaylandı!

Denizli Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, yeni terminal kompleksi yapımı için Temmuz 2011 düzenlenen ihalede sürecin tamamlandığı, 10 firmadan en düşük teklifi veren KUR İnşaat firmasının teklifinin onaylandığı kaydedildi

İnşaat sektörü Kur Korumalı Mevduat'ın tasfiyesinde can simidi olabilir!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık yaptığı açıklamada inşaat sektörünün hem büyüme konusunda hem de Kur Korumalı Mevduat'ın tasfiyesinde can simidi olabileceğini söyledi.

Zengin Yapıkur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zengin Yapıkur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Hakkı Celep, Mustafa Yazıcı ve Semih Serdar Zengin ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe zam krizi! Yüzde 190 arttı!

Dünya genelinde emtia fiyatlarında, koronavirüs salgını sebebiyle yaşanan tedarik sorunları ve iç piyasadaki kur dalgalanmaları da inşaat maliyetlerinin yükselmesini sağlıyor. Çimentoya yapılan yeni zam, inşaat sektöründeki problemleri yeniden gündeme taşıdı...

Odak Yapıkur İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odak Yapıkur İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Aykut tarafından kuruldu.

İnşaat sektörüne kur farkı müjdesi!

Kamu ihalelerinde Türk Lirası ile sözleşme yapan ve dövizdeki yükseliş sebebiyle sorun yaşayan inşaat şirketlerine kur artışı dikkate alınarak fiyat farkı ödemesi yapılacak.

Yıldırım Kaya: Kur artışlarından en çok inşaat sektörü etkilendi!

Bütçenin enflasyon ve kur farkı nedeniyle anlamsız hale geldiğini iddia eden CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, enflasyon ve kur artışlarından en çok inşaat sektörünün etkilendiğini söyledi.

Kur artışının inşaat ve çimento sektörüne etkisi ne oldu?

Son aylarda dövizde meydana gelen dalgalanmalar inşaat ve çimento sektörünü de büyük ölçüde etkiledi. Peki kur artışının sektöre bıraktığı hasar ne oldu?

İzmit'te inşaat firmasını kurşunladı! Kahvede yakalandı!

İzmit'te bir inşaat firmasının ofisini kurşunlayan Ümit Ö.(31), polisin operasyonu ile bir kahvede yakalandı.Ümit Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Acil 1.314 inşaat işçisi aranıyor!

Hükümetin başlattığı istihdam seferberliği, İŞKUR üzerinde yürütülüyor. İşverenlerden İŞKUR’a 90 bin talep geldi ve kurum, 90 bin iş için acil eleman arandığını açıkladı. İşçi arayan sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor ve acil olarak 1.314 inşaat işçisi aranıyor.

Kocaeli'de inşaatın kolonu çöktü: 1 ölü, 1 yaralı!

Kocaeli'nin Kartepe içesinde yapımı devam eden Kur'an kursu inşaatında bir kolonun çökmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Bingöl'de inşaat ustalarına eğitim verilecek!

Bingöl'de inşaat sektöründe çalışan ustalara eğitim verileceği bildirildi. Ücretsiz verilecek söz konusu kursla ilgili yapılan bilgilendirme yapıldı. MYK sınavına girip başarılı olanların sınav ücreti İŞKUR tarafından karşılanmaktadır.

Manisa'da sertifikasız inşaat işçisi kalmayacak!

Manisa'da Çalışma ve İş Kurumu (İŞ-KUR) İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında belgesiz inşaat işçisi kalmayacak.

İnşaat daha da büyüyecek!

Piyasalarda kriz tanımı yapılabilecek bir dalgalanma ya da daralma yokken inşaat ve gayrimenkulde ya da genel ekonomideki 'hafif' durgunluğu kriz olarak tanımlamak kendi ayağına kurşun sıkmaktır.

kur inşaat Haberi

kur inşaat

Kur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Mustafa Kemal Tankal'ın yeğeni H. Hasan Tuncer vefat etti. Cenazesi 28 Mart Cumartesi günü (bugün) Marmaris Çarşı Cami'nde kılınacak ikindi namazına müteakiben Armutalan Mezarlığı'na defnedilecek. Tankal'ın cenazesi için Kur İnşaat vefat ilanı...