03 / 05 / 2024

Kurbağalıdere ihalesi

Kurbağalıdere ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Kurbağalıdere için "davetli" ihale düzenledi. Kurbağalıdere'yi pis görüntü ve kokudan kurtaracak, eksik işlerin tamamlanması işini, ihaleye davet edilen 6 firmadan Özka İnşaat A.Ş aldı.

TOKİ güvenlik görevlisi alıyor! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başlanlığı'nınTürkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Topkapı Deprem Parkı için 616 bin 100 TL'lik proje ihalesi!

İBB şirketi BİMTAŞ, 7 Mayıs 2020’de Topkapı Deprem Parkı projesinin hazırlanması hizmet alımı ihalesi gerçekleştirdi. 616 bin 100 TL maliyeti olan ihaleyi Aytaç Mimarlık Mühendislik şirketi aldı. Topkapı Deprem Parkı 215 metrekare alanda kurulacak...

TOKİ Danışmanlık Hizmeti Alımı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 21. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Danışmanlık Hizmeti Alımı ihalesi 30 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 21. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi 30 Eylül 2019 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Kurbağalıdere yatağındaki barakalar yıkıldı!

Çalışmalarına devam eden Ataşehir Belediyesi atık malzeme toplama amacıyla yapılan barakaları yıktı.

Kadıköy Gazhane Binaları'nın restorasyon süreci uzadı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hasanpaşa Kapalı Pazar Alanı, restorasyonu devam eden Kadıköy Gazhane Binaları ve Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarını denetledi.

TOKİ Danışmanlık Hizmeti Alımı ihalesi 25 Nisan'da!

TOKİ Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 20. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi 25 Nisan'da yapılacak.

TOKİ Danışmanlık Hizmeti Alımı ihalesi 25 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 20. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi 25 Nisan 2019 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Ümraniye Büyük Cami için açılan beton alım ihalesi iptal edildi!

Ümraniye’de inşaatı devam eden Büyük Camii’nin inşaatında kullanılmak üzere açılan hazır beton alım ihalesi ödenek yetmediği için iptal edildi.

Kurbağalıdere'nin son hali inanılmaz!

Kurbağalıdere yeniden canlanıyor. İBB tarafından 5 yıldır devam eden ve son 1 yıldır hızlandırılan ıslah çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlandı...

Ankara Şeker Fabrikası hizmet alım ihalesi 18 Mayıs'ta!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Ankara Şeker Fabrikası tarafından 2018/2019 Kampanya Dönemi Pancar Analiz Laboratuarı ve Kalite Kontrol Laboratuarı Hizmet Alımı işi ihale edilecek. 

TOKİ Eskişehir zemin etüd raporu ihalesi bugün!

TOKİ Eskişehir İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alım İşi hizmet alımı ihalesi bugün yapılıyor. 

Kurbağalıdere ıslah çalışmalarının yüzde 90'ı tamam!

Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmaları yüzde 90 oranında tamamlandı. Çalışmalar 2019 yılının Nisan ayı itibarıyla bitecek...

Kurbağalıdere ihalesi Haberi

Kurbağalıdere ihalesi

Kadıköy Kent Dayanışması geçen yıl düzenlediği etkinliklerle Kurbağalıdere'yi Türkiye gündemine taşımıştı. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu da, lBB'nin Kurbağalıdere'nin ıslah çalışmalarını tamamlamasını, kendilerinin de bu çalışmalara destek vereceklerini söylemişti. 


Bu tepkiler üzerine İBB, Kurbağalıdere için yeni bir ihale düzenledi. Davet usulüyle yapılan ihaleye 6 firma davet edildi. 5 firmanın teklif verdiği ihaleyi, özka inşaat A.Ş. + Kiska-Kom İnşaat ve Ticaret A.Ş. ortaklığı aldı. İBB'nin sözleşme imzaladığı özka, 50 milyon 926 bin 253 TL'ye imza attığı ihale kapsamındaki işleri 21 Mart 2017'ye kadar tamamlayacak. 


İlk ihaleyi de Özka almıştı 


İBB'nin 2012 yılında ihale ettiği, Kurbağalıdere'nin Kalamış-Eski DMO arasını kapsayan ıslah inşaatı işini de Özka İnşaat A.Ş.+AKM Yapı Taahhüt San. ve Tic. Ltd. Şti. ortaklığı almıştı. O tarihte "belli istekliler arasında" ihale yöntemiyle yapılan...