03 / 05 / 2024

Kurbağalıdere ne olacak

Kurbağalıdere ne olacak

Dere ıslah çalışmalarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütüldüğü Kurbağalıdere’nin yaklaşık 500 metrelik kısmı için hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıktı. Kurbağalıdere’nin bir kısmı 30 metre kaydırılacak.

Muhtarlar Kurbağalıdere için Kadir Topbaş'a dilekçe yazdı!

Kadıköy'deki 21 mahalle muhtarı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’tan Kurbağalıdere ıslah çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanmasını istedi.

Kiralarda yüzde 25 zam sınırı kaldırıldığında ne olacak? TÜFE uygulanacak mı? Ev sahipleri: Kiracılar bedavaya oturuyor!

Kiraya yüzde 25 zam sınırı sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Peki kiralarda yüzde 25 zam sınırı kaldırıldığında ne olacak? İşte konuyla ilgili o paylaşım ve ev sahiplerinin yorumları...

Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? 5 soruda kentsel dönüşüm!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılırken merak edilen sorular tek tek yanıt buldu. Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? Risk tespiti nasıl yaptırılır, maliyeti nedir? İşte 5 soruda tüm detaylarıyla...

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankasının faiz kararı ne olacak?

Merkez Bankası faiz kararının ne zaman açıklanacağı vatandaşların gündeminde yer alıyor. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu her ay belirlenen tarihlerde toplanıyor. Peki Merkez Bankasının faiz kararı ne olacak? İşte detaylar...

2023 PTT personel alımı ne zaman? Başvuru tarihleri belli oldu mu?

“2023 PTT personel alımı ne zaman gerçekleşecek? PTT personel alımı olacak mı? PTT personel alım tarihleri belli oldu mu?” gibi sorular arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Peki, 2023 PTT personel alımı ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Kademeli emeklilik şartları ne olacak? Yaş şartı düşecek mi?

İşe giriş tarihi 9 Eylül 1999 senesinden sonra 2000-2008 arası ve 2008 sonrası sigortalı olanlara has kademeli emeklilik sistemi üstünde çalışmalar yapılacağı söylendi. Erken emekliliği kaçıran vatandaşlar sorularınızın cevabı bu haberde. Kademeli emeklilik şartları ne olacak? Yaş şartı düşecek mi?

PTT personel alımı ne zaman? PTT personel alım tarihi açıklandı mı? PTT personel alımı bu yıl olacak mı?

PTT personel alımı bu sene içinde olacak mı? PTT personel alımı ne zaman olacak? İşte PTT personel alımına dair detaylar!

PTT personel alımı 2023 tarihleri açıklandı mı? PTT personel alımı ne zaman yapılır? PTT personel alımında son dakika! 

“2023 yılında PTT personel alımı olacak mı?” sorusu son günlerde sık sık araştırılıyor. Peki PTT personel alımı 2023 tarihleri açıklandı mı? PTT personel alımı ne zaman yapılır?

TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

TRT'de görev yapıp kariyer düşünenler için harika bir fırsat sunuluyor. Kamuda görev yapmak ve kontenjan dolmadan kendini TRT'de istihdam etmek isteyen vatandaşlar elini çabuk tutun. Peki TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

Altın fiyatları ne olacak? Bu tarihi duyan şaşkına döndü! Altını olanlar şimdi bakın! Resmen açıklandı! 

Altın fiyatlarının ne olacağı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Altın fiyatları ne olacak? Bu tarihi duyan şaşkına döndü! Altını olanlar şimdi bakın! Resmen açıklandı! 

PTT KPSS şartsız 55 bin personel alımı ne zaman? PTT personel alımı 2023'te olacak mı? Son dakika!

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) personel alımında heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki PTT KPSS şartsız 55 bin personel alımı ne zaman? PTT personel alımı 2023'te olacak mı? Son dakika!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak? Bakanlık ve İBB'den dikkat çeken iki farklı açıklama

İstanbul'un tarihinde önemli bir yere sahip olan Atatürk Havalimanı'nda pist kırma işlemleri başladı. Çalışmalar neticesinde 'İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak?' sorusu gündeme geldi. Soruya hem Ulaştırma Bakanlığı hem de İBB'den iki farklı açıklama geldi.

EGM 3 bin bekçi alımı ne zaman? Bekçi alım başvuru şartları nedir?

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde bekçi olarak görev almak isteyenler yeni alımların ne zaman yapılacağı yoğun bir şekilde araştırıyorlar. EGM 3 bin bekçi alımı ne zaman? Bekçi alım başvuru şartları nedir? sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte tüm detaylar...

Yatırımcılar dikkat! Gümüş bu hafta kaç lira oldu, gelecek hafta ne olacak?

Bu hafta gümüş piyasasında ani iniş çıkışlar yaşandı. Rusya'nın Ukrayna arasındaki ilişkiler ve Rusya Lideri Putin'in açıklamalarından sonra gümüş piyasasında dalgalanmalar yaşandı. Peki gümüşün gramı bu hafta kaç lira oldu, gelecek hafta ne olacak?

Kurbağalıdere ne olacak Haberi

Kurbağalıdere ne olacak

Dere ıslah çalışmalarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütüldüğü Kurbağalıdere’nin yaklaşık 500 metrelik kısmı için hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıktı. Hasanpaşa ve Eğitim mahallelerinin bir kısmını kapsayan değişiklikle, dere yatağı, şu anda otopark olarak kullanılan alana doğru yaklaşık 30 metre kaydırılacak. Bazı noktalarda ise dere yatağı genişletilecek.



OTOPARK YERİNE PARK OLARAK KULLANILACAK

Metrobüsün Anadolu yakasındaki son durağı olan Söğütlüçeşme İstasyonu ile Kadıköy İETT garajı arasında kalan alan otopark olarak kullanılıyor. Dere yatağının değiştirilmesi ile derenin şu anda geçtiği yatak doldurularak yeşil alan olarak düzenlenecek. 4 tescilli yapının da bulunduğu planlama alanında, zemin üstüne hiçbir yapı yapılmayacak. Zemin altına ise 50 metrekareyi geçmeyecek şekilde tuvalet gibi birimler yapılabilecek. Çevrede bulunan bazı evlerin arka bahçesinin bir kısmına denk gelen planlama alanı herhangi...