03 / 05 / 2024

Kurban Bayramı otobüs seferleri

Kurban Bayramı otobüs seferleri

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan: Kurban Bayramı nedeniyle yaklaşık 8 milyon kişi otobüsle seyahat edecek ve her on kişiden birine Kamil Koç hizmet verecek.

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

30 Ağustos 2023 toplu taşıma ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Kurtuluş Savaşı'nın dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünden önce toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Kurban Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün otobüsler bedava mı? Köprü ve otoyollar ücretsiz mi?

Kurban Bayramı bugün itibarıyla başladı. Bu kapsamda vatandaşlar toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığını sorguluyor. İşte konuya ilişkin merak merak edilen tüm detaylar...

Dikkat! Dikkat! Kurban Bayramı'nda hava böyle olacak! Tüm Türkiye bu bayramda bir ilki yaşayacak!

Kurban Bayramı tatili için herkes heyecanla beklerken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama tüm Türkiye'yi şaşırttı. Bayram tatili süresince ülkede bir ilk yaşanacak. İşte meteorolojinin yaptığı açıklamalar...

Şok'tan beyaz eşyada Kurban Bayramı sürprizi; Bulaşık makinesi 5 bin 799 TL'ye, çamaşır makinesi 8 bin 99 TL'ye düştü

Şok marketten beyaz eşyada bayram sürprizi geldi. Kurban Bayramı'nın ilk günü olan 28 Haziran Çarşamba günü Şok markete çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve çamaşır kurutma makinesi indirimli olarak geliyor. İşte fiyatları...

Otobüs biletlerinde bayram kıyameti koptu! 400 TL'lik bilet 800 TL'ye fırladı!

İstanbul Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ilk gününde yoğunluk devam ediyor.

Kurban Bayramı öncesi kıyma çektirme fiyatına yüzde 100 zam; İşte yeni fiyatı

Kurban Bayramı'na çok kısa bir süre kaldı. Kurban kesen vatandaşlar kıyma çektirme fiyatlarını araştırmaya başladı. Kıyma çektirme fiyatları geçtiğimiz yıl 5 TL iken bu yıl 10 TL oldu. Kıyma çektirme fiyatlarına yüzde 100 zam yapıldı.

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

Kurban Bayramı'nda hangi köprüler ve otoyollar ücretsiz olacak? 2023 Bayramda köprüler bedava mı? 

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda hangi köprüler ve otoyolların ücretsiz olacağını sorguluyor. İşte detaylar... 

Bayram öncesi sıkı denetim! Kasaplar ve et ürünleri mercek altında!

Kurban Bayramı'na kısa süre kala Tarım ve Orman Bakanlığı denetimlerini sıkılaştırdı. Bu kapsamda, ülke genelinde denetimlerini artırdı. 

Bayramda otobüsler bedava mı 2023? Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda ulaşımın ücretsiz olup olmayacağını sorguluyor. Peki, bayramda otobüsler bedava mı 2023? Otobüs, metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi? İşte detaylar...

Kurban Bayramı öncesi ek sefer otobüs biletlerine dev zam geldi!

Kurban Bayramı’nda memleketlerine gidecek olan vatandaşlar ek sefer otobüs bilet fiyatlarına gelen büyük zammı görünce şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar!

9 günlük bayram tatili öncesinde otobüs biletleri tükendi!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, otobüs biletleri tükendiği için ek seferler yapılacağını belirterek, "Bayram tatili boyunca günlük ortalama 800 bin yolcudan, 10 günde yaklaşık 8 milyon insanın taşınacağını öngörüyoruz" dedi.

Kurban Bayramı otobüs seferleri Haberi

Kurban Bayramı otobüs seferleri

Kamil Koç bayrama özel ek seferleriyle Türkiye'nin en yoğun seyahat dönemlerinden biri olan Kurban Bayramı'na hazır.


Kamil Koç Otobüsleri Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Kurban Bayramı döneminin her zamanki gibi çok yoğun geçeceğini belirterek yaklaşık 8 milyon kişinin otobüsle seyahat edeceğini söyledi. Kurban Bayramı'nın öncesine hareketliliğin 1 Ekim tarihinden itibaren başladığını ve 13 Ekim tarihine kadar devam edeceğini söyleyene Erdoğan, 13 gün boyunca ciddi bir hareketlilik olacak, Kamil Koç'un bu dönemde toplamda 20.000 sefer düzenleyeceğini, Kurban Bayramı nedeniyle yaklaşık 5000 ek sefer yapılacağını açıkladı. Yapılan planlamaya göre Kamil Koç'un bayram döneminde 900 bin yolcuya hizmet vereceğini belirten Erdoğan, bu hareketliliğin ana başlangıç noktaları ise bu yıl da İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi büyük şehirlerimiz olacak" dedi.


'OTOMOBİLİYLE SEYAHAT EDENLER ÇOK DİKKATLİ...